pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
هر دو خوبن ولی قبول کنین که اگه این سازنده های پول پرست اگه بازیهاشون رو همون اندازه که برای کنسول بهینه میکنن برای pc هم بهینه کنند دیگه این همه ارتقا نیاز نیست.من که به شخصه اصلا نمیتونم با دسته FPS یا استراتژِیک یا حتی بازیه های سوم شخص شوتر رو بازی کنم.

خب محمود جان با حرفات موافقم !
اما کنسول صرفا واسه گیمینگ طراحی میشه !
به نظرم توی تمام سبک ها جز شوتر کنسول برتری داره نسبت به پی سی !
ورزشی، رانندگی، خلبانی، شبیه سازی ! و بازی های ارکید و ادونچر و اکشن
هر چند سبک های اصلی متعلق به پی سی هستن، مثل نقش افرینی و شوتر اول شخص !
اما با وجود امکاناتی نظیر کینکت، موو، Wii ، و یا کنسول های دستی و تنوع بازی هاشون میشه گفت تقریبا پی سی هیچ جرفی برا زدن نداره در زمینه ی گیم !!!

الان بله حرف شما درسته ولی فکر کنم یکی دو سال دیگه حتما pc جلو میزنه

خب اینکه معلومه. طبق قانون مور هر دو سال یه بار قدرت کامپیوترها حدودا دو برابر میشه. یعنی یه 6 سال دیگه صبر کنید قدرت PC صد برابر قدرت کنسول های فعلی میشه. رو کنسول این کمبود قدرت ممکنه اون قدر زیاد جلوه نکنه چون بازی ها کلی بهینه سازی میشند رو کنسولها. در هر صورت نسل بعدی من فکر میکنم آخرین نسل کنسول باشه چون Cloud Gaming که تازه یه سال نیست به وجود اومده رشد قابل توجهی داشته.

پلتفرمی که قراره بعد از 7 سال و بعد از 10 برابر شدن قدرتش از کنسول جلو بزنه چیزی جز شکست نیست و لقب آشغال برآزنده کل قدرت و عظمتشه!

چرا خودتو گول میزنی ! احتیاجی به 7 سال نیست همین الانش کنسول زیر بار و فشار بازیها داره میزاد . اگه به لطف و مرحمت سازنده های پول پرست نبود 3 سال پیش نسل کنسول به انقراض کشیده میشد . شما هم سماق میمکیدی . کنسول 30 فریمی و اغلب 20 فریمی 8 سال پیش با سخت افزار در پیتش با تمام بازیهایی که یک قرون ارزش ندارن و کینکت و بند و بساطش باسه شما . PC با بازیهای اندک ولی 60 فریمی با پردازنده های 4 و 6 و 8 هسته ای و گرافیک هایی که دیدنش برات فقط تو خواب میسره برای ما .

اصلا 20 برابر یا 30 برابر قوی تر ولی وقتی نمیشه باهاش بهترین بازیای روز رو بازی کرد یا اینکه با تاخیر زیاد نسبت به کنسولا اون بازیارو انجام داد چه فایده ای داره GEARS3. U3 .B:AC: AC:R و.... PC در حال حاضر یه پلتفرم مردست که حتی تو زمینه ی گرافیکیم تو این چند سال از کنسولا شکست خورده
2008:MGS4
2009:U2
2010:GOWIII
2011:به احتمال 90 درصد U3
البته بهترین بازیای این چند سال اخیرم برای PC نیومده آه البته الان یادم اومد که هیچ چیزی 60 فریم و بازی با ماوس و کیبورد و... نمیشه
GOTY : 2008 MGS4
GOTY:2009 U3
GOTY: 2010 RDR
و....

• Like
Reactions: Polaris
کسانی که کلا با کلمه و املای تعصب مشکل دارن و دنبال لذت بردن از همه چیز هستن نخونن خواهشا :

ببین صحبت از هاردکور PC GAMER شد ! کسی که ادعاش رو داره که من HARDCORE PCGAMER هستم اگه بمیره هم نمیره برای ی بازی که روی کنسول هست و روی PC نیست بره و کنسول بخره . بله این تعصبه . اما تعصب همیشه هم بد نبوده و نیست . این درست نیست که شما امروز ی جور رفتار کنی فردا ی جور دیگه امروز ی چیزی رو ی کسی رو دوست داشته باشی فردا ی کسی دیگه ! امروز از PC خوشت بیاد فردا بری 2 تا 2 تا کنسول بخری که بگی نه من رو هیچ کس و هیچ چیز تعصب ندارم ! پس هرزمان که دلم خواست هوایی شدم از این شاخه می پرم به اون شاخه . امروز با فلانی به هم میزنم میرم با فلانی رفیق میشم. تعصب خیلی هم خوبه چون مسیری رو معین میکنه ! امروز اگه ی PC GAMER بعد از 5 یا 6 یا 10 تا بازی که روی کنسول اومده هنوز به همون سالی 1 تا 2 عنوان خوب روی PC بسنده میکنه اعتقاد داره و به فرض اینکه اون بازیهای کنسولی فوق العاده ردیف و عامه پسند هم باشن باز تعصب خودش رو حفظ کرده این بد نیست . مایه افتخاره . چون به هدف اعتقاد طرزفکر و هرچیزی که میخواین اسمشو بزارید پای بنده .

