PC vs XBOX360 vs ps3

یه زمان هایی من در خواب ظلمت و تباهی بودم و هرسال 3 تا پردازنده و کارت گرافیک عوض میکردم و فکر میکردم همین درسته!... هر هفته 4-5 عنوان درجه 1 و ناب برای کنسول میومد و میرفت و من هی به خودم تلقین میکردم که همشون آشغالن! .... آخر سر هم چیزی گیرم نمیوم و تنها حسرتشون به دلم میموند.... تا اینکه یه جرقه ای توسط یکی از دوستام زده شد و با هم رفتیم یه پلی استیشن خریدیم.... WOW.... واقعا عالی بود و حسابی تجربه چیزهای نابی رو به دست آوردم... با این که هنوز سیستم نسبتا خوبی دارم و تمامی بازی های فعلی و مولتی رو با پی سی میرم اما لذت کنسول با بازی های متنوع،جذاب،درجه یک و ناب با قابلیت های کنترل توسط بدن(کینکت) یه چیز دیگس.... به هیچ عنوان نمیشه از این عناوین چشم پوشی کرد و واقعا جای تاسف داره که قشر عظیمی از گیمرهای این سایت با یه تعصب بچه گانه ای که بیشتر شبیه تحجر میمونه دست از صندلی و مانیورهای کوچک و تنگ و تار دست نمیکشند...
همیشه فکر میکردم این کنسول ها خیلی ضعیف هستن و اصلا نمیتونن چیز خاصی را نشون بدن .. اما با دیدن بازی هایی مثل آنچارتد 2 و 3 ،گیرز 3،2 ،کرایسیس 2 ،کیلزون 3،هیلو ریچ، اسسین کرید:رولیشن ،الن ویک،گاد آو وار 3 ،رد دد ردمپشن و ده ها بازی دیگه، فقط به گذشته خودم یه پوزخند مملو از حسرت میزنم... باز خدا رو شکر خیلی از عناوین از دست رفته نسل پیش رو به صورت اچ دی شده بازی میکنم و اونجام کمتر میسوزه!...
گیمینگ ثابت و خیره شدن به مانیتور اصلا خوب نبست... از وقتی کینکت خریدم با تک تک بازیهاش یه تجربه جدید و فانی به دست آوردم که قبل از اون اصلا وجود خارجی نداشت ... حتی دیگر اعضای خانواده که از دست گیمینگ من به انزجار رسیده بودن پا به پای من جلوی تلویزون میان و تجربه ناب گیمینگ پارتی رو با من تقسیم میکنن... هم کلی میخندیم،هم عرق میکنیم،هم تحرک داریم و هر روز بر جد و آباد مایکروسافت کلی دعا و ادعیه میفرستیم که تونستن همچین دستگاه خوبی رو بسازن ... البته این موارد شامل دستگاه نینتندو وی و پلی استیشن موو هم میشود که من تجربه کمتری در اون ها دارم....
خلاصه اگه ادعای گیمینگ داری و میخوای از گیمینگ لذت ببری نه اینکه هر ماه منتظر درایور و آپدیت و پچ و کرک باشی و میلیون ها تومن بریزی تو شکم کیس تا بتونی 2 تا رزولوشن بالاتر بزنی،Farewell and kiss goodbye keyboard and mouse کن و بیا حالشو ببر ...
والسلام!

