PC vs XBOX360 vs ps3

متاسفانه کمبودهایی که تو بعضی از افراد جامعه دیده میشه به خاظر همین عدم ارضای کودک درونشون هست.
===========================================================================
دوستان ، به نظر من اگر امکاناتش رو دارین و خدای نکرده بهتون برنمیخوره بد نیست در کنار PC یه نگاهی هم به کنسول داشته باشین. حداقلش اینه که ضرر نمیکنین.
اگر هم کنسول ندارین حداقل آزاده یاشین و به سان اون مثل معروف گربه و گوشت نباشید.
والسلام

به طور منطقی pc از کنسول بهتره
1.شما می اوانید با خرج بیشتر بازی ها را با گرافیک بهتر انجام بدین شاید بعضی ها بگویند مهم نیست اما گرافیک خصوصا تو ایران حرف اول را میزنه
2.چند سال پیش این مشکلو با ps2 باز ها داشتیم تا ابنکه PCSX برنامه ای وارد بازار کرد که بعد از پیشرفتش بیشتر بازی های ps2 را اجرا میکند (تمامی بازی های مشهور ) البته سیستم گاو می خواست که موجوده
3.برنامه ای برای اجرای بازی های xbox روی کامپیوتر اومده ولی زیاد کامل نیست اگه کامل شد xbox باز ها حتی نباید صحبت کنند
4.بعضی بازی ها انحصاری xbox , ps3 هست ( من خودم تو غم uncharted هستم و انرا بازی خواهم کرد ) ولی بعضی بازی ها هم انحصاری pc هست مثل stronghold.و بیشتر بازی های استراتژیک
5.دوستان می گویند کنسول تکنولوژی های برتری داره اما اگه دقت کنند این نکنولوژی ها برای pc هم وجود داره
بند پنج بیطرفه .بند 4 به نفع کنسول . و بقیه به نفع pc
پس PC 4 XBOX+PS3 1 پیروز شد

1.شما می اوانید با خرج بیشتر بازی ها را با گرافیک بهتر انجام بدین شاید بعضی ها بگویند مهم نیست اما گرافیک خصوصا تو ایران حرف اول را میزنه
2.چند سال پیش این مشکلو با ps2 باز ها داشتیم تا ابنکه PCSX برنامه ای وارد بازار کرد که بعد از پیشرفتش بیشتر بازی های ps2 را اجرا میکند (تمامی بازی های مشهور ) البته سیستم گاو می خواست که موجوده
3.برنامه ای برای اجرای بازی های xbox روی کامپیوتر اومده ولی زیاد کامل نیست اگه کامل شد xbox باز ها حتی نباید صحبت کنند
4.بعضی بازی ها انحصاری xbox , ps3 هست ( من خودم تو غم uncharted هستم و انرا بازی خواهم کرد ) ولی بعضی بازی ها هم انحصاری pc هست مثل stronghold.و بیشتر بازی های استراتژیک
5.دوستان می گویند کنسول تکنولوژی های برتری داره اما اگه دقت کنند این نکنولوژی ها برای pc هم وجود داره

خب بسیار خوشحالم که شما قاضی، دادستانی، وکیل مدافعی، چیزی نشدی ! :d

درود .
دوست عزیز حرف شما درسته .
حالا با اومدن ویندوز 8 باید کم کم کنسولشونو جمع کنن برن .
اونوقت ببینید همین سینه چاک های کنسول چطور کنسولشونو ول می کنن حرفای امروز و دیروزشون یادشون میره میان می چسبن به pc و رنگ عوض می کنن.

خب آخه تو این بحث باید شرایط رو در نظر بگیریم »

360 داران منتظر LT3 هستن ...
PS3 دارا که کلا فقط بتلفیلد 3 و آنچارتد 3 رو بازی کردن و فعلا هک شده ها دستشون تو حنا مونده ...
این تنها PC و 360 ه که بازی های جدید رو می تونن بازی کنن حالا PC بیشتر ...

