PC | Minecraft | [پست اول را حتماً بخوانید]

لینک دانلود از مدیافایر با حجم چهل مگ (ورژن قدیمی - outdate شده)
لینک دانلود نسخه ی 1.1 (ورژن قدیمی- outdate شده)
لینک دانلود نسخه ی 1.2 (ورژن جدید)
بچه ها چه برنامه هایی برای اجرای بازی لازم هست !!؟؟
دانلود مستقیم برای ویندوز 32 بیت
---------------------------

بلاخره ماینکرفت عرضه شد. این بازی یک بازی سندباکس هست، کلا در یک محیط که پر از بلوکه ی مربعی شکل از جنس چوب، شن و ماسه، و سنگ بگیر تا شیشه رها میشید و باید ابزار بسازید و باهاشون سنگ و زغال سنگ و طلا و نقره و ... استخراج کنید. کار اصلی که میشه باهش کرد ساخت ساختمون هست مثل لِگو بازی. شب که میشه دشمنهای مختلف دنبالتون میفتن پس بهتره شب رو به استخراج و روز رو به ساختن اختصاص بدید. این سایت یکی ویکی کامل داره که میتونید ازش استفاده کنید (و بسیار در اوایل کار لازمه). که البته این فقط یکی از گیم مودهای بازیه. گیم مود بعدی بازی Hardcore نام داره که همینه، فقط دیگه بعد از مرگ Respawn نمیشید.

ze2uy8bgiluqdmz99dew.jpg

و بعد گیم مود Creative هست که تمام آیتمها و بلوکه ها بطور بینهایت در دست شماست و میتونید ازشون در ساخت همه چیز استفاده کنید.

6qkww3puzh18fl1laa9.jpg

اما چند راهنمایی اولیه، برای شروع کار در حالت Survival. اول از همه با دست خالی یک درخت رو بشکنید. نکته: موس رو نگه دارید.

sa9mjod33b1f1oy2xiz7.jpg

بعد E رو بزنید تا برید توی اینونتوری. سمت چپ اینونتوی چهارتا خونه میبینید که برای Craftـه سریع استفاده میشه. یک تنه ی درخت رو بذارید در یکی از خونه ها:

fnqqriyigai7wtv3h5ov.jpg

و بلوکه ی چوبی ای که درست شده رو بکشید توی یکی از خونه های اینونتوری.

حالا به حالت زیر میز کار درست کنید، میز کار برای صنع آیتمهای اصلی به کار میره:

afws2y5uflpko3122idd.jpg

حالا هیزم درست کنید:
sbtmaxl03slf2uscnti7.jpg

و حالا طبر:

kg13z2j5rcdnc1oe4efo.jpg

بعد از ساختن طبر، اونقدر درخت بندازید تا جونِ طبرتون در آد. بعدش کلنگ بسازید:

rirm84m7la9mlp2tdgl.jpg

حالا با کلنگ، میتونید سنگ بشکنید.
توجه کنید که کلنگِ چوبی، فقط سنگ میشکنه و برای شکستن زغالسنگ و آهن، به طبر سنگی احتیاج دارید. برای شکستن طلا و فیروزه به آهن و برای اوبسیدیان به الماس احتیاج دارید (فعلا به این چیزها فکر نکنید).

0efr591hinpehlazsl23.jpg

این شروعی هست برای کار در ماینکرفت. برای ادامه به ویکی که لینکش در اول پست داده شده مراجعه کنید. فراموش نکنید، با خوابیدن در تخت خواب در هر مکانی، اون مکان به Spawn Point شما در صورت مردن تبدیل میشه. هروقت اون تخت خواب رو خراب کردید، اون Spawn Point از بین میره.

-----------

لینکهای ویکی:

فرمولهای Crafting:
Crafting - Minecraft Wiki

فرمولهای مخصوص کوره:
Smelting - Minecraft Wiki

فرمول معجون سازی:
Brewing - Minecraft Wiki

فرمولهای جادویی کردن آیتمها:
Enchanting - Minecraft Wiki

عکسی از تمامی بلوکه ه و آیتمهای بازی:

Template1.png

Blocks - Minecraft Wiki
Items - Minecraft Wiki

-------------
HD Textures

برای تکسچر پکهای HD احتیاج به این پچ دارید:
کلیک کنید

بعد از پچ ازینجا میتونید گلچین رو دانلود کنید:
کلیک کنید

---------------
سایتها
سایت yogcast و minecraftforums از بزرگترین مکانهایی هستن که طرفداران ماینکرفت درش متمرکزن.

------------
نکات:
- سیوها در Appdata-> Roaming -> .minecraft هستند. کافیه توی searchـه استارت منو (ویندوز 7 یا ویستا) بنویسید %appdata% تا Roaming باز شه.
- seedـها برای این هستن که هروقت یک دنیای جدید درست شد، برای ایجاد یک دنیا با همون نقشه، ازشون استفاده شه. برای بدست آوردن Seed دکمه ی F3 رو بزنید و در سمت چپ خواهید دیدش.

