فقط میخواستم یادتون بندازم که 2 ماه دیگه این موقع P4 DAN اومده (که اصلا برا من مهم نیست ) و داریم درباره ی محتویات اون بلو ری ( همون که برای پیش خرید کننده های dance میدن! ) حرف میزنیم :d
وووت آره اونم هست!البته احتمالش هم هست که در 05-05-15 هم یک اطلاعاتی از بازی منتشر کنند.
قبلا هم ATLUS تو استریماش عدد 555 رو نشون میداد.یک جورایی به طور غیر مستقیم میگفت که 05-05-15 یک اطلاعاتی از بازی منتشر می کنه:d
علاوه بر اون 05-05-15 تو روز Friday یا همون جمعه هست که در تاریخ میلادی پنجمین روز هفته به حساب میاد!!:d
پس احتمالش خیلی زیاده که تو این روز یک خبرایی از P5 بیاد:d
یک ماه دیگه چیه؟:dوووت آره اونم هست!
یه ماه دیگس دیگه اونم درسته؟ به به :bighug:
15 می هست دیگهیک ماه دیگه چیه؟:d
دقیقا یک هفته دیگه هستش!:d
ارمين من پنج مي رو دارم ميگم نه پونزدهم:d15 می هست دیگه
بیشتر از دو هفته
احتمالش هست ولي پارسا اون 555 براي شوكه كردن هوادارا موقع معرفي P5 بودا :d قشنگ يادمه كامل نااميد شده بوديم كه يهو اينو نشون دادن و ذوق كرديم :d اگر اشتباه نكنم 55555 هم بود، يعني 5 تا 5 بود نه 3 تا :dالبته احتمالش هم هست که در 05-05-15 هم یک اطلاعاتی از بازی منتشر کنند.
قبلا هم ATLUS تو استریماش عدد 555 رو نشون میداد.یک جورایی به طور غیر مستقیم میگفت که 05-05-15 یک اطلاعاتی از بازی منتشر می کنه:d
علاوه بر اون 05-05-15 تو روز Friday یا همون جمعه هست که در تاریخ میلادی پنجمین روز هفته به حساب میاد!!:d
پس احتمالش خیلی زیاده که تو این روز یک خبرایی از P5 بیاد:d
احتمالش هست ولي پارسا اون 555 براي شوكه كردن هوادارا موقع معرفي P5 بودا :d قشنگ يادمه كامل نااميد شده بوديم كه يهو اينو نشون دادن و ذوق كرديم :d اگر اشتباه نكنم 55555 هم بود، يعني 5 تا 5 بود نه 3 تا :d
اره همین بحث اون ها بود که باعث شد من فکر کنم تو این تاریخ یک اطلاعی از بازی منتشر میکننداوخ ببخشید حواسم نبود
یه بار 555 رو که نشون داد این یکی رو نمیدونم!
آخه فکر کنم یه چیز دیگه هم در رابطه با این تاریخ وجود داشت، چون تو neogaf جدی بحثشو کردن
فکر کنم همون قضیه که همه ی بازی های پرسونا توی ماه می معرفی میشده بود!
دیرو Persona 3 رو تموم کردم . چقدر پایان زیبایی داشت
الانم قسمت 4 رو شروع کردم . چه آهنگ های قشنگی داره :bighug:
حس خیلی خوبی به ادم میده.ولی تو ثانیه 56 حس رو نابود کردند!
اون پايان جريان Persona 3 رو به ختم نمي رسونه:dدیرو Persona 3 رو تموم کردم . چقدر پایان زیبایی داشت
الانم قسمت 4 رو شروع کردم . چه آهنگ های قشنگی داره :bighug:
مسلما أينا ميخواستند ترول كنند ملت رو:dیعنی پرت شدم عقب کوبیدم توی دماغ خودم اینا با خودشون چی فکر کردن؟!
نسخه FES .کدوم نسخه رو بازی میکنی؟؟ منظورم 3
اون پايان جريان Persona 3 رو به ختم نمي رسونه:d
بعد از اون پايان يك اتفاقات ديگه هم رخ ميده.ولي اگه مي خاين اين قسمت رو بازي كنيد بايد بريد P3FES (قسمت The Answers) رو بازي كنيد:d