PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

هر مسابقه بین بازیکنها در 3 Match برگزار میشد که برنده ی 2 Match خوب مسلما" میرف بالا دیگه
(در 3 بازیِ 3 رانده ) .

بازی Astaroth با یک KEN ) : KENــها در این مسابقات رشته ای بودند که سر دراز داشتند ! )

Astaroth VS KEN .mp4

بازی اول Astaroth VS Yeralma

Yeralma VS Astaroth.mp4

بازی دوم Astaroth VS Yeralma

Yeralma VS Astaroth 2.mp4

بازی سوم Astaroth VS Yeralma

Yeralma VS Astaroth 3.mp4

بازی رده بندی :
به نظرم بازی های رده بندی و فاینال به دلــــــیــــل حساسیِِّّّّــــت بالا زیاد خوب از آب در نیومد حالا خودشون توضیح میدن راجع به بازیِ زیباشون ! ولی بازی رده بندی به دلیل برگزاری در کنار جمعیت و پخش روی اســتِیچ , جلوه ی جالبی داشت !
بازی اول :
Pouya VS Yeralma

Yeralma VS Pouya 1.mp4

بازی دوم

Yeralma VS Pouya 2.mp4

بازی سوم

Yeralma VS Pouya 3.mp4

بازی OosHamid VS Astaroth, Quarter Final
به زودی !

آخرین ویرایش:
خوش به حالتون کاشکی من هم میتونستم بیام ، اما اصلاً وقت نداشتم ...
هرچند که بازی خیلی یادم رفته خیلی وقته بازی نکردم ( و دلم رو هم زده :دی ) ولی از نظر دور همیش حال میداد :دی

دوستان این Feng Shui Engine این دختره Juri جریانش چیه؟ چکار میکنه ولی Ultra I رو میزنی؟
Feng Shui Engine باعث میشه Normal Move هات به همدیگه خیلی راحت Chain بشن. یه چی تو مایه هایی Cross Rush تو SFxTK. این اولترا میتونه سلاح خطرناکی باشه به شرطی که Set up هاشو خوب یاد بگیری. به طور کلی یاد گرفتن Set up های هر شخصیت وقت گیره و حوصله می خواد!

سلام به دوستان و علاقه مندان به Street fighter و مشتقات آن:d
یه فیلم documentary درباره خود بازی و مسابقات اون هستش به نام i got next که تازه پیدا کردم ,یه سایت هم به همین نام داره
فایل تورنت هم تو Mininova.org هستش
یه تریلر هم تو سایت خودش هست حتما ببینید

طبق نتایج به دست آمده از سری بررسی هایی که در سال های گذشته بر روی اعضای PSF Clan صورت گرفته، بیشترین میزان فعالیت اعضای کلن در دوره های ذیل بوده است:
1. عرضه شدن عنوان مبارزه ای جدیدی برای PC
2. ورود اعضای جدید به کلن (Fresh Meat) :دی
3. بازگشت حمیدوص به میادین
4. نوروز و پیش از نوروز
الان مسئله اینجاست. با وجود اینکه الان تو دوره ی نوروزی(پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم) هستیم، چرا اعضای کلن غیر فعالن؟ Why؟ What has gone wrong؟

What has gone wrong?
well...ALOT

من که هنـــــوز بعد این چند سال با همه داستان ها باز هستم. تا حالا نشده کسی باشه و بگه PB بازی نکنم. اما خب چیکار میشه کرد؟ نمی تونم که هر روز منت بقیه رو بکشم (:| باید به خودشون بیان.
بنظر همه کم آوردن...درسته بعضا مشکل دارن و اینا اما... میشه گفت حتی شروع کردن فایتینگ واسه خیلی هاشون از اول اشتباه بوده چون واقعا یه تمرکز , پشتکار و چمیدونم dedication خاصی می خواد که همه ندارن و هیچ وقت هم نمی تونن داشته باشن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or