Persian Cliques GTA Online Crew | دار و دسته ایرانی ها

آقا من هر کاری می کنم تو بخش آنلاین بازی که میرم مینویسه rockstar cloud servers unavailable right now please try again later ... چیکار کنم ؟ :(

مشکل ISP دارید مثل خیلی های دیگه

به افتخار کرو خودمون :) یه کف مرتبببب 3 رقمی شدیم :D

یه لوگو اختصاصی هم باید بزنم سر فرصت :bighug:

دوستان پول سخت گیر میاد

-بروس که بسته است(شاید واسه من باز نیست)
-ماشین یکی فروختم ولی بعدش دیگه گاراژ ازم نخرید!!!
دزدی هم فایده ایی نداره
چه کنم؟؟؟

الان یه انباری پایین شهر,زیر یه پل خریدم 27,000 $ !!!! :d

دوستان پول سخت گیر میاد

-بروس که بسته است(شاید واسه من باز نیست)
-ماشین یکی فروختم ولی بعدش دیگه گاراژ ازم نخرید!!!
دزدی هم فایده ایی نداره
چه کنم؟؟؟

الان یه انباری پایین شهر,زیر یه پل خریدم 27,000 $ !!!! :d

راحت ترین راه رفتن مشن ها روی درجه سختی هارد هستش.

سلام بر هم گروهی ها عزیز
دوستان چهارشنبه ساعت 9 تا 12 شب هرکی از عزیزان میتونه بیاد تا باهم چند تا TDبزنیم تو مد های مختلف هرکی میتونه بیاد اعلام آمادگی کنه تا شب خوشی رو کنار هم داشته باشیم
و بعد کسی میاد با هم چند تا ماموریت بریم تو این چند روز ؟
با خارجی ها حال نمیده

سلام بر هم گروهی ها عزیز دوستان چهارشنبه ساعت 9 تا 12 شب هرکی از عزیزان میتونه بیاد تا باهم چند تا TDبزنیم تو مد های مختلف هرکی میتونه بیاد اعلام آمادگی کنه تا شب خوشی رو کنار هم داشته باشیم و بعد کسی میاد با هم چند تا ماموریت بریم تو این چند روز ؟ با خارجی ها حال نمیده
td چیه بابا کل لذت بازی اینه که یه میشن بری یا اینکه کلا یه تعدادیو بشه جمع کرد توی یه session بریم چرخ بزنیم .....چهارشنبه من خودم هستم شما هم موقع جوین شدن یدونه crew only session بزن که بقیه هم روی شما جوین بشن و بریم صفا.....

سلام بر هم گروهی ها عزیز
دوستان چهارشنبه ساعت 9 تا 12 شب هرکی از عزیزان میتونه بیاد تا باهم چند تا TDبزنیم تو مد های مختلف هرکی میتونه بیاد اعلام آمادگی کنه تا شب خوشی رو کنار هم داشته باشیم
و بعد کسی میاد با هم چند تا ماموریت بریم تو این چند روز ؟
با خارجی ها حال نمیده
حاجي من تو كرو تون نيستم ولي خوب پايم رنكم: 141 ايدي : amiralizedbaz1
رفتيد به منم يه پارتي چيزي بديد

دوستان یه سوال داشتم
من با دوستم برای امتحان یه crew ساختیم و من هم join کردم .. یعنی 2 نفریم کلا.تو مپ که میریم اما کلی خارجی ریخته توی حالت freemode و اینکه اصلا نمیدونم اونا کین !! کیلید پایین هم که میزنی اطلاعات user هارو میده هنه خارجین جز من و دوستم
میخواستم ببینم امکانش هست مثلا جایی باشه که توی map و حتی برای mission انجام دادن توی انلاین همه ایرانی باشن .. چون من فکر میکردم وقتی ما 2 نفر توی crew هستیم توی حالت freemode هم خودمون 2 نفر توی شهر میچرخیم و بازی میکنیم.
خیلی وقت ها هم باید برم روی friends روی ID دوستم و بزنم join game تا جفتمون یه جا باشیم و بتونیم با voice حرف بزنیم ...
الان اگه بیایم توی این crew که مال بچه ها خودمونه یعنی دیگه این خارجیا رو ما نبیبینیم ؟؟؟
و اینکه حتما کسی که crew رو درست کرده باید حتما آنلاین باشه تا مام بتونیم بازی کنیم اون تایم یا نه ؟
بعد ما توی یه crew باشیم شما جای دیگه اما توی friend های هم باشیم امکان این هست باهم بتونیم mission بریم یا نه ?
خواهشن یه راهنمایی و توضیح کامل بدید درباره آنلاین ممنون میشم ..

آیدی PSN هم : pouriyam

اقا من صبحها ساعت 8 تا 1 ظهر میتونم انلاین شم/ عصر ساعت 4 تا 7. کسی این موقعها میتونه بیاد ادد کنه. dracula0787:PSN ID
Zt72gG7130quG7QV6xPzuQ_0_0.jpg

- - -ویرایش - - -

راستی این قضیه برف چیه؟ چطوری باید بیارمش؟ آپدیت کردم اما هیچ اتفاقی نیفتا. راستی این ماشینهای اسپورتو چطوری میتونم بدست بیارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or