kamyy
کاربر سایت
همه از خداشون هست فقط مسئله پول هست . پول چند تا کنسول با دلار ۲۸ تومانی باید خرج کامپیوتر کرد .خداییش pc بهتره شکی درش نیست، من از خدامه pc گیمینگ داشته باشم خیلی حال میده.
همه از خداشون هست فقط مسئله پول هست . پول چند تا کنسول با دلار ۲۸ تومانی باید خرج کامپیوتر کرد .خداییش pc بهتره شکی درش نیست، من از خدامه pc گیمینگ داشته باشم خیلی حال میده.
خداییش pc بهتره شکی درش نیست، من از خدامه pc گیمینگ داشته باشم خیلی حال میده.
به این قشنگیا هم که شما فکر میکنی نیست داداش گلمصد در صد pc
یه استیم به کل کنسول ها می ارزه
+ یه دنیا بازی pc از دهه ۹۰ میلادی گرفته تا گیم روز
یکی مثل من از بی پولی میره مثلا سوییچ لایت میخره از سر بی پولیه
وگرنه pc معلومه بهتره
راحت بازیا کرکی میریزی
لازم نیست پول ۱.۵۰۰ تا ۲ میلیون پول بازی کنسولی بدی
گیم پد ۱.۸۰۰ کنسول بخری
البته آدم به بعضی چیزا حس خاصی داره
مثلا من حتی pc داشته باشم در کنارشps2 هم خواهم داشت
به این قشنگیا هم که شما فکر میکنی نیست داداش گلم
استیم هم یه زمانی گل و بلبل بود از زمانیکه تغییر ریجن برداشت الان دیگه اکثر بازیای بزرگ و معروف هم قیمت نسخه کنسولی هستن(تو بعضی موارد حتی بیشتر از نسخه کنسول)
کلا PC داشتن تا ۲ سال پیش خوب بود که هم قیمت قطعات خوب و منطقی بود هم استیم مسخره بازی نداشت
گاهی اوقات همون بازی های کرکی بشدت اذیت میکنن برای نصب یا کرش های بی موقعتو بگو اصلا استیم امروز تعطیل بشه
این همه استور دیگه
اصلا استور ها به کنار ، بازی کرکی راحت دانلود میکنی نصب میکنی
کلا pc گرون در میاد
سر جمع بخوای حساب کنی اگر کل بازیهای این نسل رو اشتراکی بخری بعلاوه پول کنسول بازم از نظر هزینه به صرفه تر از بستن سیستم هستتو بگو اصلا استیم امروز تعطیل بشه
این همه استور دیگه
اصلا استور ها به کنار ، بازی کرکی راحت دانلود میکنی نصب میکنی
کلا pc گرون در میاد
من خودم انتخاب اولم pc هست ولی کلا من همش اوایل نسل یه سیستم میان رده که کمی قیمت کلیش از یه کنسول بالاتر میومد میخریدم.آخر نسل بازی هارو به زور تو سی فریم low با مانیتور 768p من بالا میاورد و الانم به این درد دچار شدم.ولی این نسل اوایل که یه تومن بود کنسولم خریدم و ps4 به tv وصله و راحت بازی هارو بدون افت فریم اکثرا بازی میشه کرد از یه طرفم باید وایسم کسی تلویزیون نخواد ببینه .ولی بازم هیچ وقت نتونستم با دسته راحت باشم و موس و کیبورد رو تو هر بازی ای جز فوتبال ترجیح میدم.بعد اگه افلاین باز باشی حتی نسخه هکی با شانس بن(خودم یبار یه ماه بن شدم) بازی هم بخرم چندین برابر بیشتر از اشتراکی pc واسم درمیاد هر بازی و کرکی هم که دیگه مفته.ولی از اون طرفم این نسل سیستمی بخوام بخرم تا آخر نسل رو همین768p و low واسم بالا بیاره فکر کنم باید خیلی بیشتر از پول یه کنسول خرج کنم
فارغ از این بحثلعنت به این حکو/مت که کامپیوتر و گیم ( با کیفیت اجرایی خوب) هم جز تفریحات فوق لاکچری حساب می شود مخصوصا برای کسانی که تازه وارد عرصه گیم می خواهند بشوند.
ماینینگ گل بود به سبزه هم آراسته کرد . ( قیمت کاذب دلار ( دست خودشون) قیمت بنزین طمع سیری ناپذیری دلال ها و وارد کننده های گردن کلفت . سیاست فشار حداکثری بر مردم و ....همه گند زد به قیمت همه اجناس مخصوصا وارداتی ها)فارغ از این بحث
کلا چیزی که گند زد توی قیمت قطعات دلار و سیاست نبود
ماینینگ بود که شما الان بری داخل آمازون هم کارت گرافیکا قیمت واقعی خودشونو ندارن
چه ربطی به تغییر ریجن یا قیمت داره ؟ هرجور حساب کنید استیم ارزون تره و بهتره ( قوانین ریفاند - مارکت - کامیونیتی - تخفیفات و ...)به این قشنگیا هم که شما فکر میکنی نیست داداش گلم
استیم هم یه زمانی گل و بلبل بود از زمانیکه تغییر ریجن برداشت الان دیگه اکثر بازیای بزرگ و معروف هم قیمت نسخه کنسولی هستن(تو بعضی موارد حتی بیشتر از نسخه کنسول)
کلا PC داشتن تا ۲ سال پیش خوب بود که هم قیمت قطعات خوب و منطقی بود هم استیم مسخره بازی نداشت