PC گیمر ها Skyrim را بیشتر از MW3 می پسند

• Thread starter Thread starter hdxc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hdxc

کاربر سایت
طبق بازیکنان Steam,کاربران این شبکه جدیدترین بازی بتسدا یعنی Skyrim را برتر از MW3 می دانند.
هفته ی گذشته هفته ی خوبی برای بازی های غیر Indie بود.در این هفته Skyrim در جمعه و MW3 در سه شنبه به بازار امدند.
در ساعت 3:45 صبح به وقت Pacific Time و روز 14ـهم نوامبر امار ها نشان می دهد Skyrim مایل ها از نظر تعداد بازی کننده ها جلوتر از نزدیک ترین رقیب BF3 است.
اوج بازیکن ها در Skyrim,دویست و هشتاد و هفت هزار و چهار صد و یازده,و جنگ مدرن 3 هم 86,832 بود.
51285-224886-1.jpg

• Like
Reactions: Mr.Death
عنوانی که هیچ تغییری نسبت به نسخه ی قبلیش نکنه عاقبتش این میشه دیگه . (نظر شخصی ) . اینم بگم من فوق العاده مولتی پلیر cod رو به BF ترجیح میدم . الان چه ایتم ها و جاذبه ای mw3 داره که منو مجاب کنه از black ops دست بکشم و بیام سمت mw3 ؟ اگه تفاوتشون اومدن چندتا map جدید تو قسمت مولتی و عوض شدن کیل استراک هاس (به جای سگ ول کردن موشک ول میدی) ترجیح میدم همون black ops رو انجام بدم و پکهای اونو بخرم. گرافیکشم که تغییری نکرده که بگیم wow عجب چیزی شده.خیلیا هم بجای خرید نسخه ی PC mw3 ترجیح میدن BF3 رو تجربه کنن.

هیچ ربطی به تغییر و ... نداره MW یک بازی 100 درصد کنسولی هست و طبق آمار فروش UK فقط 1 درصد فروشش روی PC بوده

بعد فکر کنم MW3 خودش شبکه جداگانه داره و کمتر روی Stame بازی میکنن..

هیچ ربطی به تغییر و ... نداره MW یک بازی 100 درصد کنسولی هست و طبق آمار فروش UK فقط 1 درصد فروشش روی PC بوده

کسی که به STEAM میگه Stame دیگه بقیه حرفاش جداست
برادر من بازی Mw3 تحت استیم هست سیستم جداگونه کجا بود؟
در ساعت 3:45 صبح به وقت Pacific Time و روز 14ـهم نوامبر امار ها نشان می دهد Skyrim مایل ها از نظر تعداد بازی کننده ها جلوتر از نزدیک ترین رقیب BF3 است.
فکر کنم منظورت MW3 باشه

MW3 انحصارا روی Steam عرضه میشه و این تعداد پلیرها که میبینی ماکزیمم پلیرهایی هستند که با PC بازی میکنن که نشون میده Skyrim را حداقل 4 برابر بیشتر از MW3 خریدن
تو آمار پرفروش ترین بازیهای استیم هم MW3 فقط 2روز اول بود و از روز سوم تا امروز Skyrim قدرت نمایی میکنه .
درمقابل بتلفیلد تقریبا تمامی سرورهاش پره و نسبت به MW3 خیلی روی PC فروش بهتری داشته .
مقایسه تعداد پلیرهای MW3 و Football manger 2012 خودش میتونه استقبال PC فن ها را از MW3 نشون میده
خوب وقتی steam هست و امکانات و قیمتاش خوب همه میرن با استیم میخرنش دیگه1 الکی نیست یکه تاز شده تو بازیایه pc
همه مجبورن با استیم بخرن انحصاریه ،شما Retail هم که بخری Setup steam داره

آخرین ویرایش:
خوب وقتی steam هست و امکانات و قیمتاش خوب همه میرن با استیم میخرنش دیگه1 الکی نیست یکه تاز شده تو بازیایه pc

Agree ! دلیل اصلیش سرور های اختصاصی بازی هست و دوم هم از نظر من بازی های RPG طرفدار های بیشتری داره !

من گفتم فکر کنم..!

وقتی که بازی تنها در روز اول 6.5 میلیون فروش رفته دیگه مشخص هست آیا Skyrim محبوبیتش بیشتر هست یا MW3

این آمار فقط کنسولی بودن MW3 و ضعف فروش PC رو نشون میده

نه امین جان مثل اینکه همین جوریه کلا :دی ( البته تا اونجایی که من پیگیرش بودن و اطلاعات دارم ) ! گویا PC شبکه و سرور های جداگونه و اختصاصی داره ...

نه امین جان مثل اینکه همین جوریه کلا :دی ( البته تا اونجایی که من پیگیرش بودن و اطلاعات دارم ) ! گویا PC شبکه و سرور های جداگونه و اختصاصی داره ...
نه داداش اینجوری نیست یه سرچ کوچیک تو گوگل کنی حساب کار دستت میاد کلا از MW2 به بعد اکتیویژن COD را فقط روی استیم عرضه میکنه
ضعف فروش بازی هم دلایل زیادی داره ،وقتی MW3 از یه بازی مثل Crysis که سال 2007 اومده گرافیک کمتری داره وتمرکزش فقط روی کنسول که نسبت به بازیهای دیگه PC محدودیت های زیادی داره دلیلی نداره که از بازی استقبال بشه

ای بابا موقعی ندار جداگونه کجا بود !
من گفتم فکر کنم..!

وقتی که بازی تنها در روز اول 6.5 میلیون فروش رفته دیگه مشخص هست آیا Skyrim محبوبیتش بیشتر هست یا MW3

این آمار فقط کنسولی بودن MW3 و ضعف فروش PC رو نشون میده
SKYRIM 2 روز 3 میلیون نسخه فروخت شما محبوبیتش کمه به نظر شما؟ RPG باز نیستی نگو بازی SKYRIM محبوب نیست

آخرین ویرایش:
پوریا جان چرا رو موضوعی که 100% مطمئن نیستید اینقد پا فشاری میکنید ؟ چه نسخه ی retail بخری چه بصورت دیجیتالی همشون رو باید تو استیم اکتیو کنیم . سرور اختصاصی الان چه ربطی به این موضوع داشت ؟ در ضمن اون 1% که تو امار اومده اولا مربوط به منطقه ی UK هست . دوما فقط نسخه ی retail رو محاسبه کردن (نه دیجیتالی) هرچند منکر فروش کم نسخه ی PC نمشه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or