Persian Pirates | Clash of Clans

• Thread starter Thread starter Kiaa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم امضا :دی

isiql50ydq5dkbho7kch.png

کیارش اینو واسه تنوع گذاشتم اینجا ولی خوب حتما واسه کلن یه لوگوی خوب و درخور درست می کنم. اون Sheet ام بزارید من ندیدم تا حالا منم ببینم ندیده از این دنیا نرم :دی

اینم تو اسپویلر میزارم واسه کیا به مناسبت حمله محسن به فردی به نام "خسته" :دی

در بخشی از خاطرات روزانه پنکه ای که بازی سنتر دگر هیچگاه به خود نخواهید دید، خسته تنها می نویسد: "روزهای سخت بازی سنتر را حس می کنم و جای جای آن را رنج و مصیبتی می بینم که بر فضای بسته آن جاری شده است. گویا روزگار خوش و خرمی این محیط به پایان رسیده است و من نیز به غروب خود نزدیک تر و نزدیک تر می شوم" او در ادامه می گوید "از چمن های GT5 بیزارم و آن را توقف صنعت بازی های رایانه ای می بینم زیرا من عاشق طبیعت و محیط های سبز هستم. Uncharted 2 مصیبتی است که نمی توانم تحملش کنم. فضای سایت به نفع PS3 پیش می رود و جوایز GOTY سال 2009 مرا به بستر بیماری کشانده است.

او چند روز قبل از این که دار فانی را در بازی سنتر وداع بگوید و بن شود در جملاتی سنگین می گوید: "به نظرم می رسد قلبم مالامال از حملات بی رحمانه اطرافیان است. هیچکس را نمی بخشم و در زندگی دیگر شما را خواهم دید. انتقام طعم تلخی است که آن را در گذشت نتوان دید. می روم، می روم و راه را به پنکه ها و فن های جوان تر می سپارم، باشد روزی که بازگردم و فعالیت آن ها را به تکه نانی ستایش کنم".

شاید بازی سنتر و کوچه پس کوچه های این انجمن دیگر پنکه ای همچو او به خود نبیند.

:دی

پ.ن:‌ آقا ۳ تا افغانی داشتن بد دردیه :(

آقا منم راه میدید تو کلن؟!
لول 68 هستم..........
اسمم تو بازی Slayer Alex هستش......
کلن ..ab havij.. رو سرچ کنید و منو اینوایت کنید خواهشا(نقطه های قبل و بعد از اسم کلن رو بذارید حتما)

تنک یو./:d

داداش تو وقتی داخل یه کلن باشی نمیشه بهت اینوایت داد . خودت بیا درخواست بده واسه اومدن به کلن ما :)

سلام:دی
خواستم بگم دوستانی که یوزرمنو (Nima توی کلن) نمیدونن اون منم:دی کلن بسیار خوبیه و دوستانی که دنبال یه کلن خوب هستن حتما بیان. البته باید تو وار خوب باشین که گند نزنین به رکورد :دی

دوستان عضو جدید میپزیرید؟ بعد از 3 ماه دوری از میادین دوباره برگشتم خط مقدم:d لول 52 هستم. والا کسی تا حالا راجب بازیم نظری نداده ولی به نظر خودم خوبم بد نیستم اکانتای 91 و 60 هم داشتم قبلاً:d
برای دیدن Vill هم persian dragons رو سرچ کنید (تگش هم #880G008R هست)

دوستان عزیز base جفتتون رو دیدم. متاسفانه تو رنج لول شما خیلی یوزر داریم الان هم 30 نفریم اگه هم بخوایم عضو جدید بگیریم یوزرای با تجربه و قوی رو قبول میکنیم. جفتتون هم خیلی خیلی زود و غیر اصولی TH آپ کردین واسه همین تو وار یکم به مشکل میخوریم :دی

دوستان عزیز base جفتتون رو دیدم. متاسفانه تو رنج لول شما خیلی یوزر داریم الان هم 30 نفریم اگه هم بخوایم عضو جدید بگیریم یوزرای با تجربه و قوی رو قبول میکنیم. جفتتون هم خیلی خیلی زود و غیر اصولی TH آپ کردین واسه همین تو وار یکم به مشکل میخوریم :دی
TH رو که من زود آپ نکردم مطمئنن. لول آپ های مربوط به 6 تموم شده بود تقریباً بعد آپ کردم به 7 از نظر لول آپ دیوارها هم حوصله ندارم بزارم همشون لول آپ شدن بعد TH آپ کنم. در کل با همین نحو اکانت 91 رو تا Th 9 برده بودم فول آپگرید و مشکلی نداشتم:d در هر صورت ممنون از پاسخ این کلن خودمونم خوبه گفتم بیام این کلن تنوعی بشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or