PC | Minecraft | [پست اول را حتماً بخوانید]

لینک دانلود از مدیافایر با حجم چهل مگ (ورژن قدیمی - outdate شده)
لینک دانلود نسخه ی 1.1 (ورژن قدیمی- outdate شده)
لینک دانلود نسخه ی 1.2 (ورژن جدید)
بچه ها چه برنامه هایی برای اجرای بازی لازم هست !!؟؟
دانلود مستقیم برای ویندوز 32 بیت
---------------------------

بلاخره ماینکرفت عرضه شد. این بازی یک بازی سندباکس هست، کلا در یک محیط که پر از بلوکه ی مربعی شکل از جنس چوب، شن و ماسه، و سنگ بگیر تا شیشه رها میشید و باید ابزار بسازید و باهاشون سنگ و زغال سنگ و طلا و نقره و ... استخراج کنید. کار اصلی که میشه باهش کرد ساخت ساختمون هست مثل لِگو بازی. شب که میشه دشمنهای مختلف دنبالتون میفتن پس بهتره شب رو به استخراج و روز رو به ساختن اختصاص بدید. این سایت یکی ویکی کامل داره که میتونید ازش استفاده کنید (و بسیار در اوایل کار لازمه). که البته این فقط یکی از گیم مودهای بازیه. گیم مود بعدی بازی Hardcore نام داره که همینه، فقط دیگه بعد از مرگ Respawn نمیشید.

ze2uy8bgiluqdmz99dew.jpg

و بعد گیم مود Creative هست که تمام آیتمها و بلوکه ها بطور بینهایت در دست شماست و میتونید ازشون در ساخت همه چیز استفاده کنید.

6qkww3puzh18fl1laa9.jpg

اما چند راهنمایی اولیه، برای شروع کار در حالت Survival. اول از همه با دست خالی یک درخت رو بشکنید. نکته: موس رو نگه دارید.

sa9mjod33b1f1oy2xiz7.jpg

بعد E رو بزنید تا برید توی اینونتوری. سمت چپ اینونتوی چهارتا خونه میبینید که برای Craftـه سریع استفاده میشه. یک تنه ی درخت رو بذارید در یکی از خونه ها:

fnqqriyigai7wtv3h5ov.jpg

و بلوکه ی چوبی ای که درست شده رو بکشید توی یکی از خونه های اینونتوری.

حالا به حالت زیر میز کار درست کنید، میز کار برای صنع آیتمهای اصلی به کار میره:

afws2y5uflpko3122idd.jpg

حالا هیزم درست کنید:
sbtmaxl03slf2uscnti7.jpg

و حالا طبر:

kg13z2j5rcdnc1oe4efo.jpg

بعد از ساختن طبر، اونقدر درخت بندازید تا جونِ طبرتون در آد. بعدش کلنگ بسازید:

rirm84m7la9mlp2tdgl.jpg

حالا با کلنگ، میتونید سنگ بشکنید.
توجه کنید که کلنگِ چوبی، فقط سنگ میشکنه و برای شکستن زغالسنگ و آهن، به طبر سنگی احتیاج دارید. برای شکستن طلا و فیروزه به آهن و برای اوبسیدیان به الماس احتیاج دارید (فعلا به این چیزها فکر نکنید).

0efr591hinpehlazsl23.jpg

این شروعی هست برای کار در ماینکرفت. برای ادامه به ویکی که لینکش در اول پست داده شده مراجعه کنید. فراموش نکنید، با خوابیدن در تخت خواب در هر مکانی، اون مکان به Spawn Point شما در صورت مردن تبدیل میشه. هروقت اون تخت خواب رو خراب کردید، اون Spawn Point از بین میره.

-----------

لینکهای ویکی:

فرمولهای Crafting:
Crafting - Minecraft Wiki

فرمولهای مخصوص کوره:
Smelting - Minecraft Wiki

فرمول معجون سازی:
Brewing - Minecraft Wiki

فرمولهای جادویی کردن آیتمها:
Enchanting - Minecraft Wiki

عکسی از تمامی بلوکه ه و آیتمهای بازی:

Template1.png

Blocks - Minecraft Wiki
Items - Minecraft Wiki

-------------
HD Textures

برای تکسچر پکهای HD احتیاج به این پچ دارید:
کلیک کنید

بعد از پچ ازینجا میتونید گلچین رو دانلود کنید:
کلیک کنید

---------------
سایتها
سایت yogcast و minecraftforums از بزرگترین مکانهایی هستن که طرفداران ماینکرفت درش متمرکزن.

------------
نکات:
- سیوها در Appdata-> Roaming -> .minecraft هستند. کافیه توی searchـه استارت منو (ویندوز 7 یا ویستا) بنویسید %appdata% تا Roaming باز شه.
- seedـها برای این هستن که هروقت یک دنیای جدید درست شد، برای ایجاد یک دنیا با همون نقشه، ازشون استفاده شه. برای بدست آوردن Seed دکمه ی F3 رو بزنید و در سمت چپ خواهید دیدش.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان !
من تازه این بازیو گرفتم ...