باور کنید با بازی نکردن 4 تا عنوان کنسولی دنیا به آخر نمیرسه براتون . از طرفی کنسول بازی کردن برخلاف PC GAMER بودن سن و سال خودش رو می طلبه !
شما با 24 5 سال یا بیشتر 28 29 30 سال چطور روتون میشه بشینید پای کنسول جلوی تلویزیون ! یا فرضا با کینکت ور برید !

در کل میخوام بگم PC GAMER بودن یا به قول شما HARDCORE بودن اگرچه به معنای اینه که شما همه سبک ها رو روی PC بازی کنی و به قول خودمون تا ته فلان بازی رو در نیاری ول کنش نباشی و همه جوره خرجش کنی و بهش رسیدگی کنی و در حد توان و وسعت یا حتی بیشتر از خودت و موارد دیگه تو زندگیت بزنی تا ارتقاعش بدی با اینکه میدونی شاید امسال که داری این کار رو انجام میدی بازی درست و حسابی هم نخواهی داشت برای بازی کردن و خلاصه عشقت بشه ارتقاء دادن pc ولی باز هم بیشترین جنبه pc gamer بودن اونم از نوع HARDCORE مربوط میشه به همین تعصب . حالا شما دنبال لذت هستی اون قضیه اش فرق می کنه ! هرکسی ی جور از زندگیش لذت می بره .
کسی که مبلغ زیادی پول رو فقط برای کارت گرافیک PC خودش هزینه میکنه سوای از موضوع دارا و ندار بودن یا مایه دار بودن و نبودنش می تونسته با این مبلغ 2 تا کنسول بگیره اما ترجیح داده این پول رو که مطمئنا حتی با فرض مایه دار بودن ش هم به راحتی به دست نیامده خرج PC کنه شاید از سوی شما و بعضی ها این حرکت خریت لغب بگیره . اما اشتباه شما همینجاست ! این همون تعصب هست . تعصب تا وقتی که به زندگی شما لطمه ای وارد نکنه داشتنش بد نیست ! کما اینکه بازی نکردن تعدادی بازی روی کنسول به همون میزان به زندگی شما لطمه نخواهد زد که بازی کردن چند بازی دیگه روی PC باز هم خللی در روند و ادامه زندگیتون ایجاد نمی کنه .

اون آقای X که اول PC داشته هنوز هم داره و رفته کنسول خریده گذاشته کنارش و میاد دو پهلو حرف میزنه و ی روز میگه PC استغفرال.. خداست روز دوم میگه آشغال است و خودش رو تکذیب میکنه باز میاد در تاپیک جداگانه خودش رو PC GAMER خطاب میکنه و در تاپیک مربوط به کنسول از PC محبوبش بدگویی میکنه و به تناسب جهت وزش و میزان وزش باد و شدت و سمت اون برای شیرین زبانی جلوی عده ای همون PC رو سرتا پا آشغال خطاب میکنه واقعا جای تاسف داره ! چون به حرف و گفته و عقیده خودش هم پایبند نیست . آقا یا اینطرفی باش یا اونطرفی . یا بیا بگو بنده مولتی پلتفرمی هستم اما به کنسول کشش بیشتری دارم این بده نه تعصبی بودن .

هدف داشتن . دنبال کردن راه مشخص . اینا عیب نیست ارزش هست ! پس کسانی که روی ی موضوع خاص تعصب دارن حالا میخواد PC باشه یا حتی کنسول باشه ! بد نیست . خیلی هم زیباست . فقط باید عمق معنی و مفهوم واقعی این کلمه رو درک کرد .

آخرین ویرایش:
پلتفرمی که قراره بعد از 7 سال و بعد از 10 برابر شدن قدرتش از کنسول جلو بزنه چیزی جز شکست نیست و لقب آشغال برآزنده کل قدرت و عظمتشه!