آخرین ویرایش:
10000000000000000% نوشته امیر خان رو تایید میکنم.
الان 28 سالمه. و تازه 1 سال میشه xbox گرفتم و 2 ماه نیست که ps3 گرفتم. با اینکه هنوزم که هنوزه اگر عنوانی برا PC هم بیاد سعی میکنم رو PC بازیش کنم ولی اینو به جرات میگم PC برا گیمینگ نیست. من عمرم رو هدر دادم فقط به خاطر یه تعصب کور که تو چند تا پست این تاپیک هم میبینم.
=======================================================================================================================================
دوست عزیزی که میگی فقط PC، آره شما درست میگی. فقط PC . منتها چند سال دیگه میشی عین من.
فقط اینو بهت بگم که سیستم تازه ام رو حدودای 4 تومن خرجش کردم.
ولی برای کنسولها تا الان نزدیک 3.5 تومن هزینه کردم. حتما چیزی تو کنسولها دیدم که ارزش اینهمه آت و آشغال رو داشت.
من الان 10 ساله که حرفه ای بازی ماشبن میکنم. ولی فقط به خاطر GT5 فرمون G27 گرفتم.

هرکی با هرچی دلش خواست و دوست داشت و بیشتر حال کرد بازی میکنه ، گیمر اون نیست که تمام پلتفرمها رو داشته باشه ولی برا چشم و هم چشمی ، گیمر یه بازی خوره حالا میخواد رو PC باشه میخواد رو Wii ،، من خودم با PC حال میکنم ، حاضرم پول بالای ارتقا بدم ولی کنسول نگیرم ، که البته 360 هم داشته ام ولی باش حال نمیکردم ...... کورش جون بعضی دلایلت بی منطقه ، مثلا کینکت و 3D و جو استیک و ... همه برای PC هم هست ، اصلا ربطی نداره که .!! تکنولوژی کلا در حال پیشرفته هم رو PC هم کنسول و ... بله درسته که کنسول بازیهای انحصاری داره که رو PC نیست و نمیدونم مشکلات نصب و ... هم نداره ... ولی بازم میگم هرکی با هرچی دوست داشت بازی میکنه ، فلانی که با پلتفرم x بازی میکنه ، نوب گیمر نیست که با پلتفرم x بازی میکنه ، دلش میخواد و حال میکنه که با پلتفرم x بازی کنه .

من خودم xbox دارم ولي اين اطمينانو بهتون بدم كه بازي با pc يه چيزه ديگس مخصوصا انلاين بازي كردن با برنامه اي مثل استيم
ولي گرافيكم 6200 geforce هست حيف كه نميتونم حتا cod 2 رو درست حسابي بازي كنم

• Like
Reactions: Good Guy Greg
برای اون اقای ۲۸ ساله و برای اون ۳۰وچند ساله متاسفم که بدون توجه به سن و سالشون هنوز با ایکس باکس که مختص نوجوون های ۱۷ ۱۸ ۲۰ ساله هستش ور میرن و خودشون رو گیمر میدونن . اصولا هر چیزی سنی داره و وقتی هنوز قدرت تفکر و محتوای فکری این عده در حد همون سخت افزار عهد حجری کنسول مونده نسخه ای نمیشه براشون پیچید . خودشون از قبل نسخه خودشونو پیچیدن . اگه فکر می کنید یا میکردید که با بازی نکردن ۲ ۵ ۱۰ تا بازی روی کنسول قسمت اعظمی از زندگیتون شخصیتتون روحیاتتون تفکراتتون دچار نقصان و کمبود و مصیبت شده همین الان به فکر دوا درمون باشید.

برای اون اقای ۲۸ ساله و برای اون ۳۰وچند ساله متاسفم که بدون توجه به سن و سالشون هنوز با ایکس باکس که مختص نوجوون های ۱۷ ۱۸ ۲۰ ساله هستش ور میرن و خودشون رو گیمر میدونن . اصولا هر چیزی سنی داره و وقتی هنوز قدرت تفکر و محتوای فکری این عده در حد همون سخت افزار عهد حجری کنسول مونده نسخه ای نمیشه براشون پیچید . خودشون از قبل نسخه خودشونو پیچیدن . اگه فکر می کنید یا میکردید که با بازی نکردن ۲ ۵ ۱۰ تا بازی روی کنسول قسمت اعظمی از زندگیتون شخصیتتون روحیاتتون تفکراتتون دچار نقصان و کمبود و مصیبت شده همین الان به فکر دوا درمون باشید.
آقا رضا این نظر شماست . نظر من کاملا با شما متفاوت هست . به نظرم تاسف نداره . چیزی که کلی لذت داره و کل دنیا داره ازش استفاده میکنه . این صحبت ها بیشتر تو این سایت مطرح هست نه جای دیگه .;)