خواستم یه سرور پیدا کنم و آنلاین بازیش کنم اما هر سروری که میزنم , ارور میده که : سرور فعلا در حال تعمیر است !

مشکل از بازیه منه ( ورژن 1.7.2 ) , یا سرور ها مشکل دارن ؟؟؟
ممكنه سروره online check رو true گذاشته باشه!يه سرور هك شده گير بياريد!(ميتوني انگليسيش رو بنويسي درست متوجه نشدم!)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Snapshot های 1.8 هم شروع شد>:d
  • 3 نوع سنگ جدید
  • Enchanting و تعمیر کردم مثل اینکه تغییرات وسیعی داشته.
  • بلاخره Mossy Stone Block قابل Craft شد>:d
  • خرید و فروش با روستایی ها آپدیت شده
  • در ها Stack میشن>:d یعنی میتونن تو یه خونه چند تا دَر بزارید:دی
  • Slime Block. از 9 تا Slime Ball تشکیل میشه و شما رو Bounce می کنه:دی یعنی در واقع اگه از ارتفاع 5 بلوک بپری روش، 3 بلوک میری بالا:دی خعلی خوبه>:d
  • کلی خرت و پرت جدید:دی
  • دیگه تو Adventure Mode نمیتونی Block بزاری یا بپوکونی.
  • ولی خوب این قابل تغییره.
  • بقیش هم مربوط به CMD بلاک و این چرتا پرتا میشه من سر در نمیارم، یکی ترجمه کنه بزارم تو پست:دی:
  • Added Entity Selectors! Use @e in certain commands to target entities. You can limit it with [type=Chicken] or [type=!Skeleton]
  • Added a /blockdata command!
  • Added ‘Lock’ (String) NBT tag on most containers.
  • Added an optional entity parameter to /kill (try: /kill @e[type=!Player]
  • Added optional arguments to /clear for max item count (use 0 to not actually delete anything) & NBT data
  • Lots of other tweaks, changes, bug fixes and secret features
    با تشکر از Sachaverell

آخرین ویرایش:
بچه ها داستان این ورژنای مختلف minecraft چیه؟ الان من بخوام دانلود کنم چه ورژنی رو بگیرم؟
هر ورژنی که میاد کلی قابلیت جدید اضافه میشه مثلا تا قبل از 1.6 چیزی به نام اسب وجود نداشت. تا قبل از 1.7 کلی Biome جدید وجود نداشت و دنیاهای AMPLIFIED هم کسی فکرش رو هم نمیکرد بتونن بازی کنن.. بهترین ورژن هم آخرین ورژنه که الان 1.7.4 ه.

با سلام و درود بر شما دوستان گرامی
حتما توجه کردید که سرور های متعددی به تازگی شروع به کار کردند یا وعده دادند که در آینده شروع به کار کنند از آنجایی که صاحب های این سرور ها اغلب در گذشته سرور زده بودند و هیچ کدام از آن ها موفق نبودند و فقط باعث یاس و ناامیدی کاربران شد اما هم اکنون تیم های بزرگ ماین کرافت ایران قصد دارند با اتحاد خود یک سرور پیشرفته و مجهز را راه اندازی کنند تا اتفاقات گذشته دوباره تکرار نشود و سایت ها و سرور های سوء استفاده گر باعث ناآرامی در ماین کرافت ایران نشوند
که چند وقت پیش نیز شاهد یکی از این سایت ها بودیم که البته با اتحاد تیم ها مانع آن شدیم
سرور جدید ماین کرافت SquidCraft ران شده :biggrin1:

اسپانسر ما آقای رضا محّمد پور تمامی مخارج این سرور رو بر اهده میگیره و دیپه از آف شدن سرور نترسید و با آسودگی بازی کنید :>
سرور Hub هست و گیم های زیر رو به خودش اختصاص میده ;)

Survival = Creative = Games = Factions(PVP) + MCmmo = SkyGames

امیدوار :d هستم لحضات خوشی تو این سرور سپری کنید .

