Multi Platform Persona 6

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
بنظر میرسه تم بازی سوپرنچرال و شکار ارواح هست. در بازی ما نقش گروهی از شکارچی های ارواح رو داریم.

حالا باید بیشتر دید که تا بشه بفهمیم قراره بهتر از ۵ بشه یا نه. اولین بازی که هوشینو روش کار نمی کنه.

به سری لوگو و عکس و تِم رنگ سبز بازی لیک شده بود که با توجه به رو نمایی امشب درست بودن. من رنگ سبز لوگو رو دیدم حس پانک و آنارشی فرهنگ هیپ‌هاپ گرفتم ولی تیزر حس حال دارک ترسناک می‌ده.

به نظرم قراره به چیز متفاوت و جدی‌تر نسبت به سه نسخه قبلی ببینیم.

بی‌شک قراره با نسخه قبلی این سری مقایسه بشه و با توجه به اینکه P5 Royal خیلی بازی خوبی بود راه سختی در پیش داره.

قلبم وایساد اینو دیدم.
تقریبا میتونم بگم جزو معدود امیدهای زندگیم هست.
با تمامی نسخه ها زندگی کردم. چه عظمت و شکوهی داشت ظاهر شدن اسم P6 اخر ویدیو!
انشالله پرسونا ۶ رو همگی توی آزادی کامل از دست این اشغالگرا تجربه می کنیم ☺️

پ.ن: پرسونا ۴ ریوایوال هم تاریخ خورد برا فوریه ۲۰۲۷

آخرین ویرایش:
این توضیحات توی صفحه استور ایکس باکس به چیزهای جالبی اشاره کرده، مثل ماجراجویی سوپرنچرال،افسانه‌های محلی دلهره آور، شایعات و حوادث عجیب و غریب. از تریلر هم مشخص بود بازی تم تاریک و ظاهراً ترسناکی داره.

Screenshot_۲۰۲۶-۰۶-۰۸-۲۰-۵۲-۱۰-۲۸۷-edit_com.brave.browser.jpg

جالبه برای P4 هم طبق کانسپت آرت های رسمی که وجود داره ظاهراً ایده اولیه‌ای که برای بازی داشتن مراتب تم تاریک‌تر و جدی تری داشته. پس این اولین بار نیست که می‌خوان همچین چیزی رو امتحان کنند.

IMG_۲۰۲۶۰۶۰۸_۲۱۲۵۲۴.jpg

فقط ای کاش تیزر معرفی بعد از این همه سال کمی بهتر یا طولانی‌تر بود. با وجود موفقیت P5 و مولتی پلتفرم و بزرگتر شدن سری، اتلوس هنوز دست از این سیاست های گنگ بازاریابی بازی هاشون برنداشتند.

خب بالاخره شماره جدید از عشق دیرین ما هم معرفی شد و قراره با جهانِ Megami Tensei تجدید دیدار کنیم :x اگر واقعا Persona 6، تو ژانر Supernatural Horror ساخته بشه، کلّی ایده جاه‌طلبانه و هیجان‌انگیز میشه براش متصور شد. حتی معتقدم چنین تِمی، می‌تونه مخاطبین جدیدی رو که خیلی اهل Turn Based JRPG نیستن ولی همچین سِتینگی رو دوست دارن، جذب کنه. کلاً هم ژانر ترندی هست و تو این روزها، کلی رمان و TV Show در این سبک داره ساخته میشه که نمونه پرطرفدارش، سریالِ Stranger Things بود. حالا شما تصور کن، یک برداشت ژاپنی از این ژانر، اون هم با سبک و سیاق و پیچیدگی‌های همیشگی سری پرسونا، چه شود!!

• Like
Reactions: m.d.makan
خو دیگه
این توضیحات توی صفحه استور ایکس باکس به چیزهای جالبی اشاره کرده، مثل ماجراجویی سوپرنچرال،افسانه‌های محلی دلهره آور، شایعات و حوادث عجیب و غریب. از تریلر هم مشخص بود بازی تم تاریک و ظاهراً ترسناکی داره.

View attachment 408905

جالبه برای P4 هم طبق کانسپت آرت های رسمی که وجود داره ظاهراً ایده اولیه‌ای که برای بازی داشتن مراتب تم تاریک‌تر و جدی تری داشته. پس این اولین بار نیست که می‌خوان همچین چیزی رو امتحان کنند.

View attachment 408906

فقط ای کاش تیزر معرفی بعد از این همه سال کمی بهتر یا طولانی‌تر بود. با وجود موفقیت P5 و مولتی پلتفرم و بزرگتر شدن سری، اتلوس هنوز دست از این سیاست های گنگ بازاریابی بازی هاشون برنداشتند.
خو دیگه اسمش روشه دیگه! پرسونا ۶! ایشالله ۶ سال دیگه یه تریلر گیم پلی میدن ازش.

خو دیگه

خو دیگه اسمش روشه دیگه! پرسونا ۶! ایشالله ۶ سال دیگه یه تریلر گیم پلی میدن ازش.
اگه واقعا دارن با ue5 میسازنش به نظرم خیلی نباید انتظار کشید.
احتمالا سال بعد همین موقع تریلرهای بیشتری ازش میبینیم.

با اینکه کلی چیزمیز ازش لو رفته بود، حتی لوگوش هم قبلا لو رفته بود، ولی بازم تایید رسمی یه لذت دیگه داشت. من که تازه پنجمی رو تموم کردم، الان روی آسمون‌هام.
واقعا سری شاهکاریه و مطمئنا این هم می‌ترکونه. یه شایعه‌ای هم هست از لیکر معروف این سری که همچنان برای ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده. شاید آخر ۲۰۲۷ بیاد. خودم می‌گم اول‌های ۲۰۲۸ البته. حالا ببینیم چی می‌شه.
https://www.reddit.com/r/GamingLeak...tlus_leaker_lolilolailo_implies_that_persona/

• Like
Reactions: mjmk and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or