واقعا بحث نداره کنسول دو تا مزیت نسبت به pc داره
1- قیمت
2- انحصاری که خودم به این دلیل فقط یه ps4 دارم (Horizon zero dawn - uncharted 4 - god of war - ...)
که همین دو تا مزیت باعث شده خیلیا برن سمتش وگرنه در بقیه موارد pc می تونه خیلی گزینه بهتری باشه مزایای pc هم بخوام بگم
1- قابلیت شخصی سازی نحوه بازی کردن (دسته موس و کیبورد هر چیزی که بشه فکرش رو کرد خودم بیشتر با دسته ps4 توش بازی می کنم)
2- اگر پول خوب بدی کیفیت بالاتری نسبت به کنسول داری
3- نسل واسش تعریف نمیشه و خیلی بازی های قدیمی رو میشه روش اجرا کرد تازه بازی ها کنسولای دیگه با شبیه ساز کاملا قابل بازیند خفن ترین کنسولی که میشه بازیاشو الان انجام داد wii u هست که خودم رو شبیه ساز mario kart 8 و breath of the wild رو تموم کردم
4- هزینه بازی ها و انلاین ارزون تر در میاد چه بخوای کرکی بزنی چه بخوای اورجینال بازی کنی pc ارزون تره
5- انحصاری های خودش رو داره که از لحاظ تعداد پلیر یا تعداد انحصاری مقایسه کنیم از انحصاری های کنسول میزنه جلو تازه بازی های ایکس باکس هم واسه pc میان تنها بازی هایی که نمیاد روش انحصاری سونی و یه سری شرکت لوس مثل راک استار
یا اسکویر انیکس (kingdom hearts ) این که یکی گفتش که کنسول دارا به انحصاری pc حسودی نمی کنند سر اینه که خیلیاشون اصن نم دونند که pc چیا داره مثلا سونی هی انحصاریاشو تبلیغ می کنه و تو سایت های گیم فارسی کلی خبر ازش هست ولی خب pc خیلی بازیاش بی سر و صدان تو این زمینه ها
6- کلی کار دیگه هم میشه باهاش و قدرتش کرد
البته کنسول استفاده ش راحت تره ولی اگر با pc بلد باشی کار کنی اتفاقا تو pc راحت تری چون تو کنسول دستت برا خیلی کارا و تنظیمات بسته است
جدا فکر نکنم مزیت دیگه ای مونده باشه
بهتر بودن هم به نظر من از حیث مزایا مقایسه کنیم قطعا pc پلتفرم بهتری برا بازیه ولی خب از انحصاری ها نمیشه گذشت