PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

پچ v2012 رو گرفتم. کپکام واسه همین پچ دو ماه PC بازا رو معطل کرده بود. جالب اینجاس که پچی که این همه تغییرات رو کاراکترا اعمال میکنه فقط 27 مگابایت ـه!
کپکام سیاست های عجیب غریبی داره...واقعا...
من نسخه ی استیم رو دارم
اونایی که نسخه ی non steam رو دارن میتونن پچ رو از اینجا بگیرن
مدیافایر

آخرین ویرایش:
خب بین بچه های کلن استریت فایتر قرار گذاشتیم بعد از هر فایت در مورد اون بحث بکنیم.این کمک میکنه به فعال تر شدن اعضای کلن، تبادل اطلاعات و بهتر شدن مچ آپ ها.
آخرین فایتی که داشتم با امید بود.
ماکوتوم کتک خورد... نمیدونم چرا این اواخر هی ماکوتوم بدتر و بدتر میشه... p-link هام رو خراب میکنم، meaty ها رو خراب میکنم، حتی axe kick درست حسابی هم نمیتونم بزنم...
این فوکوس اتک ها هم که دهن ما را سرویس کرد، خیلی فوکوس میخورم، اصلا focus free هستم من. حمید هم خیلی فوکوس خورم میکنه، ماکوتو یه سری setup برای این فوکوس ها داره،یه حالت option select ماننده، باید یاد بگیرمش.
این امید دادلی برداشت اصلا یادم رفت ground cross-up خورش بکنم.آخه ماکوتو توی 2012 دَشش دیگه hurt box نداره.بعضی از کارکتر ها رو میتونه FADC > دش بکنه که باعث میشه ماکوتو پشت سرشون در بیاد.mak میتونه روی dudley و boxer و cody و sagat این کار رو بکنه.بنظرم که میکس آپ ماکوتو رو خیلی بهتر میکنه، حداقل روی block خوب جواب میده (اگه هیت بشه کامبو میتونه بشه) ، و خوشبختانه ساگات و کودی و دادلی رو بچهای کلن زیاد استفاده میکنن.
یادم باشه برای دفعه ی بعد بیشتر command grab بکنم.kara karakusa یاد گرفتم ولی عملا توی هیچ فایتی ازش استفاده نکردم.شاید عملا بخاطر این که بچه های کلن مثی چی چی پوک ول میدن...
باید روی block string ها هم بیشتر کار کنم. باس انتقالی بگیرم اصفهان... ایجوری نمیشه استریت فایتر تمرین کرد.
بعدشم که رفتم سراغ عزیز دلم، یعنی zangief، خوشبخنانه زانگیف من هنوز یه نمکی جَذَبه داره... هر روز بیشتر رو بیشتر footsie گیف دستم میاد.حداقل مچ آپ bison و gief رو خوب بلد شدم.
این گای هم عجب جامپ های عجیب غریبی داره،نمیدونم چرا c.lariat ـه گیف نمیتونه گای رو AA بکنه...

خو اول یسری چرندیات که در مورد بایسن نوشته بودم رو اینجا میزارم.:d LeonSM توی گروپ FB یسری نوشته بود اما می خواستم یکم خوشگل تر باشه. البته این در مورد مچ آپ ها نیست و فقط یجورایی اطلاعات کلی بازی کردن با بایسنه
: M.Bison , God of Punishment
Pros :

پوک های عالی (از بهترین ها در SFIV ) [sHK,sMK,cMK]
سرعت حرکت و دش بالا
رنج Throw زیاد – Tick Throw
Pressure و Corner Pressure کاملا سیف با LK Scissor Kick
Mindgame با Headstomp/Devil’s Reverse
Crossup خوب با jMK
Teleport کارآمد
Invincible Frame های EX Headstomp/Devil’s Reverse

Cons:

ضعف شدید در AntiAir
دمج پایین در کمبوها و کلا نداشتن high damage combo
نیاز به EX Bar برای خارج شدن از زیر فشار / کرنر (که البته همیشه سیف نیست)
Crossup , دشمن اصلی کرکتر های شارژی !
بطور کلی mixup ضعیف

خب چطوره یکم با infamous matchup بایسن بیشتر آشنا شیم.
اگه به Moveset بایسن بیشتر دقت کنین , از normal ها تا special ها و EX تا پوک ها و Slide و الترا ها متوجه میشین که این کرکتر برای یک چیز طراحی شده , Punish . اگه بخوایم تو یه جمله بگیم :
Bison feeds on your mistakes
دلیل اصلی که بایسن توی High Level Play اکثرا موفق نیست هم همینه چون در اون سطح اشتباهات خیلی خیلی کمه و از طرف دیگه بایسن mixup ضعیفی نسبت به کرکتر های top tier داره ( یادمون باشه mixup رو با mindgame اشتباه نگیریم)

بایسن کمبو های قوی و خاصی نداره و فقط یک چیز هست که باعث میشه هنوز 10 ثانیه از راند نگذشته به خودتون بیاین و بگین Health Barـم کجا رفت ! Counter Hit.

