PC محبوب ترین پلتفروم در بین توسعه دهندگان اروپایی

• Thread starter Thread starter psco
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

psco

کاربر سایت
12554488453961602553.jpg

طی بررسی صورت گرفته از 250 نفر افراد حرفه ایی صنعت بازی اروپایی که در همایش GDC شرکت کردند 67 درصد سازندگان اعلام کرده اند بازی جدید شان تنها برای پلتفرم PC عرضه خواهد شد و از این میان 47 درصد هم گفته اند که اخرین بازی ای که ساخته اند برای پلتفرم PC بوده است.

89707613820074095209.jpg

و در ادامه 50 درصد از پاسخ دهندگان تلفن همراه (تبلت ها و گوشی های هوشمند) در رده‌ی دوم محبوب ترین پلتفرم ها قرار دارند
کنسول های PS4 و Xbox One هم به ترتیب با 23 و 20 درصد رده‌ی سوم و چهارم این نمودار قرار دارند.

20170062627439683886.jpg

و برای پلتفرومهای واقعیت مجازی Oculus Rift مقام اول و بعد از ان پلتفرم های Steam VR و Sony's Project Morpheus جزو محبوب ترین پلتفرومهای توسعه دهندگان قرار گرفته اند

منبع:
GDC Survey Shows PC Being The Most Popular Platform, Followed By Mobile & Current-Gen Consoles | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

آخرین ویرایش:
البته قدرت نامحدوده pc رو نمیشه انکار کرد....قطعا توسعه دهنده همه جوره رو pc مانور میده

تاپیک هایی خبری که از PC تعریف و تمجید میکنن اینجا زیاد دووم نمیارن اگه اینم تا فردا پاک نشه صلوات :-s

البته باید معلوم شه اینا احتمالا سازنده مستقلن یا مثلا از یک شرکت بزرگ
که مشخصه اگه مستقل باشن بی دردسرترین پلتفورم واسه انتخاب و دیده شدنشون pc هست

خودِ PC توسعه دهنده کنسول هست، اونوقت انتظار دارید یک توسعه دهنده بیاد و کنسول و بازی های کنسول رو ترجیح بده!؟
این کاملا روشنه که PC قدرت مانور بیشتری داره و برای یک توسعه دهنده و حتی شخص خودم که یک کاربر هستم امکانات ادیتوری و ساخت بیشتری در اختیارم می ذاره! PC یک سیستم نامحدود و تموم نشدنی هست که دستت برای انجام هر کاری بازه! چه برای یک فرد حرفه ای و چه برای یک فرد آماتور!
به نظر من همین خاصیت باز بودنش باعث عدم پیشرفتش شده و خیلی از بازی سازها و شرکت های حرفه ای ترس از کار و سرمایه گذاری به روی PC دارن!
اما از حق نگذریم، با شرایط موجود، کنسول گزینه مناسب تری برای دنیای گیمه! چه برای بازی ساز و چه برای گیمر!

با این افتضاحی که نسل جدید به بار آورده این طبیعیه خیلی از افراد خلاق این صنعت خودشون رو روی ضعف سخت افزاری که باعث توقف ایده هاشون میشه سر کار نزارن افتضاحی که با دانگرید بازی ها شروع شد و ادامه داره
امیدوارم نسل آینده ارائه کنسول به این نحو بر چیده شه و کنسول بصورت دستگاهی باشه فقط جهت نمایش و تعامل با بازی از روی سرور بدون محدودیت سخت افزاری تا ما هم یه نفسی بکشیم آمین یا رب العالمین

تاپیک هایی خبری که از PC تعریف و تمجید میکنن اینجا زیاد دووم نمیارن اگه اینم تا فردا پاک نشه صلوات

نمی دونم چرا ولی عجیب این موضوع داره به بعضی دوستان فشار میاره و پست و خبر در مورد این پلتفرم سریع غیب میشه !!! :-j

آخرین ویرایش:
با این افتضاحی که نسل جدید به بار آورده این طبیعیه خیلی از افراد خلاق این صنعت خودشون رو روی ضعف سخت افزاری که باعث توقف ایده هاشون میشه سر کار نزارن افتضاحی که با دانگرید بازی ها شروع شد و ادامه داره
امیدوارم نسل آینده ارائه کنسول به این نحو بر چیده شه و کنسول بصورت دستگاهی باشه فقط جهت نمایش و تعامل با بازی از روی سرور بدون محدودیت سخت افزاری تا ما هم یه نفسی بکشیم آمین یا رب العالمین

