Persona Game Community

Waifu مورد علاقتون؟:D

• Yukari Takeba از P3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Mitsuru Kirijo از P3

رای‌ها: 6 37.5%
  • Fuuka Yamagishi از P3

• Aigis از P3

رای‌ها: 1 6.3%
  • Chie Satonaka از P4

رای‌ها: 3 18.8%
  • Yukiko Amagi از P4

رای‌ها: 3 18.8%
  • Rise Kujikawa از P4

• Naoto Shirogane از P4

• Labrys از P4 Arena

• Rei از PQ

• مجموع رای دهنده‌ها
    16
  • نظرسنجی بسته شده است .
آتلوس یه نظر سنجی گذاشته شد درباره ی dual audio :|
که بسته هست دیگه الان
یعنی احتمال داره برا پی 5 همچین قابلیتی بزارن؟؟
من خودم برا بازیای دیگه ترجیح میدم ژاپنی باشه ولی برای پرسونا حتما انگلیسی!

آتلوس یه نظر سنجی گذاشته شد درباره ی dual audio :|
که بسته هست دیگه الان
یعنی احتمال داره برا پی 5 همچین قابلیتی بزارن؟؟
من خودم برا بازیای دیگه ترجیح میدم ژاپنی باشه ولی برای پرسونا حتما انگلیسی!
خودم هم تو بازي هاي ATLUS بيشتر ترجيح ميدم با زبون انگيليسي بازي كنم تا ژاپني.دوبلر هايي كه ATLUS USA براي بازي هاش انتخاب مي كنه واقعا عاليه
ولي باز ميگم اگه تمامي بازي هاش Dual Audio داشته باشه خيلي بهتره:d
چون اين جوري هم ميشه با زبون ژاپني بازي كرد هم با زبون انگيليسي
هر كدومشون حس خاص خودشون رو دارند:d

برعکس من خیلی بیشتر ترجیح میدم که با صدای ژاپنی بازی کنم... مخصوصاً بعد از Persona3Portable رو PSP که Graceck یه نسخه از بازی رو با صدای ژاپنی تو PSP-ISO ریلیز کرد که خارق‌العاده بود.

با اینکه کلاً دوبله انگلیسی بازیهای اتلاس همیشه عالیه ولی ژاپنی یه چیزه دیگه‌است و بنظرم خیلی تو القای احساسات بهتر عمل میکنه.
فقط برید لیست اسامی دوبلرهای ژاپنی نسخه 3 و 4 رو ببینید و از خدا بترسید. :d
یکی از یکی شاخ‌ترن.

این قضیه Dual-Audio هم حرکت بس هیولایی هست و خوبیش اینه که همه سلیقه‌ها رو پوشش میده...
در کل پرچم اتلاس همیشه زیادی بالاست :bighug:

برعکس من خیلی بیشتر ترجیح میدم که با صدای ژاپنی بازی کنم... مخصوصاً بعد از Persona3Portable رو PSP که Graceck یه نسخه از بازی رو با صدای ژاپنی تو PSP-ISO ریلیز کرد که خارق‌العاده بود.

با اینکه کلاً دوبله انگلیسی بازیهای اتلاس همیشه عالیه ولی ژاپنی یه چیزه دیگه‌است و بنظرم خیلی تو القای احساسات بهتر عمل میکنه.
فقط برید لیست اسامی دوبلرهای ژاپنی نسخه 3 و 4 رو ببینید و از خدا بترسید. :d
یکی از یکی شاخ‌ترن.