quote_icon.png
نوشته شده توسط bluestar

آقا رضا این نظر شماست . نظر من کاملا با شما متفاوت هست . به نظرم تاسف نداره . چیزی که کلی لذت داره و کل دنیا داره ازش استفاده میکنه . این صحبت ها بیشتر تو این سایت مطرح هست نه جای دیگه .

درود .

آقا نیما این صحبت ها تا دیروز بین خود شما و دوست عزیزتر از جانتون و بنده و چند نفر دیگه هم بوده و هست و به این سایت ختم نمیشه . حالا کنسول برای شما و عده ای یک شبه حکم biogod دنیای گیمینگ رو پیدا کرده بماند .
همینجا من از شما می پرسم چرا کسی که داره از این لذت بی انتها و ابدی سود می بره و هر روز هم بیشتر به این نتیجه میرسه که پی سی آَشغال هست و ... چرا باید بره اون همه پول بده برای یک کارت گرافیک ؟ ؟؟؟

در ضمن تبریک و تهنیت بنده رو به خاطر خرید کنسول جدید پذیرا باشید .
کاش اول کمی راجع بهش تحقیق میکردی بعد دست به خرید میزدی نیما .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedramstalker

درود .

آقا نیما این صحبت ها تا دیروز بین خود شما و دوست عزیزتر از جانتون و بنده و چند نفر دیگه هم بوده و هست و به این سایت ختم نمیشه . حالا کنسول برای شما و عده ای یک شبه حکم biogod دنیای گیمینگ رو پیدا کرده بماند .
همینجا من از شما می پرسم چرا کسی که داره از این لذت بی انتها و ابدی سود می بره و هر روز هم بیشتر به این نتیجه میرسه که پی سی آَشغال هست و ... چرا باید بره اون همه پول بده برای یک کارت گرافیک ؟ ؟؟؟

در ضمن تبریک و تهنیت بنده رو به خاطر خرید کنسول جدید پذیرا باشید .
کاش اول کمی راجع بهش تحقیق میکردی بعد دست به خرید میزدی نیما .
خب اگر هم من به شخصه نظرم قبلا متفاوت بود علتش این که کنسول ها رو تجربه نکرده بودم ولی حالا وقتی همه پلتفرم ها رو تجربه کردم نظرم همونیه که اینجا گفتم. من ازpc استفاده میکنم . اونم بیشتر برای بازهای مولتی پلتفرم و بعضی از بازی های خاص که تعدادشون واقعا در حال حاضر محدود هستش. در مورد کارت گرافیک هم میشه گفت برای کسی که صرفا بخواد گیم بازی کنه مسلما کنسول بهترین انتخاب هستش . ولی خب بعضی ها مثل من هم هنوز بیمار گرافیک هستند و از ور رفتن با آپشن های گرافیکی بازی خوششون میاد . برای همین کارت گرافیک هم میخرم . هرچند در حال حاضر اختلاف اونقدر نیست که آدم رو مجبور به خرید کارت گرافیک گرونقیمت کنه. ( گاهی از خرید کارت گرافیک پشیمون میشم!!).
در مورد کنسول هم والا انقدر بازی خوب در راه داره . که نمیشه بازی نکرد . تحقیق هم تا دلت بخواد کردم

