یکی دو روزه دانلود کردم این شبیه سازو. خیلی با حاله. فعلا دارم برا اولین بازی باهاش gt4 رو روی 1440 میرم. یه نمه باگ های گرافیکی مثل افت فریم داره ولی خوبه بازم. اگر کسی نکته خاصی داره که این باگ ها هم کمتر بشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
احسنت.
من جات بودم از GT3 بازی میکردم ، بنظرم خیلی پکیج بهتری هست و ساختار کمپین بهتر و دوست داشتنی تری داره.
خب نکات خیلی زیادی هست:
اینکه نسخه NTSC (آمریکا) رو داشته باشی ، برای فریم بیشتر .
همینطور از تنظیمات داخل بازی رزولوشن بزاری روی 480p و نسبت تصویر 16:9.
پیشنهاد دیگه اینکه بازی کلا میتونه کمی تاریک بنظر بیاد ، از Picture Quality تنظیمات بزار روی این:
بازی یک منوی مخفی داره که میتونی FOV و فاصله دوربین با ماشین رو تنظیم کنی:
سمت راستی تصویر دیفالت بازی هست و سمت چپ FOV تغییر داده شده.
برای دسترسی به منوی مخفی ، داخل بازی برو تو options و برو پایین اونجایی که units هست و این دکمه هارو بزن:
قبلش گیم پد رو به عنوان Pad2 به برنامه بشناس ، چون گیم پد حتما باید دسته دوم باشه.
L1, Up, L2, Down, R1, Left, R2, Right, Start*2
اون آخرش *2 یعنی اینکه 2بار استارت بزن.
منو که بالا اومد ما فقط با گزینه monitor کار داریم ، اون یکی عملا هیچکار خاصی نمیکنه.
داخل مانیتور ما با 2 گزینه کار داریم Overscan Factor که همون FOV هست.
Dsitance هم فاصله نمای سوم شخص با ماشین هست ،کم کنی دور میشه و زیاد کنی نزدیک.
برای من Overscan Factor روی 80 خیلی خوب بود.
Dsitance هم که سلیقست ولی من گذاشتم 300 و خورده ای.
غیر از این GT3-4 باید با گیم پدهای PS2 (Dualshock 2) بازی بشه ، چون دکمه های حساس به فشار داشت و این نکته اساسی برای کنترل گاز و ترمز تو این بازیهاست.
با هر دسته دیگه ای فقط ترمزها قفل میشن یا هنگام گاز دادن مخصوصا بعد پیچ ها یکسره در حال بیش فرمانی هستیم(oversteer).
چون گاز و ترمز با این دسته ها بصورت دیجیتالی کار میکنن ، یا صفر که هیچکاری نمیکنه و یا 100 که باعث میشه ماشین باهات کشتی بگیره و لاستیک ها هم خیلی زود تصعید میشن اینطوری.
راه حل قدیمیش این بود که میشد گاز و ترمز رو برای آنالوگ های دسته تعریف کرد، من سال ها با همین سر کردم و خیلی هم خوب بود.
اما خبر خوب اینکه الان با یک پچ میشه گاز و ترمز بصورت آنالوگ رو به تریگرهای (L2 R2)هر گیم پدی نسبت داد و حساسیتش رو هم زیاد کرد که به تجربه GTهای بعدی خیلی شبیه بشه.
این صفحه دانلود پچ های بازی هست:
Gran Turismo 4
اگه نسخه PAL داری ، مهمترینش Deinterlace patch هست که حتما باید نصب کنی تا از اون حالت بلوری در بیاد.
فقط از داخل تنظیمات Deinterlacing رو باید بزاری روی None تا کار کنه.
Chase Cam از GT3 اگه علاقه داری و...
اینهارو دانلود کن بریز تو پوشه Cheats داخل پوشه نصب PCSX2.
داخل ستینگ باید تیک Enabled Cheats رو بزنی، همینجا Pergame settings هم فعال کن.
میتونی یک فایل نوت پد داخل Cheats درست کنی و آخرش .pnach بزاری ، برای اسمش از داخل برنامه روی بازی راست کلیک کن و به تنظیمات بازی برو.
از همون بخش Summary جلوی CRC هرچی نوشته میشه اسم فایل Cheats.
مثلا من چون نسخه NTSC-U (آمریکا) دارم فایل من به این شکل هست:
77E61C8A.pnach
میزارم برای دانلود اگه خواستی ، میتونی همه کدهارو کپی پیست کنی داخل یک فایل متنی ، مثل من که همرو تو یکی جا دادم.
من فقط از GT3 Chase Cam استفاده نکردم ، چون به کارم نمیاد.
اگه خواستی کدهای اون رو هم اضافه کن.
attach کردم.
========================
تنظیمات بازی من:
صفحاتی که نیست تغییراتی ندارن.