در مورد گرافیک هم که در حال حاضر اواخر این نسل از کنسول ها هستیم ... و PC بهتر میشه ...

ولی خب اگه پس فردا نسل بعدی کنسول ها بیاد و کپی خور هم بشه و ... دیگه واقعا PC لذت نمی ده ...

این گذر زمان لا مصب چه می کنه ...

پس حال PC
آینده در دستان کنسولها
فردای آینده باز PC :d

دوست عزیز،
Aging Is Feeling
من 60 ساله هم باشم باز هیچوقت کودک درونم رو سرکوب نمی کنم.
من متاسفم که شما به این زودی، خودت رو پیر میبینی.
من به این جمله بالا رسیده ام. امیدوارم شما هم بعد از گذشت سالیان سال بهش برسی.
در ضمن هم این جمله و هم امضای منو یبار دیگه دقیق بخون.
یا حق.

به طور کلی به هیچکس هیچ ربطی نداره که کی توی چه سنی بازی میکنه یا یه نفر بر اساس شعور کم و درک پایینش واسه کنسول 360 یا حالا هرچی رده سنی تایین کنه . (به کسی بر نخوره منظورم شخص خاصی در این تاپیک نیست پس قول نشه)

رئیس پیشین بخش سرگرمی های مایکروسافت که بالای 55 سن داشت با پسرش روی پروجکتور Gears of war شبکه میزدن.بعد حالا یه .... بگذریم شما زیاد توجه نکن iron hide عزیز

در مورد مقایسه pc و 360 و ps3 خودت حق جملرو ادا کردی.همه میدونن که من خیر سرم اولین کسی بودم که 480 یا حالا کسی که در ایران اولین ریویو مبنی بر تست GTX480 و گذاشت و (اولین نسل فرمی) و کلی واسه PC یقه پاره کردم.

2 تا 360 سوزوندم الانم PS3 دارم فعلا.یه نکته که همیشه توی اینها دیدم اینه که کنسول بیشتر واسه بازیه تا PC .PC هرچقدر هم کیفیت داشته باشه باز کنسول تنوع بازی و لذت بازی کردن خیلی بالاتری داره.

خلاصه به رفقای PC باز بگم در جهل مرکب اید اگه تجربه کنسول رو توی وجودتون بخشکونید فقط به خاطر فن بازی احمقانه.

موفق باشید

به طور کلی به هیچکس هیچ ربطی نداره که کی توی چه سنی بازی میکنه یا یه نفر بر اساس شعور کم و درک پایینش واسه کنسول 360 یا حالا هرچی رده سنی تایین کنه . (به کسی بر نخوره منظورم شخص خاصی در این تاپیک نیست پس قول نشه)

رئیس پیشین بخش سرگرمی های مایکروسافت که بالای 55 سن داشت با پسرش روی پروجکتور Gears of war شبکه میزدن.بعد حالا یه .... بگذریم شما زیاد توجه نکن iron hide عزیز

در مورد مقایسه pc و 360 و ps3 خودت حق جملرو ادا کردی.همه میدونن که من خیر سرم اولین کسی بودم که 480 یا حالا کسی که در ایران اولین ریویو مبنی بر تست GTX480 و گذاشت و (اولین نسل فرمی) و کلی واسه PC یقه پاره کردم.

2 تا 360 سوزوندم الانم PS3 دارم فعلا.یه نکته که همیشه توی اینها دیدم اینه که کنسول بیشتر واسه بازیه تا PC .PC هرچقدر هم کیفیت داشته باشه باز کنسول تنوع بازی و لذت بازی کردن خیلی بالاتری داره.

خلاصه به رفقای PC باز بگم در جهل مرکب اید اگه تجربه کنسول رو توی وجودتون بخشکونید فقط به خاطر فن بازی احمقانه.

موفق باشید

والسلام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or