این قضیه Dual-Audio هم حرکت بس هیولایی هست و خوبیش اینه که همه سلیقه‌ها رو پوشش میده...
در کل پرچم اتلاس همیشه زیادی بالاست :bighug:

قبول دارم.لیست دوبلر های ژاپنی هم واقعا عالیه:d

xww65clyrisyb3quhqnie.jpg
ولی باز تو P4 یک مشکلی داره
دو تا از دوبلر ژابنی این بازی Rie Kugimiya(Rise) و Kappei Yamaguchi(Teddie) هست که نقش اصلی بهترین انیمه ها رو دارند
Rie Kugimiya تو Fairy Tail نقش Happy و تو Gintama نقش Kagura رو بازی کرده.Kappei Yamaguchi هم تو One Piece نقش Ussop و شخصیت اصلی Death Note(اسم شخصیتش رو یادم رفته:d) رو انجام داده
ولی صدایی که این دو تا داشتند اصلا به شخصیتشون نمی خورد و همین خاطر یک مقدار رو اعصابه
Rise صداش مثل یک دختر 3،4 ساله می مونه Teddie هم صداش یک مقدار گوش خراشه
ولی صدای انگیلیسی این دو تا شخصیت عالیه و به شخصیتشون رو می خوره:bighug:
Laura Bailey که تو انیمه و بازی ها مختلف درجه یک کار کرده به خوبی تونست نقش Rise رو بازی کنه
Sam Riegel هم برخلاف صدای ژابنی تدی صداش اصلا گوش خراش نیست و بامزه هم هست
فقط یک بدی تو دوبلر های انگیلیسی بازی های ATLUS هست
اون هم اینه که ATLUS USA به همه ی دوبلر های امریکا دسترسی نداره
یکی مثلا خیلی معروفه و برای اسخدامش مجبورند بول زیادی بهش بدند که ATLUS USA همچین بولی نداره بده
یکی هم قبلا خیلی معروف نبوده ولی بعدا معروف میشه(این اتفاق برای دوبلر انگیلیسی Kanji یعنی Troy Baker افتاده)
یکی هم اینه جایی که ATLUS USA صدا ها رو برای شخصیت ها ضبط می کنه تو لوس انجلسه و ففط می تونه از دوبلر های این ناحیه استفاده کنه.نمیتونه از دوبلر هایی که تو Taxes هست(که توی شرکت Funimation کار می کنند) استفاده کنه
این تنها ضعف بخش انگیلیسی بازی های ATLUSه:(

آخرین ویرایش:
^^
کلاً سلیقه‌ها متفاوته و نمیشه کاریش کرد... مثلاً من برعکس تو خیلی خیلی بیشتر از صدای ژاپنی Rise خوشم میاد و بنظرم بهترین انتخاب ممکن بوده. :d
خوبی Dual-Audio اینه که تمام سلیقه‌هارو پوشش میده و بنظرم برای بازی‌های ژاپنی وجودش جزو واجباته... چون خیلی‌ها مثل من بخاطر نبود دوبله ژاپنی و تو دیوار بودن دوبله انگلیسی کلاً بیخیال یکسری از بازی‌ها میشن (مثل Atelier Ayesha)

خارج از بحث قشنگی صدا و هماهنگیش با شخصیت یکی دیگه از نکاتی که باعث میشه من همیشه صدای ژاپنی رو برای بازی‌های ژاپنی ترجیح بدم، بد از آب در اومدن یکسری از جُک‌ها و شوخی‌هایی هست که تو زبان انگلیسی جذابیت خودشو از دست میده و تبدیل به یه چیز مسخره میشه... دلیل اصلیش هم آوای جالب و نحوه بیان یکسری از کلمات ژاپنی هست که یک تلفظ ولی چند تا معنی دارن...

البته اتلاس تو ترجمه بنظرم بهترینه و کم پیش میاد که کاراش مشکل داشته باشه ولی با اینحال بنظرم بازم زبون اصلی (ژاپنی) تو این زمینه خیلی بهتره.
نمونش هم بخش ساحل Persona3 یا هندونه خوردن تو Persona4 و چند تا قسمت دیگه‌ است. :d

چند وقت پیش اعلام کرده بودند که Famitsu یک اطلاعات جالبی در مورد P4D داره و این اطلاعات هم یکی دو روز پیش منتشر شد
اولیش مربوط به Nanako هست!:bighug:
اینم تصاویری از گیم پلی Nanako
دومین اطلاعات هم بقیه ی اعضای گروه Kanamin Kitchen رو نشون میده(البته هنوز تایید نشده که این 4 نفر قابل بازیند یا نه)
اسم این چهار نفر به ترتیب از سمت چپ به راست اینه :
Nozomi Nakahara, Tamami Uesugi, Sumomo Ujima و Tomoe Sayama
More Waifus coming right up!:d

