PC گیمر ها Skyrim را بیشتر از MW3 می پسند

• Thread starter Thread starter hdxc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hdxc

کاربر سایت
طبق بازیکنان Steam,کاربران این شبکه جدیدترین بازی بتسدا یعنی Skyrim را برتر از MW3 می دانند.
هفته ی گذشته هفته ی خوبی برای بازی های غیر Indie بود.در این هفته Skyrim در جمعه و MW3 در سه شنبه به بازار امدند.
در ساعت 3:45 صبح به وقت Pacific Time و روز 14ـهم نوامبر امار ها نشان می دهد Skyrim مایل ها از نظر تعداد بازی کننده ها جلوتر از نزدیک ترین رقیب BF3 است.
اوج بازیکن ها در Skyrim,دویست و هشتاد و هفت هزار و چهار صد و یازده,و جنگ مدرن 3 هم 86,832 بود.
51285-224886-1.jpg

• Like
Reactions: Mr.Death
من این بازی رو 3 روز پیش گرفتم و با وجود اینکه خیلی آر پی جی باز نیستم ولی اصلا نمیشه این بازی رو زمین گذاشت. تازه کاراکترم رسیده به level 30 اونم بعد از 32 ساعت بازی. فکر کنم یه 200-300 ساعت دیگه مشغول باشم. تازه vampire شدم!!! من فکر کنم که این بازی امسال GOTY بشه. تازه بازی باگ هم کم نداره و این متا رو گرفته. اگه باگ نداشت 98 میشد متاش!!! راستی ممکنه یه ذره خارج از بحث باشه ولی کسی میدونه که اصلا میشه vampire رو به حالت عادی برگردوند؟

آخرین ویرایش:
PC بازها Skyrim رو به ویچر 2 هم ترجیح میدن، چه برسه به MW3! :دی

من خودم سری Call of Duty رو همیشه دوست داشتم و بازی های کاردرستی می دونستم شون، ولی هیچ وقت درست و حسابی حوصله نمی کردم بشینم پاشون! یعنی از همون قدیم که CoD اول اومده بود تا به حال تمام نسخه هاش رو شش ماه بعد ازعرضه خریدم و 1 سال بعد از عرضه بازی کردم (بازی های Treyarch که اصلا یه دونه شون رو هم بازی نکردم)! ولی علتش این نیست که CoD ایرادی داشته! علتش اینه که اصولا این سبک بازی ساده و معمولی برو جلو و بزن و بکش خیلی برام جالب نیست و اصلا مقایسه اش با RPG برام خنده داره!

ولی انصافا گذشته از همه اینها CoD دو تا هنر بزرگ غیر قابل انکار داره: 1. این احساس رو که جزئی از یه جنگ بزرگ واقعی هستید رو به خوبی به بازیکن القا می کنه. 2. به مذاق هر کسی خوش میاد، چه گیمر چه غیر گیمر. به خاطر همین دو تا ویژگی اش همیشه من دست هر کدوم از دوست هام دادم از بازی خیلی خوش شون اومده، در حالی که اگر مثلا Oblivion یا Skyrim رو بهشون می دادم می گفتند این دیگه چیه و سریع می ذاشتندش کنار! فروش بالای CoD هم واقعا به خاطر همین هنرهای خاصشه...

پ.ن: انقدر از این Modern Warfare بد گفتید که آدم اصلا دست و دلش نمیره MW3 رو دانلود کنه! :دی

پ ن پ.حتما میخوای mw3 که در واقع همون mw2+1 هستش رو ترجیح بدن.حتی کنسول باز ها هم فکر کنم Skyrim رو بیشتر ترجیح بدن.اصلا من به شخصه Skyrim رو به همه بازی ها ی امسال ترجیح میدم.راستی دقت کردین Counter Strike هنوز تو لیست.واقعا چی ساخت این valve .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or