برعکس من خیلی بیشتر ترجیح میدم که با صدای ژاپنی بازی کنم... مخصوصاً بعد از Persona3Portable رو PSP که Graceck یه نسخه از بازی رو با صدای ژاپنی تو PSP-ISO ریلیز کرد که خارقالعاده بود.
با اینکه کلاً دوبله انگلیسی بازیهای اتلاس همیشه عالیه ولی ژاپنی یه چیزه دیگهاست و بنظرم خیلی تو القای احساسات بهتر عمل میکنه.
فقط برید لیست اسامی دوبلرهای ژاپنی نسخه 3 و 4 رو ببینید و از خدا بترسید. :d
یکی از یکی شاخترن.
این قضیه Dual-Audio هم حرکت بس هیولایی هست و خوبیش اینه که همه سلیقهها رو پوشش میده...
در کل پرچم اتلاس همیشه زیادی بالاست :bighug:
قبول دارم.لیست دوبلر های ژاپنی هم واقعا عالیه:d
ولی باز تو P4 یک مشکلی داره
دو تا از دوبلر ژابنی این بازی Rie Kugimiya(Rise) و Kappei Yamaguchi(Teddie) هست که نقش اصلی بهترین انیمه ها رو دارند
Rie Kugimiya تو Fairy Tail نقش Happy و تو Gintama نقش Kagura رو بازی کرده.Kappei Yamaguchi هم تو One Piece نقش Ussop و شخصیت اصلی Death Note(اسم شخصیتش رو یادم رفته:d) رو انجام داده
ولی صدایی که این دو تا داشتند اصلا به شخصیتشون نمی خورد و همین خاطر یک مقدار رو اعصابه
Rise صداش مثل یک دختر 3،4 ساله می مونه Teddie هم صداش یک مقدار گوش خراشه
ولی صدای انگیلیسی این دو تا شخصیت عالیه و به شخصیتشون رو می خوره:bighug:
Laura Bailey که تو انیمه و بازی ها مختلف درجه یک کار کرده به خوبی تونست نقش Rise رو بازی کنه
Sam Riegel هم برخلاف صدای ژابنی تدی صداش اصلا گوش خراش نیست و بامزه هم هست
فقط یک بدی تو دوبلر های انگیلیسی بازی های ATLUS هست
اون هم اینه که ATLUS USA به همه ی دوبلر های امریکا دسترسی نداره
یکی مثلا خیلی معروفه و برای اسخدامش مجبورند بول زیادی بهش بدند که ATLUS USA همچین بولی نداره بده
یکی هم قبلا خیلی معروف نبوده ولی بعدا معروف میشه(این اتفاق برای دوبلر انگیلیسی Kanji یعنی Troy Baker افتاده)
یکی هم اینه جایی که ATLUS USA صدا ها رو برای شخصیت ها ضبط می کنه تو لوس انجلسه و ففط می تونه از دوبلر های این ناحیه استفاده کنه.نمیتونه از دوبلر هایی که تو Taxes هست(که توی شرکت Funimation کار می کنند) استفاده کنه
این تنها ضعف بخش انگیلیسی بازی های ATLUSه