PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

مــــــم ... !
من که میگم با این اوصاف وقتو تلف نکنیم ,
پولـــمونو پس بگیریم یه آشنا اونور دارم اسمارو واسه EVO رد میکنه منتها ... قاچاقی رد میکنه با بُشکه و تو تویوپ و لنج و اینا :whistling:

SF اگـــــــه تو هر استان 1 طرف دار داشت الان این نبود اوضاع ... !

چند نفر هم که میان تو کلن که تو کتکشون میزنی ، من Troll میکنم ، سیب زمینی زیرآبش رو میزنه ، اشکان زانگیف میاره با گرب حال طرف رو میگیره و حمیدوس هم حس غمگین بهش میده و از زندگی ناامیدش میکنه
با این همه مسئله فکر میکنی بیان ؟ :d

مــــــم ... !
من که میگم با این اوصاف وقتو تلف نکنیم ,
پولـــمونو پس بگیریم یه آشنا اونور دارم اسمارو واسه EVO رد میکنه منتها ... قاچاقی رد میکنه با بُشکه و تو تویوپ و لنج و اینا :whistling:

SF اگـــــــه تو هر استان 1 طرف دار داشت الان این نبود اوضاع ... !

استان ما 2 تا داره منو حمید :-p

چند نفر هم که میان تو کلن که تو کتکشون میزنی ، من Troll میکنم ، سیب زمینی زیرآبش رو میزنه ، اشکان زانگیف میاره با گرب حال طرف رو میگیره و حمیدوس هم حس غمگین بهش میده و از زندگی ناامیدش میکنه
با این همه مسئله فکر میکنی بیان ؟ :d

من که انقد به اینو اون باخت دادم که بخشی از مغزم که به باخت SF واکنش میداد نابود شده! الان میبازم عین چی فقط می خندم! :دی
ping ها هم که ماشاا... به فنا رفته وگرنه بیشتر میومدم. زمستونم یه SSF IV AE میگیرم بیایم کتک کاری!

بیان این SF5 رو معرفی کنن هم حمیدوس شاد بشه هم اوس خمید هم بقیه بچه ها :D
هنوز زوده. بزار حداقل واسه 5-6 سال دیگه!
فاصله ی زمانی بین SF3 (نسخه ی vanilla) و SF4 (نسخه ی آرکیدش) 11 سال بود.

من به کپکام یه پیشنهاد دادم. گفتن که بررسی میکنن
اینکه تو ورژن جدیده بیان از هر کاراکتر چنتا ورژن بذارن... مثلا بیان 4 تا ریو بذارن: SF4 Ryu - SSF4 Ryu- AE Ryu - AE v2012 Ryu
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or