وبسایت : SquidCraft | یکی از بهترین سرور های ایرانی

ای پی : Play.squidcraft.ir و یا 37.130.202.196

:d

حتما توجه کردید که سرور های متعددی به تازگی شروع به کار کردند یا وعده دادند که در آینده شروع به کار کنند از آنجایی که صاحب های این سرور ها اغلب در گذشته سرور زده بودند و هیچ کدام از آن ها موفق نبودند و فقط باعث یاس و ناامیدی کاربران شد اما هم اکنون تیم های بزرگ ماین کرافت ایران قصد دارند با اتحاد خود یک سرور پیشرفته و مجهز را راه اندازی کنند تا اتفاقات گذشته دوباره تکرار نشود و سایت ها و سرور های سوء استفاده گر باعث ناآرامی در ماین کرافت ایران نشوند
که چند وقت پیش نیز شاهد یکی از این سایت ها بودیم که البته با اتحاد تیم ها مانع آن شدیم

اسپانسر ما آقای رضا محّمد پور تمامی مخارج این سرور رو بر اهده میگیره و دیپه از آف شدن سرور نترسید و با آسودگی بازی کنید :>

هنوز نیمده تو بن ام ؟؟
35000 تومان قضیه اش چیه ؟

14w07a
Code:
[B]SWEET CHANGES:[/B]
[LIST]
[*]Added iron trapdoors 
[*]You can now share to lan for spectator mode only 
[/LIST]

[B]SWEET CHANGES FOR MAPMAKERS:[/B] [I](SPOILER: Many technical details inc)[/I]
[LIST]
[*]A resourcepack can now be bundled with a map, put it in the map save directory and name it “resources.zip”
[LIST]
[*]Example: ".minecraft/saves/TheMapWithTheThing/resources.zip" 
[/LIST]

[*]The commands /testfor, /testforblock and /clear can now test for partial matches of NBT lists
[LIST]
[*]Example: /testfor @p {Inventory:[{Slot:6b,id:"minecraft:diamond_sword"}],SelectedItemSlot:6} 
[/LIST]

[*]Scoreboard objectives for fake players with a name starting with # will never show up on the sidebar 
[*]New /scoreboard subcommands /scoreboard operation and /scoreboard test 
[*]The command /scoreboard operation can apply arithmetic operation to scores (+ – * / %) and accumulate player scores
[LIST]
[*]Example: /scoreboard players operation #teamscores redScore += @a[team=red] blueKills 
[/LIST]

[*]The command /scoreboard test can be used to test if a scoreboard value is between a min and a max value
[LIST]
[*]Example: /scoreboard players test #global anObjective 12 19 
[/LIST]

[*]New command /execute to execute commands in the context and at the position of other entities or players
[LIST]
[*]Example: /execute @e[type=Chicken] ~ ~ ~ fill ~-1 ~-1 ~-1 ~1 ~1 ~1 minecraft:glass 
[/LIST]

[*]New  selector parameters for entity selectors to detect entity rotations  with rxm – x rot min, rx – x rot max, rym – y rot min, ry . y rot max
[LIST]
[*]Example: @a[rxm=-15,rx=15,rym=-45,ry=45] 
[/LIST]

[*]Players in team can now have a team based objective shown on the sidebar, depending on the team color
[LIST]
[*]Example: /scoreboard objectives setdisplay team.yellow anotherObjective 
[/LIST]

[*]While  debug overlay is on (press F3 to turn it on and off), looking at a  block in the world will show the coordinates of that block 
[*]BlockItem instances can now hold a custom NBT tag that is merged into a block entity when it’s placed
[LIST]
[*]Example: /give @p command_block 1 0 {BlockEntityTag:{Command:"setblock ~ ~ ~ minecraft:diamond_block"}} 
[/LIST]

[*]In  creative mode, players can create a copy of a BlockEntity in their  hotbar, including all NBT data, with ctrl+[PICK_KEY] (usually  ctrl+middle mouse button) 
[*]The /tellraw command can now insert values from scoreboards into messages
[LIST]
[*]Example: /tellraw @p {text:"Have ",extra:[{score:{name:"Searge",objective:"reward"}},{text:" diamonds"}]} 
[/LIST]

[*]New command /testforblocks to compare two areas of a map
[LIST]
[*]Example: /testforblocks 100 64 100 107 69 107 0 64 0 masked 
[/LIST]

[*]Dispensers will place a commandblock instead of shooting it out 
[*]Nametags for players in other teams can now be hidden with a team option
[LIST]
[*]Example: /scoreboard teams option red nametagVisibility hideForOtherTeam 
[/LIST]

[/LIST]

هولی شت :-o
واقعا میخواین هاب بزنین؟
پولتون که به هاست میدین به ** میره ها :|
لگ میشه مطمئنم :دی
پ.ن: * = فنا :دی

دوستان من کلاینت فورج رو از 9ماینکرفت برای 1.7.2 دان کردم و به سادگی ماین پسرخالمو فورج کردم اما برای ماینکرفت خودم موقع ران بازی ارور دانلود ناموفق میده چکار کنم؟

کسی یه جاییو معرفی میکنه نسخه آخرو دان کنم ؟ از تورنت اومدم بگیرم میگفتن لانچرش میگه باید آپدیت کنیو اجازه بازی نمیده !

از سافتگذر ميتوني بگيري
هوبيش اينه كه با لانچر تيم ايكستريم ديگه اتوماتيك آپديت ميشي

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or