PC محبوب ترین پلتفروم در بین توسعه دهندگان اروپایی

• Thread starter Thread starter psco
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

psco

کاربر سایت
12554488453961602553.jpg

طی بررسی صورت گرفته از 250 نفر افراد حرفه ایی صنعت بازی اروپایی که در همایش GDC شرکت کردند 67 درصد سازندگان اعلام کرده اند بازی جدید شان تنها برای پلتفرم PC عرضه خواهد شد و از این میان 47 درصد هم گفته اند که اخرین بازی ای که ساخته اند برای پلتفرم PC بوده است.

89707613820074095209.jpg

و در ادامه 50 درصد از پاسخ دهندگان تلفن همراه (تبلت ها و گوشی های هوشمند) در رده‌ی دوم محبوب ترین پلتفرم ها قرار دارند
کنسول های PS4 و Xbox One هم به ترتیب با 23 و 20 درصد رده‌ی سوم و چهارم این نمودار قرار دارند.

20170062627439683886.jpg

و برای پلتفرومهای واقعیت مجازی Oculus Rift مقام اول و بعد از ان پلتفرم های Steam VR و Sony's Project Morpheus جزو محبوب ترین پلتفرومهای توسعه دهندگان قرار گرفته اند

منبع:
GDC Survey Shows PC Being The Most Popular Platform, Followed By Mobile & Current-Gen Consoles | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

آخرین ویرایش:
به نظرم این نظرسنجی برای بازیهای مستقل بوده چون عملا ناشرها و سازنده های بزرگ شاید به pc علاقه داشته باشن ولی چندان علاقه ای به عرضه بازیشون رو این پلتفرم ندارن
مثل تمام بازی های کنسولی که این 2-3 سال اخیر 95% برای PC عرضه شدن؟:-/
فعلا که میبینین محبوبیت Steam به شدت هیولاست و خیلیا رو مجاب کرده بازی هاشونو روش عرضه کنن. از طرف دیگه هم خیلیا رو مجاب کرده بازی هاشونو دیجیتالی بخرن و ازش استفاده کنن. مشکلی که وجود داره دقیقا شمایی (که اینجوری پست میدی) هستی که به طرز عجیبی احساس خطر میکنی;)
مثل خیلیاشون که با تاخیر چندین ماهه عرضه شدن یا مثل بتمن فول فریم بودن؟
yahoo_4.gif
اونایی که تاخیر خوردن، با کیفیت به مراتب بهتری عرضه شدن. اونایی هم که موقع عرضه خراب بودن، بی شعوری و بی کفایتی ناشر رو میرسونه نه پلتفرم. در مورد بتمن هم اصن 1 فریم اجرا شد با گرافیک پیکسلی. تو چرا بهت فشار میاد؟

آخرین ویرایش:
زرشک :d
از کی تا حالا 900 p چه میدونم! 792p!!really و زیر 30 فریم !با تنظیمات له! شده راحت اجرا شدن:^o
:دی من بیش تر منظورم رو ps4 بود و همون واچ داگز چون اولین سابقه یوبی سافت عزیز (:|) بود رو پلتفرما یه سری مشکل داشت ولی شما به تاپیک ها سر بزنی میبینی رو نسل هفت مشکلی نداشت و رو نسل هشت هم همین طور فقط رو ps4 رو 900p اجرا میشد که بازم بدک نبود :دی ولی رو pc انصافا دیوانه کننده بود :|
و یا یونیتی :دی اصلا رو pc نمیشد بازیش کرد اوایل ! با این که رو pc خیلی لگ داشت ولی بازم رو همون pc من تمومش کردم :دی و بازی رو بدون اپدیت رو ps4 هم تمومش کردم و گرافیکشو با pc خودم رو بالاترین تنظیمات مقایسه کردم همچین هم داغون نبود کنسول !
حالا این موارد به کنار ! همین بتمن که رو کنسولا این قدر عالی اجرا شد و رو pc اومدن بازی به این بزرگی رو 12 نفر پورت کردن که یه چیز داغون در اومد ، بازم میشه بهانه اورد که pc بازا جدیدا مورد توجه واقع نمیشن ؟ :|
من خودم پلتفرم اصلی که بازی میکنم روش همیشه pc بوده و خواهد بود ولی خب یه عده از دوستان دلشون میخواد موقع زدن این تاپیک یه جوری خودشونو خالی کنن ، ما هم هستیم که جوابشونو بدیم :)
اینم لطفا در نظر بگیرید که الان این بازی ها اکثرا به یه سیستم با کانفیگ high - end نیاز دارن و اینم حساب کنید همه توانایی مالی برای خرید این چنین سیستم ها رو ندارن ! اون وقت باید چی کار کنن ؟! برن کنسول بخرن باید بگیم بدبختن ؟!

- - -ویرایش - - -

مثل تمام بازی های کنسولی که این 2-3 سال اخیر 95% برای PC عرضه شدن؟:-/
فعلا که میبینین محبوبیت Steam به شدت هیولاست و خیلیا رو مجاب کرده بازی هاشونو روش عرضه کنن. از طرف دیگه هم خیلیا رو مجاب کرده بازی هاشونو دیجیتالی بخرن و ازش استفاده کنن. مشکلی که وجود داره دقیقا شمایی (که اینجوری پست میدی) هستی که به طرز عجیبی احساس خطر میکنی;)

اصن 1 فریم اجرا شد با گرافیک پیکسلی. تو چرا بهت فشار میاد؟

اقا بچه بچه چرا صحبت میکنی :p استیم که فوق العادس ولی شما بیای رو یه سیستمی که مال 10 سال پیشه استیم نصب کن ! به چه دردت میخوره ؟ :|
این قسمت قرمز رنگ رو نمیدونم رو چه حسابی گفتی :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or