آخرین ویرایش:
اینا رو میدونم ولی برای این راه دیگه ای داره که نوشته ولی عمل هم بکنی نشون نمیده
Best Ultimate Realism Texture Pack for Minecraft 1.6.2/1.6.1 | 9Minecraft | Minecraft Downloads
اینکار هایی که میگم رو انجام بده:
Magic Luancher رو از اینجا بگیر:
.minecraftforum.net/topic/939149-launcher-magic-launcher-117-mods-options-profiles-news/
بعد اینکار ها رو انجام بده:
1- ورژنی که میخوای (در حال حاظر ورژنی که تو میخوای 1.6.2 ه:دی) رو یه بار از لانچر اصلی اجرا کن.
2- حالا Magic Launcher رو اجرا کن.
3- گزینه Setup رو بزن.
4- توی قسمت Envoriments ورژنی که میخوای رو انتخاب کن.
حالا Modloader رو از اینجا بگیر:
[V1.6.2] Risugami's Mods - Updated. - Minecraft Forum
دانلود کن. یه فایل Rar ه. حالا اینکار ها رو بکن::دی
1- توی Magic Launcher برو توی Setup.
2- اون بغل نوشته Add. اونو بزن.
3- یه پنجره باز میشه. فایل Rar ه Modloader رو انتخاب کن و OK رو بزن.
پ.ن: از این روش میشه واسه ی تمام ماد ها استفاده کرد.
حالا Optifine رو از اینجا بگیر:
[1.6.2] OptiFine HD B4 (FPS Boost, HD Textures, AA, AF and much more) - Minecraft Forum
OptiFine HD B4 Ultra for Minecraft 1.6.2
رو بگیر.
همونطوری که Modloader رو Add کردی اینم Add کن.
حالا ببین کار میکنه یا نه.
پ.ن: هرچیزی میخوای بگیری از اینجا بگیر:
Minecraft Forum
پ.ن2: این 9Minecraft سایت مضخرفیه, چهار تا نوب مثله بعضیا میزارن تو سایتشون دلیل نمیشه که هرچی میخوای از اونجا بگیری!
پ.ن3: اینم خیلی تکسچر خوبیه, اینم تست کن:
http://www.minecraftforum.net/topic...ert-7162013-rpg-realism-131-updated-10122012/

اینکار هایی که میگم رو انجام بده:
Magic Luancher رو از اینجا بگیر:
.minecraftforum.net/topic/939149-launcher-magic-launcher-117-mods-options-profiles-news/
بعد اینکار ها رو انجام بده:

حالا Modloader رو از اینجا بگیر:
[V1.6.2] Risugami's Mods - Updated. - Minecraft Forum
دانلود کن. یه فایل Rar ه. حالا اینکار ها رو بکن::دی

حالا Optifine رو از اینجا بگیر:
[1.6.2] OptiFine HD B4 (FPS Boost, HD Textures, AA, AF and much more) - Minecraft Forum
OptiFine HD B4 Ultra for Minecraft 1.6.2
رو بگیر.
همونطوری که Modloader رو Add کردی اینم Add کن.
حالا ببین کار میکنه یا نه.
پ.ن: هرچیزی میخوای بگیری از اینجا بگیر:
Minecraft Forum
پ.ن2: این 9Minecraft سایت مضخرفیه, چهار تا نوب مثله بعضیا میزارن تو سایتشون دلیل نمیشه که هرچی میخوای از اونجا بگیری!
پ.ن3: اینم خیلی تکسچر خوبیه, اینم تست کن:
[16x, 32x, 64x, 128x, 256x][1.6] LB Photo Realism, 1.6 convert 7/16/2013. RPG Realism 1.3.1 updated 10/12/2012 - Minecraft Forum

gssl shaders هم خیلی خوبه ولی به جای فروم سایتی نمیدونید که اینارور بزاره به جرplanet mc
بهترین سایت چیه
یکم با ماینرکفتم داشتم یک ساعت پیش ور میرفتم در یک اقدام خشونت امیز زدم پاک کردمش:d
دوباره باید دانلود کنم

gssl shaders هم خیلی خوبه ولی به جای فروم سایتی نمیدونید که اینارور بزاره به جرplanet mc
بهترین سایت چیه
یکم با ماینرکفتم داشتم یک ساعت پیش ور میرفتم در یک اقدام خشونت امیز زدم پاک کردمش:d
دوباره باید دانلود کنم
بهترین سایت همین Minecraft Forum ه, 2 میلیون نفر عضو داره, خودتون تا تهش برید دیگه:دی

راستی یک سوالی این herobrine کیه اصلا واقعا هست

- - -ویرایش - - -

راستی یک سوالی این herobrine کیه اصلا واقعا هست؟
HeroBrine واقعی نبوده, نیست, و نخواهد بود.
بین علما اختلافه که دقیقا چیکار میکنه(چون وجود نداشته:|), ولی خوب کلی ترین توضیح اینه که یکی ه مثل خودمون, ولی چشماش سفیده.

HeroBrine واقعی نبوده, نیست, و نخواهد بود.
بین علما اختلافه که دقیقا چیکار میکنه(چون وجود نداشته:|), ولی خوب کلی ترین توضیح اینه که یکی ه مثل خودمون, ولی چشماش سفیده.
دقیقا نفهمیدم چی شد کی هست اون جوری که بیشتر علما میگن؟
بعد اگه نیست چرا این قدر معروف شده؟

زیباست, نه؟
Jeb-Twitter.jpg
800px-RedwoodBiome_Enhanced.jpg
CliffBiome.jpg
Podzol.
Podzol.png
یه نوع خاک جدید اضافه شده که چمن توش رشد نمیکنه, فقط هم از طریق کامند Give قابل گرفتن ه, مثل Command Block. چیز جالبیه!(شکلش دقیقا مثل خاک ه معمولیه.)

آخرین ویرایش:
اقا سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم و شدیدا نیاز به کمک دارم من میخوام ماین کرافت رو به صورت هانگر گیمز بازی کنم کسی میتونه کمکم کنه کدوم ورژن باید باشه و غیره در ضمن من خارج کشورم اگه راهی هست به من بگین مرسی از همتون

اقا سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم و شدیدا نیاز به کمک دارم من میخوام ماین کرافت رو به صورت هانگر گیمز بازی کنم کسی میتونه کمکم کنه کدوم ورژن باید باشه و غیره در ضمن من خارج کشورم اگه راهی هست به من بگین مرسی از همتون
اگه اورجینال دارید که برید اینجا:[ 1.6.2 ] Mc-Sg | Hunger Games | SuperCraftBros | Survival | Creative | Spleef | Parkour | Skyblock | 2222+ players | 24-7 | 216 Gb Ram | 4000 Slots - Minecraft Forum
سرور هانگر گیمز ه, بشدت شلوغ(بالای 2000 نفر آدم!). ورژن 1.6.2. اگه اورجینال ندارید هم که الان سرور ایرانی نیست, سرور کرک شده خارجی هم مفت نمی ارزه!

سلام دوستان یک سوال داشتم
چه شکلی میشه slime پرورش داد منطورم موجود سبز رنگه که وقتی میکشتیش بهت توپ رنگی میده
نمیشه.

- - -ویرایش - - -

گل آفتاب گردون و اسطوخودوس!:دی

0887fdcc05b611e390a322000a9f1438_7.jpg

گل آقتاب گردون مثل اینکه همیشه(یا حداقل اکثر اوقات!)به سمت شرق ه. اسطوخودوس(خارجیش میشه Lavender, گوگل بهم گفت معنیش این میشه:-")هم که واسه خوشگلیه. دوتاشون 2 متر قدشونه:دی
Paeonia:

786565c0067f11e39da022000aeb0f08_7.jpg

اون درخت که 3 متر عرضشه رو میبینید؟ به جان خودم یه چیزی پشتشه:دی Podzol رو هم میتونید ببینید تو این عکس. توی عروسی Jeb از Paeonia استفاده کردن:x
و حالا, بزرگ ترین خبر امروز:
یکی از Jeb پرسیده که چند تا Biome جدید داریم؟ جوابش خیلی فوق العاده بوده:
"It depends on how you count. In addition to completely new ones, the old ones have new variations too. So, double?"
بستگی داره چطور بشماری. علاوه بر اونایی که کاملا جدیدن, قدیمی ها هم دارای انواع مختلف شدن. پس, دو برابر؟
یعنی مثلا ما چند نوع مختلف جنگل داریم. وای خدا ترکوندن اینا!

سلام
من تو سیو خودم حالت Suvvial
یک کار احمقانه کردم مردکم حالا چون نخوابیده بودم افتادم جای اولم ولی خونم را مایل ها دور تر از جای اولم ساختم میگم راهی هست من بتونم با کدی یا چیزی خونه ام را پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟
خونه ام با ارزشه کلی وسیله توش دارم ولی چون افتادم جای اولم که بازی را شروع کردم نمیتونم پیداش کنم
خواهش میکنم کمکم کنید

سلام دوستان !

من یه چند تا نقشه دانلود کردم اما نمیدونم چطوره ازشون استفاده کنم ؟

ورژن 1.6.2 - برنامه مجیک لانچر - Optifine - Mcpatcher - Modloader
اینارو همشونو دارم ...
خواهشا یکی راهنمایی کنه ! b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or