PDM ###"پروژه دسکتاپ من"####

سلام

ببخشید مزاحم میشم میخواستم یه چندتا نکته بگم برم :biggrin1:

اول اینکه تشکر میکنم از زحماتی که دوستان میکشن و کار هایه بسیار قشنگی که برای بچه ها قرار میدن

دوم اینکه دوستانی که عکس های خودشون رو تو LA.gg اپلود میکنن برای خودشون توی این سایت یک اکانت درست کنن که هم از امکانات این سایت بتونن استفاده کنن هم عکس هایی که اپلود میکنن رو در دسترس داشته باشن

نکته ی سوم این که بهتره از گزینه Private برای اپلود عکس های خودتون استفاده کنید اینجوری کسانی که از LA.gg به صورت گذری بازدید میکنن نمیتونن از عکس های شما سوء استفاده کنن

این مواردی که بهشون اشاره کردم فقط برای امنیت بیشتر عکس های خودتون هستش باز تصمیم با خود شماست قصد فقط کمک کردن بود

امیدوارم به کارتون ادامه بدید و در کارتون همیشه موفق باشید

سفارشتو خوندم...
چشم برات میسازم...ولی نه اینقدر سریع دیگه!!!!:biggrin1:ولی طرح از متال خیلی داریم ها...

اینم اون دوتایی که خواستی!!!

مرسی نرو جان..
یه سفارش دیگه دارم واسه امضا:دی
آقا من واسه این تاپیک :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=917347#post917347
با توجه به عنوانش یه عکس توپ از mgs4 میخوام که بزارم تو امضام و لینکشو بدم واسه این تاپیک...
مرسی عزیز

مرسی نرو جان..
یه سفارش دیگه دارم واسه امضا:دی
آقا من واسه این تاپیک :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=917347#post917347
با توجه به عنوانش یه عکس توپ از mgs4 میخوام که بزارم تو امضام و لینکشو بدم واسه این تاپیک...
مرسی عزیز
آقا یه آواتار از اسنیک هم واسه این درست کن که دست از سر این حسن کچل ور داره :دی:دی:دی

سلام

ببخشید مزاحم میشم میخواستم یه چندتا نکته بگم برم :biggrin1:

اول اینکه تشکر میکنم از زحماتی که دوستان میکشن و کار هایه بسیار قشنگی که برای بچه ها قرار میدن

دوم اینکه دوستانی که عکس های خودشون رو تو LA.gg اپلود میکنن برای خودشون توی این سایت یک اکانت درست کنن که هم از امکانات این سایت بتونن استفاده کنن هم عکس هایی که اپلود میکنن رو در دسترس داشته باشن

نکته ی سوم این که بهتره از گزینه Private برای اپلود عکس های خودتون استفاده کنید اینجوری کسانی که از LA.gg به صورت گذری بازدید میکنن نمیتونن از عکس های شما سوء استفاده کنن

این مواردی که بهشون اشاره کردم فقط برای امنیت بیشتر عکس های خودتون هستش باز تصمیم با خود شماست قصد فقط کمک کردن بود

امیدوارم به کارتون ادامه بدید و در کارتون همیشه موفق باشید
دیوونتم!!!...:love:
خیلی ایول داری...:love:
مزاحم نیستی مراحمی...:cool:
فقط اگه یه کم در مورد گزینه private بیشتر توضیح بدی عالی میشه!!!:biggrin1:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR thank you :دی
خیلی زیبا بودن...
یه تبلیغی این جا بکنیم تاپیک پر بازدیده:دی
دوستان روی عکس امضا کلیک کنید:دی

شما لطف دارید:p

در مورد گزینه ی private وقتی شما این گزینه رو انتخاب میکنید و بعدش عکس رو اپلود میکنید لینک عکس فقط در اختیار خودتون قرار میگیره و مثل عکس های دیگه وارد لیست اپلود های صفحه اول سایت LA.gg نمیشه و کسی نمیتونه اون عکس رو ببینه حتی کاربرانی که تو LA.ggتوسط سرچ دنبال عکسی میگردن عکس شما برای انها نمایش داده نخواهد شد

شما از این گزینه هر موقع که بخواین میتونین استفاده کنین حتی بعد از اپلود عکس و هر موقع هم که بخواین میتونین این گزینه رو برای عکس دلخواه برش دارین تا از حالت private خارج بشه

امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه ;)

امير جان حميد اقا مياد اينقدر زحمت ميكشه بعد مياي اينطوري جواب ميدي:biggrin1:

========================================

برو تو پروفایلت...

========================================

چشم اسه شما هم میسازیم...
اولا شوخی بود دوما هم خب داده دیگه ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند