Persian Pirates | Clash of Clans

• Thread starter Thread starter Kiaa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مجید کیک شد به دلیل فرار از خدمت.
ترسی در کار نبود ... من بین 1000 تا 1500 فارم میکنم و اون روز تازه رفته بودم پایین .. شما ها پیام دادید که فردا جنگ داریم در صورتی که عصرش وار شروع کردین و من هم نمیدونستم

ترسی در کار نبود ... من بین 1000 تا 1500 فارم میکنم و اون روز تازه رفته بودم پایین .. شما ها پیام دادید که فردا جنگ داریم در صورتی که عصرش وار شروع کردین و من هم نمیدونستم

دقیقا از همون موقعی که گفتم فردا جنگ داریم تو رفتی نفر آخر کلن شدی. بعد یه روز کامل خودمو جر دادم که مجید بکش بالا خودتو.

بعدش تا وار استارت خورد یهو دیدیم اومدی وسطای کلن! معلومه دیگه قضیه چیه از پشت کوه نیومدیم که

تو وار قبلی هم که اصلا تاثیر گذار نبودی فقط ته مونده حمله بچه ها رو زدی!

دقیقا از همون موقعی که گفتم فردا جنگ داریم تو رفتی نفر آخر کلن شدی. بعد یه روز کامل خودمو جر دادم که مجید بکش بالا خودتو.

بعدش تا وار استارت خورد یهو دیدیم اومدی وسطای کلن! معلومه دیگه قضیه چیه از پشت کوه نیومدیم که

تو وار قبلی هم که اصلا تاثیر گذار نبودی فقط ته مونده حمله بچه ها رو زدی!
من هیچ وقت حرفهای کلن ها را نخوندم و نخواهم خوند حتی الان که رفتم توی کلن دوستای خودم !

در مورد ته مونده هم باید بهت بگم در کلن قبل از شما بودم لیدر که داشتیم همیشه میگفت به اونهایی حمله کنید که مطمن هستید که 3 ستاره میزنید
من از 1 تا 5 تنها 1 ستاره و 6 تا 10 هر کدوم میزدم نهایت 2 ستاره میزدم و دلیل این که گذاشتم بقیه بزنند بیخودی 2 حمله خودم از بین نبرم و بزارم اگر کسی میتونه 3 ستاره بزنه این کار انجام بده .. همون روز گفتی چرا حمله نمیکنی گفتم صبح میزنم ولی بخاطر حرف تو شبش حمله کردم که بحثی نباشه

حالا پشت کوه اومدید یا نه برای من اهمیت نداره چجور فکر میکنید ولی اگر حرفی در مورد من هست من هم از خودم دفاع میکنم واجازه نمیدم کسی منو همین جوری محاکمه کنه و حکمم اجرا کنه !

خوب دیدی من جواب نمیدم چرا خودت یا به بقیه نگفتی اینجا پیام بدند که چرا نمیام بالا ؟!

در کل کلن خودت بوده و 1% هم برای من مهم نیست که من را انداختید بیرون اما این جور صحبت کردند اصلا درست نیست

سلام
نه خوشم اومد لازم بود یسری گیمر جمع شن کلن بزنن اونوقت معلوم شه فرقه هادرکورو کژوال چیه ایییول
در هر صورت من از جمعه با اجازه به جمع بچه های بازی سنتر اضافه میشم الان جایی وار دارم درس نیس
ایشالا کلنه خوبی درس شه مطمینم خیلیا از بچه های سایت خبر ندارن وگرنه یهترم میشه

سلام
نه خوشم اومد لازم بود یسری گیمر جمع شن کلن بزنن اونوقت معلوم شه فرقه هادرکورو کژوال چیه ایییول
در هر صورت من از جمعه با اجازه به جمع بچه های بازی سنتر اضافه میشم الان جایی وار دارم درس نیس
ایشالا کلنه خوبی درس شه مطمینم خیلیا از بچه های سایت خبر ندارن وگرنه یهترم میشه
سلام

لولت چنده دوست عزیز؟ باید توی جنگ ها فعال باشیا :دی

البته همین که وسط جنگ leave نمیدی نشون میده کارت درسته و وجدان کاری داری. لول :دی

بچه ها من اصلا clash بازی نکردم تا الان اما الان میخوام شروع کنم میشه به clan شما بیام ؟
yahoo_4.gif

اگه میخوای بیای تا یه مدت نباید توی وار شرکت کنی:دی

آخرین ویرایش:
لولم که هفتاده
کلن خوبو بچه هاش باحال باشن کم کم کلنتون ایشالا جون میگیره بچه هام خودشونو میکشن بالا
موندگاری مهمه که یه مدت بگذره ثابتا معلوم میشن

لولم که هفتاده
کلن خوبو بچه هاش باحال باشن کم کم کلنتون ایشالا جون میگیره بچه هام خودشونو میکشن بالا
موندگاری مهمه که یه مدت بگذره ثابتا معلوم میشن

پس جمعه منتظرتیم:دی

بچه ها که باحالن ولی شخصا زیاد دوست ندارم بالای 30 نفر بشیم. چون دیگه سخته بچه ها رو جمع و جور کردن و ممکنه جنگ هارو ببازیم:دی

@amirplay
بیای خودت میبینی،دوستان همه فعال هستن!req بدی رو زمین نمی مونه،سریع برات پر میشه:d
اما واقعا باس فعال باشی. 35 تا win داریم بدون باخت و مساوی.فقط می خوایم که اماره win هامون بره بالا
بیشتر دوستان هم که تو بازیسنتر اکانت دارن.می تونی ازشون بپرسی:d

وار 2 روز هم پیش با نتیجه ی قاطعانه 69-42 بردیم که اگر بچه ها حال داشتن میشد 75 تاییشون کرد:d
امروز کلن خونه تکونی هم شد و خیلی از بچه ها به دلایل مختلف کنار رفتن.حالا با توجه به پست های اخیر شاید فکر کنید کیا خیلی سخت میگیره(که اینطوری نیست)ولی کلی نگاه کنیم اگه بزاره هرکی کار خودش رو بکنه دیگه جلوی باخت هامون عدد 0 نبود.قوانین خیلی پیچیده ای هم نداره که بزرگش کنید و فقط انتظار فعال بودن ازتون میره و اینکه وسط وار به فکر bonus نباشید.
وار جدید هم بلافاصله استارت ـش خورد که به نظر میرسه یکی از سخت ترین وار هامون باشه و بچه ها باید سنگ تموم بزارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or