Persian Pirates | Clash of Clans

• Thread starter Thread starter Kiaa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2،3 روز دیگه جنگ میذارم. کسایی که جنگشون ضعیف باشه مجبورم که شرمندشون بشم:دی

یه نفر هم الان کیک شد چون فقط و فقط با جم اومده بود بالا :دی هادی جان معذرت به هر حال :دی ما دنبال یوزرای با تجربه ایم. :دی

امروز جنگ داريم. بچه هاى جديد آرش و مجيد و ممسن و ميلاد و حسام حتما توجه كنين كه سر خود اتك ندين و با هماهنگى حمله كنين.

يه سرى نكات رو بايد بگم مثل كلن حريف رو خالى كردن كه يكى از مهمترين اركان هر حمله س.

-----------------

محسن و حميد و ممسن و مجيد و من هم كلن هارو واسه دفاع پر ميكنيم. ( محسن ويزارد ميده بقيه آرچر طبق معمول

جنگ 34 هم چند ساعتیه شروع شده و عینهو قوم مغول زدیم فعلا 24 ستاره گرفتیم :دی

اونا هم فعلا حمله ای نداشتن که یکم مشکوک میزنه :|

خب فكر كنم سيستم كاري و حملات ما دست بچه ها اومد ، ما كلا هميشه همينجوري ميجنگيم ! مهم نيست كلن مقابل قوي باشه يا ضعيف ، بايد ماكزيمم ستاره رو بگيريم تا وجدانمون راحت باشه :d
متاسفانه لاشخوري و حمله كردن فقط واسه لوت هم نداريم ، با همين مقررات و قوانين به اينجا رسيديم و به همين گونه هم ادامه خواهيم داد
موفق باشيم :d

کسانی که th 8 هستند و مشکل جا دادن mortar چهارم دارند و دنبال Base خوب هستند
من برای خودم پیشنهاد میدم .. تا الان 48 def موفق داشتم
فقط یک چیزی .. دقیقا بالای th اون چیزی که دارم میسازم mortar چهارم هست
ljn8z4pznjph689d6em6.png

حدود 2 ساعته که جنگ جدید شروع شده ولی این دفعه دلمون سوخته و فعلا تا این لحظه 3-21 جلوییم:d.
باختن توی وار هم برامون تعریف نشده چون بچه ها براشون جا افتاده کلن حریف ضعیف هم باشه دنبال لاشخوری نرن و به ماکزیمم ستاره فکر میکنن.(چه تعریفی کردم:d)
راستی از این تریبون اسنفاده میکنم و میگم اگه کیا نبود الان من کلش رو ول کرده بودم و اصلا یاد نمیگرفتم:d

آخرین ویرایش:
چه عجب پست دادین :|

این وار اصلا خوب نبودیم من و چند نفر دیگه گند زدیم. به نظر میاد که این هم میبریم.

--------------------

مجید کیک شد به دلیل فرار از خدمت.

آرش هم در خطر کیک شدنه :دی

وقتی میاین توی کلن اولین چیزی که اون بالا نوشته شده اینه:

War Record: (w-D-L) : ( 34 - 0 - 0

این یعنی چی؟! یعنی اینکه جنگ واسه ما خیلی مهمه. یعنی اینکه ستاره واسه ما توی اولین اولویته. یعنی اینکه لاشخوری نداریم. یعنی اینکه اینجا حساب Bonus ـت رو نباید بکنی! اولویت باید ستاره باشه حتی اگه جنگی انجام میدین ضرر خالص باشه.

پیش اومده خود من رفتم نفر هفتم حریف رو با هوگ ( هوغ به قول مهرداد ) زدم و این یعنی ضرر خالص! پس اینجا از این زرنگ بازیا نداریم.

ممسن هم به خاطر همین چیزایی که بالا گفتم کیک شد!

الان که bonus هاافزایش پیدا کرده نمی دونم چرا چندتا از دوستان این طوری بازی می کنن،مطمئنا اگر تو وار شرکت می کردن به نفعشون تموم میشد و حداقل ۵۰۰k گلد و elixir و ۱۵۰۰ تا دارک جمع می کردن!
حالا باز برین هی سرچ بزنین،هی سرچ بزنین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or