• Like
Reactions: Polaris
مهندس جان همون بازی امضات کافیه که بریم کنسول بخریم!
در ضمن گیمینگ سن وسال خاصی نداره و کسی رو مجبور نکردن همیشه و تا ابد تنها روی یک پلتفرم بازی کنه.... چیزی که جنبه سرگرمی و فان داره پلتفرم خاصی رو نمیشناسه. هرکسی عقل داره و دنبال بهترین هاست ... والا تو بحث گیم تا الان دیکتاتوری ندیده بودیم!... در حال حاضر همه تو گوشه اتاقشون دست کم یه TV دارن و میتونن خیلی راحت و بدون ایجاد دردسر به انجام گیم روی پلتفرم مطبوعشون بپردازن... تو نمایشگاه E3 سال 2008 بود که خود جیمز کمرون روی سن اومد و گفت خودم تمامی کنسول ها رو دارم و در خانه بازی میکنم... کینکت و نینتندو وی در طی این چند سال اخیر تنها هدفشان شکستن مرز سن و سال بوده و تا الان هم به شدت موفق بودند... خواهشا طرز فکرهای خودتون رو برای خودتون نگه دارین و باهاش شاد باشین....
متاسفانه بدترین ترول ها رو در این سایت میبینیم...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
درود خدا بر همه دوستان !
خوب من هم به عنوان کسی که بیش از 15 سال تجربه گیم دارم یک چیزای بگم !
از اون زمان که اتاری امد هر چی بود و نبود تجربه کردم تا الان !
در کل بستگی به خود فرد داره که ببینه با چی حال می کنه !!
pc داشتن خوب هست ول ییک مشکلی داره که کمی خرج رو دست میزاره مخصوصا اگه بخوای همیشه به روز باشی !
کنسول داشتن البته این خرج هارا نداره و یک سری بازیهای انحصاری هم بهت میده
بقیه اش بر می گرده به خود شخصو شرایط که دیگه با چی حال می کنه
در کل گیمر ها چند دسته هستند !
1:کسی که فقط عاشق گیم های pcهستند
2:کسانی که فقط عاشق باز یهای کنسول هستند
3:کسانی که فن مطلق یک سونی یا ماکرو هستند
4:کسانی که دوست دارند همه گیم های دنیا را تجربه کنند و براشون فرقی نمی کنه رو چه پلتفرمی باشه !فقط گیم باشه حالا می خواد رو گوشی موبایل باشه و .........................
شاید باورش سخت باشه ولی الان من کسی را می شناسم که 3 تا دستگاه ps3دارد بخاطر علاقه شدید به این محصول حتی بخاطر مارک سونی ی بار نزدیک بود با یکی از نزدیکانش درگیری فیزیکی شدید پیدا کند
به هر حال سلیقه و نظرات انسانها متفاوت هستند .
ولی به نظرم دنیا داره پیشرفت می کنه به شخصه روزی را می بینم که بازی های روی گوشی موبایل می اید که همگان حیرت زده شوند >.

quote_icon.png
نوشته شده توسط bluestar

ولی خب بعضی ها مثل من هم هنوز بیمار گرافیک هستند و از ور رفتن با آپشن های گرافیکی بازی خوششون میاد . برای همین کارت گرافیک هم میخرم . تحقیق هم تا دلت بخواد کردم .

خدا رو شکر که هنوز این حرف رو میزنی . ولی ور رفتن با آپشن های گرافیکی وقتی که به قول خودت کنسول خیلی نرم تر و راحت تر اجرا میکنه و بازیهاش هم زودتر میاد توجیه مناسبی نیست .
از ما گفتن بود . زیاد باهاش ور نرو . کپی خور کردن این اسلیم ها با اون مدل های قبلی زمین تا آسمون فرق داره .

دوست عزیز،
Aging Is Feeling
من 60 ساله هم باشم باز هیچوقت کودک درونم رو سرکوب نمی کنم.
من متاسفم که شما به این زودی، خودت رو پیر میبینی.
من به این جمله بالا رسیده ام. امیدوارم شما هم بعد از گذشت سالیان سال بهش برسی.
در ضمن هم این جمله و هم امضای منو یبار دیگه دقیق بخون.
یا حق.