سومی هم مربوط به چهره ی واقعی Kanamin Mashita هست.
از نظر من که شکل واقعی Kanamin نسبت به شکل Idolش خیلی بهتره:d(اونی که عینک داره Kanamin هست)
اخری هم مربوط به Costume های جدید برای شخصیت های اصلیه
البته علاوه بر اون میبینید که پرسونا ها دارند با یک سازی اهنگ میزنند!مثلا Izanagu داره گیتار میزنه!!:))

پ.ن:راستی Erin Fitzgerald(دوبلر انگیلیسی Chie) تو مصاحبه اش با Gerg Miller(یکی از نویسنده های IGN) در Kinda Funny Games گفته که کار دوبلری انگیلیسی بازی رو به اتمامه:d
مصاحبه رو میتونید این جا ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=54sH5u6xqS8

آخرین ویرایش:
ممنون از زننده تاپیک. تاپیک بسیار پر بار و حاوی اطلاعات مفیدی هست. من p3 fes رو فقط بازی کردم و قصد دارم 4 رو هم در آینده بازی کنم. شاید تنها نکته ضعف بازی دانجن های خسته کننده (منظورم تارتاروس در شماره 3 هست) بازی باشه. میشد با وارد کردن سناریوهای داستانی در همین دانجن ها تنوع بیشتری به این بخش بازی داد.

ممنون از زننده تاپیک. تاپیک بسیار پر بار و حاوی اطلاعات مفیدی هست. من p3 fes رو فقط بازی کردم و قصد دارم 4 رو هم در آینده بازی کنم. شاید تنها نکته ضعف بازی دانجن های خسته کننده (منظورم تارتاروس در شماره 3 هست) بازی باشه. میشد با وارد کردن سناریوهای داستانی در همین دانجن ها تنوع بیشتری به این بخش بازی داد.
اره بدی که تمامی نسخه های این سری دارند همین طراحی دانجن های تکراریشه:(
ولی تو 3 و 4 وقتی جلو تر بری این قدر نکات مثبت از بازی می بینی که این مشکل رو تقریبا یادت میره(حداقل این اتفاق برای من افتاد:d)
البته خدا رو شکر تو P5 خبری از دانجن های تکراری نیست.:bighug:
علاوه بر اون هم تو P5 سبک مخفی کاری و پلتفرمینگ هم اضافه کردند که گشت و گذر تو دانجن ها یک حس عالی داشته باشه:x

واقعا احساس میکنم تنها کسیم که عاشق تارتاروسه :دی شاید تو p3p مدلش فرق داره که اینقدر به من حال میده :)) اصلا همینکه آهنگش اول آخر تقریبا یکیه هم خیلی باحاله:))

واقعا احساس میکنم تنها کسیم که عاشق تارتاروسه :دی شاید تو p3p مدلش فرق داره که اینقدر به من حال میده :)) اصلا همینکه آهنگش اول آخر تقریبا یکیه هم خیلی باحاله:))

هنوزز قسمت چهارم رو بازی نکردم ولی به منم تارتاروس توی سه خیلی حال میداد . کلا یه علاقه خاصی به این دانجن داشتم :d

هنوزز قسمت چهارم رو بازی نکردم ولی به منم تارتاروس توی سه خیلی حال میداد . کلا یه علاقه خاصی به این دانجن داشتم :d

تو 4 هر دانجن با اون یکی خیلی فرق داره، به جای محیط های گروتسک تارتاروس محیطاش شبیه به محیط های واقعیه ( چون از روی تخیلات اون طرفی که باعث خلقش شده بوجود اومده) هر کدوم هم یه آهنگ متفاوت دارن خیلی بعضا خیلی باحاله :دی ولی این حس دانجن بودن رو کامل نداره همیشه :دی
البته میگن دانجن های Persona Q هم عالین! ظاهرا تعداد طبقات خیلی کمتره ولی جزئیات هر طبقه خیلی بالاست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or