شما مثل اینکه هرجا پست میدید باید در همین مضمون باشه نه؟ نمیتونید یه پست معمولی بدید بدون اینکه بحث کنسول vs پی سی رو وسط نکشید و از ضعف (!) کنسول ها حرفی نزنید؟

این خبر هم دقیق توضیح نداده از کی نظر سنجی کردن. که البته با توجه بهش میشه راحت حدس زد که بازی ساز ها و توسعه دهنده های مستقل بودن که خود چشم بسته غیب گفتن!!! اتفاقا آمار به نظر خیلی هم کمتر شده. الان 90% بازی ساز های مستقل ترجیح میدن بازی هاشون روی PC و موبایل منتشر بشه چون بی دردسرترین پلتفرم ها هستن و تقریبا وابسته به هیچ شرکت بزرگی نیستند.

نمی دونم چرا ولی عجیب این موضوع داره به بعضی دوستان فشار میاره و پست و خبر در مورد این پلتفرم سریع غیب میشه !!! :-j

خودت فهمیدی چی گفتی ؟! 8-| این قدر حرف بی ارزش زدی تو این نوشتت نمیدونم از کدوش بگم :دی هیچ افتضاحی تو نسل جدید به بار اورده نشده و فعلا خیلی از بازی هایی مثل batman و assassins creed unity و watch dogs و ... که رو پلتفرم عزیزتون pc داغون بوده رو کنسولا خیلی راحت داشته اجرا میشده :xرو pc دلیلش به خاطر راحت تر ساختن بازیه :| بالاخره عادیه این حسادت ها !
به کسی هم فشار اورده نشده . به یه عده داره فشار میاد که با این جور پستا سعی میکنن خودشونو اروم کنن :x
تاپیک خیلی بی معنیه هدفش و به نظرم قفل شه خیلی بهتره ...

این خبر هم دقیق توضیح نداده از کی نظر سنجی کردن. که البته با توجه بهش میشه راحت حدس زد که بازی ساز ها و توسعه دهنده های مستقل بودن که خود چشم بسته غیب گفتن!!! اتفاقا آمار به نظر خیلی هم کمتر شده. الان 90% بازی ساز های مستقل ترجیح میدن بازی هاشون روی PC و موبایل منتشر بشه چون بی دردسرترین پلتفرم ها هستن و تقریبا وابسته به هیچ شرکت بزرگی نیستند.

تو خبر خیلی واضح گفته شده : "This survey was conducted among 250 European games industry professionals who have attended GDC shows or/and plan to attend this year’s GDC event."

سازنده هایی که تو GDC سال قبل حضور داشتند و اون هایی میخوان تو GDC امسال حضور پیدا کنند، فک کنم واضح باشه....
اگر بحث "فقط مستقل" بود، حتما از لفظ ایندی "indie developers" استفاده می شد....

من نمی خوام بحث PC VS Consol رو پیش بکشم حداقل فکر می کنم دیگه از سن من گذشت، کار مضخرف و بچه گانه ای شده، تو این نقل قول چنین قصدی ندارم ....

اینم اضافه کنم که اصلا اهمیتی نداره سازنده های چی میگند، مهم ناشرها هستند که همه طرف پول بیشتر می رند و انتخاب شون هم مشخصه این میشه که آشغالی مثل بتمن آرکام نایت با اون وضعیت میاد رو محبوب ترین پلتفرم سازنده ها .... ای کاش همه ناشر ها بهش اهمیت بدن....

قبلا هم بین بازیسازای امریکایی فکر کنم یه همچین نظرسنجی ایی گزاشته بودن، که اونجا هم اکثریت پی سی رو انتخاب کرده بودند

assassins creed unity و watch dogs و ... که رو پلتفرم عزیزتون pc داغون بوده رو کنسولا خیلی راحت داشته اجرا میشد

زرشک :d
از کی تا حالا 900 p چه میدونم! 792p!!really و زیر 30 فریم !با تنظیمات له! شده راحت اجرا شدن:^o

با این شرایط و قیمت های نجومی سیستم گیمینگ همین کنسول ها انتخاب بهتریه
دیگه اسمارت فون ها هم یه کنسول دستی محسوب میشه سازنده میره با یه هزینه خیلی کمتر یه بازی ساده مثل clash of clans میسازه کلی ام پول در میاره8-|
فقط امید وارم دیگه بازی هایی شبیه ریمن به گوشی و تبلت نقل مکان نکنن :|

به نظرم این نظرسنجی برای بازیهای مستقل بوده چون عملا ناشرها و سازنده های بزرگ شاید به pc علاقه داشته باشن ولی چندان علاقه ای به عرضه بازیشون رو این پلتفرم ندارن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or