عده ای هنوز نفهمیدن اونی که بازی رو میسازه 50 سالشه
اونی که بازی رو پُلیش میکنه سن و سالی ازش گذشته
اونی که داستان مینویسه واسه بازی، اونی که انجینشو طراحی میکنه ، اونی که منتشر میکنه !!
همه و همه ...
طرف 40 سالشه واسه کینکت بازی ساخته خداااااا خودشم وایساده توی کنفرانس بازی میکنه و عملا نشون میده بازیش چیه !!
اونوقت یه پایرت خور جهان سومی برمیگرده میگه کینکت واسه بچه هاست !!! =))
اصلا چیزی جز خنده از ادم بر نمیاد !!!!!

دوست عزیز،
Aging Is Feeling
من 60 ساله هم باشم باز هیچوقت کودک درونم رو سرکوب نمی کنم.
من متاسفم که شما به این زودی، خودت رو پیر میبینی.
من به این جمله بالا رسیده ام. امیدوارم شما هم بعد از گذشت سالیان سال بهش برسی.
در ضمن هم این جمله و هم امضای منو یبار دیگه دقیق بخون.
یا حق.

درود به شما .

کودک درون رو بزارید برای فیلم ها و سریا های تلویزیون . اگه همه دنبال ارضای کودک درونشون بودن که هیچ کس رشد عقلی نمیکرد .
توهین نشه به کسی ولی وقتی طرف سنش از این حرفا گذشته اما هنوز افکارش بچه گانه هست کودک درونش بیشتر از خود برونیش رشد کرده و این مشکل داره .
پیر دیدن نیست . واقع بینیه .
لازم نیست که من به حرف شما یا سایرین برسم . عقل و درک و منطق چیز خوبیه که متاسفانه خیلی ها خیلی موارد نادیده میگیرن و به قول شما از کودک درونشون پیروی می کنن .
قسمت اول امضا شما مشکل داره . چون کنارش اسم ی کنسول دیگه رو جا انداختی .اگه بخوای انصاف رو رعایت کنی .
قسمت دومش هم ربطی به بحث نداره متاسفانه .
از جنبه بازیهاش هم بخوایم بگیم اونی که برای خودش و عقیدش ارزش قائل میشه حالا یا pc گیمر هست یا خودش رو فن کنسول میدونه حاضره بالای مثلا نسخه فلان بازی کنسول 80 هزارتومن پیاده بشه یا برای فلان بازی پی سی 75 هزارتومن بده اما کپی بازی نکنه . بیشتر کسانی که کنسول دارن میتونم بگم 90 درصدشون بازی رو از دوست و آشنا میگیرن و حتی یک قرون هم پول نمیدن چه برسه بخوان بخرن .
از طرفی کسی که میاد برای ی بازی روی پی سی 60 دلار خرج میکنه و اورجینال میگیره با اونی که زورش میاد همون 1000 تومن ناقابل رو هم بده و بازی رو کپی بخره دست به دامن صدنفر میشه تا ازشون بگیره کپی کنه مفت خوری کنه خیلی تفاوت هست . بعد همین آدم که هیچ سودی به جیب سازنده سرازیر نمی کنه صبح و شب دعا گوشه و خودش رو تیکه پاره میکنه .همینجور اونی که بازی اورجینال پلی 3 میخره با اونی که 2000 تومن میده بازی کپی ایکس باکس میخره خیلی تفاوت هست .

پس نیایم برچسب کنسول فن یا pc فن به خودمون بچسبونیم وقتی که حتی ی بازی اورجینال هم تو عمرمون نگرفتیم .

قسمت دوم امضاء شما هم فکر کنم بیشتر به همین قسمت مربوط میشه که اگه هرچی هستی هرکی هستی هرچی داری نیا بکن تو بوق و کرنا . اگر هم نیستی و نداری اداش رو در نیار .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or