PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

atari1983"

سلام ،
من قبل از ثبت نام، قوانین رو خوندم و اونجا در مورد استفاده از گیم پد یا کیبورد مطلبی نبود. و حالا ثبت نام رو انجام دادم.
امکانش هست که بتونم با کیبورد تو مسابقات شرکت کنم ؟ "

خدمتِ عَنبرتون عارضم که اونجا احیانا" کنسرتی چیزی قراره بذارن که برادران میخوان کیبورد بنوازن ؟؟؟
بسیار زیباست بازیهای پیش رو ...

با عرض تبریک فراوان! اومدی اینجا خودم یه گل میندازم دور گردنت کولت میکنم تو خیابون میچرخونمت داد میزنم افتخار ترکمن صحرا! :دی
واکنش ملت از بازی شما چطور بود؟ اصلاً بیننده داشت؟ یه عکسی چیزی بزارید هم بد نیست! :دی

خجالت زده ی بچه ها هستم، مخصوصا دوستایی که قرار بود بالاخره همدیگه رو ببنیم به این بهانه، می بخشید.
البته برنامه ریزی مسابقات هم واقعا بد بود. دقیقه ی نود همه چی رو اعلام می کنن.

لطفا یه گزارشی از مسابقات بنویسید. نتیجه ی بازیای مهم، حواشی و غیره.

آخرین ویرایش:
هممممممممممممم... !!!
با تمام نا داوری و بد شانسی در قرعه کشی ! (2بار به حمیدوث + 1بار به آثتاروث ) از عملکرد خودم که راضی بودم !
از مسابقات لذت بردیم جای شما خالی .
ما هم که مشترکن با اشکان صهبا (!) 6ام شدیم رفت و با توجه به افراد 1-5اُم از نتیجه ی خودم راضی بودم ! 5ماه تمرین جواب داد:boxing:

راجع به کارکترها هم که :
1-Astaroth (Bison+Dudley)
2-OosHamid (chunli)
3-Yeralma(Ryu+Yun)
4-Bloodypouya(Juri)
5-HamidoOs(Holy* HamidoOs Cody)
6-Ash ParTzaN(Wigaroosian) Dudley , Ken
7-...22 ناشناس .
*حمدیوث عزیز^:)^ که بنده شاگردِ شاگردِ ایشون هستم 2 بار بنده رو مُزیــّـن کردند که حالا فیلمش موجوده و بنده افتخار کتک خوردن رو به صورت فشرده از برادر حمید داشتم!b-(
*Ash که نیومد ازونور من و Wiga به عنوان پدیده ی مسابقات خودمون رو به مقام 6اُمی رسوندیم و کلی شاد شدیم رفت . Wigaroos:Ken ParTzaN:Dudley
در کل من تحت تاثیر عملکرد خوب پویا قرار گرفتم و بهش حسابی تبریک میگم ,
در ضمن به 3 نفر اول و + استاد حمید که هم تمرینش و هم مسابقش مصادف شد با این جام ^:)^ تبریک ویژه میگویـــویــم .
فینال هم به لطف بچه های PSF بالای برج میلاد برگزار شد و چه حالی بردیم !

چرا 2تا دوم ؟
ooshamid با EG ooshamid یکی هست

متاسفانه به دلایل زیر به مقام اول نائل نشدم :
1- فاصله زیاد از سطح دریا
2- جاذبه زمین
3- ترس از ارتفاع
4- بهتر بودن حریف :-$
البته من از بازی هایه خودم رازی نبودم b-)

خجالت زده ی بچه ها هستم، مخصوصا دوستایی که قرار بود بالاخره همدیگه رو ببنیم به این بهانه، می بخشید.
البته برنامه ریزی مسابقات هم واقعا بد بود. دقیقه ی نود همه چی رو اعلام می کنن.
خجالت رو که باید بکشی )x من از شیراز 12 ساعت تویه راه بودم رفتم تهران اونم روز قبل از مسابقات ساعت 7:30 عصر
دقیقه نود اعلام کردن ولی من اومدم ، تو که کرج بودی نیومدی !
اون اشکانم که l-)

ولی در کل دیدن بروبچ خیلی خوب بود و اصل ماجرا هم همین بود که همدیگرو بینیم
اونایی که نبودن از دست دادن این رو
بروبچ تهرانی : از مهماننوازیشون تشکر میکنم
متاسفانه نشد Mr.Game ( سعید ) رو ببینیم . این افتخار نصیبش نمیشه تا مدتی :d
حمیدوس ،ارسلان ،ایمان ، اکبر =(( ، پویا ، صفا ... واقعا بچه هایه باحالی هستن ، متاسفانه وقت نبود که بیشتر بمونیم
دیگه کی بود ؟! ... :-/ خلاصه خیلی حال داد
بازی فینال خیلی ضعیف بود حتی کارایه ابتدایی رو هم نتونستم انجام بدم . من راضی نبودم . میخواستیم بازی قشنگ از آب در بیاد تا همه لذت ببرن ولی متاسفانه با کمی استرس و دلایلی که در بالا گفتم اصلا خوب نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or