چقدر بعضی حرفا بچگانه هست

pc یک کنسول بازی نیست برای کسی هم نیست اگه بازی های pc ّیشتر بود یا همه ی بازی ها براش می اومد که کسی دیگه برای کنسول پول نمی داد متاسفانه بعضی ها فقط یاد گرفتن با pc بازی کنن عین اسباب بازی بهش نگاه می کنن اون سیستمی که جمع می کنید باهاش هزار تا کار می شه می کرد یکیش بازی هست

بحث فروشم براش مشخصه با این همه پایرت و راحتی بازی کپی

• Like
چقدر بعضی حرفا بچگانه هست

pc یک کنسول بازی نیست برای کسی هم نیست اگه بازی های pc ّیشتر بود یا همه ی بازی ها براش می اومد که کسی دیگه برای کنسول پول نمی داد متاسفانه بعضی ها فقط یاد گرفتن با pc بازی کنن عین اسباب بازی بهش نگاه می کنن اون سیستمی که جمع می کنید باهاش هزار تا کار می شه می کرد یکیش بازی هست

بحث فروشم براش مشخصه با این همه پایرت و راحتی بازی کپی
این حرفتو باید به Pc فن هایی بگی که حرف های خنده دار میزنن.

• Like
کلا خیلی حال میده آدم میاد تو تاپیک ها!!
دوست عزیزی که راجب تعصب صحبت کردند . نظرشون کاملا محترم ولی تا حالا نشنیده بودم گیم رو برای پایبندی به یه پلتفرم و ایجاد هدف و ارزش انجام بدهند. به نظرم گیم جنبه اصلیش سرگرمی و لذت بردن هست . مسلما چیز های بهتری هست که بخواد به عنوان ارزش ازش نام برد و آدم بهش پایبند بشه. با این حال این دوستمون هم نظر خودش رو اعلام کرده.
در کل pc با تمام قدرتی که میتونه داشته باشه در حال حاظر به علت انحصار کنسول ها و بهای بیشتر دادن به کنسول از طرف سازنده . در زمینه گیم اصلا به کنسول ها نمیرسه. در مابقی زمینه ها هم که اصلا مورد بحث این تاپیک نیستش که بخواهیم مورد برتری براش در نظر بگیریم

• Like
Reactions: Real Madrid 9
دوست عزیزی که راجب تعصب صحبت کردند . نظرشون کاملا محترم ولی تا حالا نشنیده بودم گیم رو برای پایبندی به یه پلتفرم و ایجاد هدف و ارزش انجام بدهند. به نظرم گیم جنبه اصلیش سرگرمی و لذت بردن هست . مسلما چیز های بهتری هست که بخواد به عنوان ارزش ازش نام برد و آدم بهش پایبند بشه. با این حال این دوستمون هم نظر خودش رو اعلام کرده.
در کل pc با تمام قدرتی که میتونه داشته باشه در حال حاظر به علت انحصار کنسول ها و بهای بیشتر دادن به کنسول از طرف سازنده . در زمینه گیم اصلا به کنسول ها نمیرسه. در مابقی زمینه ها هم که اصلا مورد بحث این تاپیک نیستش که بخواهیم مورد برتری براش در نظر بگیریم
نیما جان سخت نگیر عزیز دل برادر :))
تعصب روی چهارتا تیکه پاره اهن !!!
یه کارت گرافیک و یه کولینگ !!!
---------------------------------------------
اینجا بحث تعصب نیست بحث افراط و زیاده رویه !!
کسایی که امروز درویش و فیلسوف شدن تا دیروز یادمونه اینجا انگشت نمای خاص و عام بودن در مورد حرفای طنزشون !
حالا این تحول کی و کجا صورت گرفته خدا عالمه !!!
ادم باید منطق داشته باشه، این مهمترین خصوصیت ادمه، که طرفداران افراط و تعصب این چیزا حالیشون نیست !
کسی که به متال گیر بگه اشغال، به گیرز بگه اشغال، به انچارتد بگه اشغال .....
....
....
....
!!!!
نمیدونم چی میشه گفت، هرچی هست اسمش تعصب نیست که خیلی هم خوشگل و گوگولی مگولی باشه :))
کسی که جرات میکنه به خودش بگه گیمر باید جرات اینرو هم داشته باشه که بگه چه بازی خوبه چه بازی خوب نیست !!!
کسی که میگه گیرز 1 خداست چون روی پی سی اومده و گیرز 3 اشغاله چون روی پی سی نیومده تکلیفش مشخصه !!!!!
کسی که تا حالا میگفت LA Noire اشغاله به تمام معناست اما از وقتی فهمیده پورت شده روی پی سی شده طرفدار دو اتیشه بازی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شعار ندید، یا حداقل جایی شعار بدید که کسی نشناسنتون !!

• Like
Reactions: bluestar

شما کلمه لذت رو ندیدی ؟ خودت هم که لذت رو استفاده کردی ! منظورم همین بود! لدت بردن از PC و تعصبش در مقابل لذت بردن روی کنسول ! اون هدف و ارزش تو زندگی فقط مثالی بود برای درک بیشتر معنی تعصب . تو جنبه های دیگه زندگی هم مصداق پیدا می کنه ! شما فقط گیم رو دیدی ! البته چون شناخت شخصی از شما دارم اگر جنبه گیمینگ این بحث رو کنار بزاریم میدونم شما هم نه در بسیاری اما در اندکی موارد تعصب دارید که خیلی هم خوب هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or