CH برای بایسن خیلی حیاتیِ و با توجه به ابزاری که داره خیلی راحت می تونه بهش برسه , چه با پوک و scissor kick pressure و چه با headstomp/devil’s reverse . به همین خاطر بازی جلو بایسن تمرکز خیلی بالایی می خواد چون کوچک ترین اشتباه خیلی بازی رو بنفع بایسن می کنه.
بایسن یک کرکتر ترکیبی Zoning / Rushdownـه که با بالانس کردن دفاع و حمله سعی می کنه حریف رو همون جا که می خواد نگه داره در عین حال بهش فشار وارد کنه.

نکته خیلی مهم بازی کردن جلو بایسن اینه که برخلاف اون چیزی مطمئنم فکر می کنین , بازی دفاعی به هیچ وجه جلو بایسن جواب نمیده و ضعف بازی بایسن وقتیه که با بازی هجومی بهش فشار وارد کنین(AA های کند و تقریبا ناکارآمد بایسن به این قضیه شدت میده)

تنها راه فرار بایسن از corner pressure هدر دادن یک EX Barـه که حتی جلو همون هام میشه راحت گرفت.(بایسن reversal ای که بشه موقع wakeup fadc کرد تا کاملا سیف بشه نداره) مثلا برای Ex Headstomp موقع wakeup کافیه یک قدم برید جلو و زیر بایسن قرار بگیرین اینجوری 100% حرکت whiff میشه یا Ex Devil’s Reverse که اگه ضربه دوم (Skull Diver ( EX نباشه براحتی با focus میشه جلوشو گرفت و اگه skull diver هم EX بود میشه فقط بلاکش کرد چون آن بلاک Frame Advantage ای برای بایسن نداره.

---------- نوشته در 04:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------

این طرح صحبت در مورد بازی ها بشدت طرح جالبیه من خفن استقبال می کنم.
فکر کنم بدترین مچ آپی که برای بایسن دیدم بعد از گایل همین گیف باشه , توی SFIV اینطور نبود اما با اومدن SSFIV و Ultra 2 , گیف کاملا جلو بازی هوایی بایسن رو گرفته و روی زمین هم جز پوک و لینک های بموقع و درست برای پانیش واقعا کاری نمیشه کرد ! گرب گیف حتی LK Scissor رو هم براحتی میگیره :/ امروز کلی با بایسن کتک خوردم ازش چون واقعا خیلی سخته تمرکز کامل داشتن برای این مچ آپ:-s
مچ آپ ماکوتو جز اون اورهد که واقعا رو اعصابه و خیلی می خورم دیگه کاملا دستم اومده.این همیشه یه اصل بوده تو SF , کرکتری که خودش rushdown خفنِ همیشه توی دفاع ضعف زیاد داره نمونش همین گای یا ماکوتو هستن که بهترین راه بازی کردن جلوشون اینه که هرچقدر میشه offensive بازی کرد جلوشون.

اوم نظر تکنیکی خاصی ندارم چون کلا نوبم و شاد بازی می کنم ;))

اگه می خواید در مورد بازی هاتون بحث کنید تا زمانی که این بحث کردن به دعوا و کتک کاری نکشه مشکلی وجود نداره، اما با اولین نشانه ی این موضوع این بحث ها رو خاتمه می دیم. چون قبلن هم به دلیل همین بحث ها تعدادی اخطار داده شده.
لطفاً بحث ها در چهار چوب ادب و نزاکت و به دور از پرخاشگری باشند.
با تشکر.

تویه بروبچ کلن به نظرم آقای سیب زمینی اصولی تر از بقیه کار کرده و بازی رو یاد گرفته . شخصا موقعی که با Akuma بازی میکرد خیلی خوشم میومد، تویه 2012 هم که ضعیف نشده ، نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه:-/

دلیل اصلی که بایسن توی High Level Play اکثرا موفق نیست هم همینه چون در اون سطح اشتباهات خیلی خیلی کمه و از طرف دیگه بایسن mixup ضعیفی نسبت به کرکتر های top tier داره

اکثر باختایه خودمو به بایسون به خاطر noob بودن خودم و تجربه کم و اشتباهاتی که میکنم میدونم :-$

به نظرم زانگیف در مقابل کارکتری که normal move خوب داره مثل chun li و همینطور کارکتر ZONING هیچ حرفی برایه گفتن نداره
نظر شخصی خودم اینه که : بازی با کارکترایه گربر آسونو تر از بقیه کارکترا هستن و تویه این گربرا زانگیف از بقیه آسون تره

نظرات شخصی بود اگه مشکل فنی داره بگین تصحیح میکنم

آخرین ویرایش:
تویه بروبچ کلن به نظرم آقای سیب زمینی اصولی تر از بقیه کار کرده و بازی رو یاد گرفته . شخصا موقعی که با Akuma بازی میکرد خیلی خوشم میومد، تویه 2012 هم که ضعیف نشده ، نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه:-/

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم :D
tumblr-lmputme3co1qa6q7k-thumb.png

به نظرم زانگیف در مقابل کارکتری که normal move خوب داره مثل chun li و همینطور کارکتر ZONING هیچ حرفی برایه گفتن نداره
نظر شخصی خودم اینه که : بازی با کارکترایه گربر آسونو تر از بقیه کارکترا هستن و تویه این گربرا زانگیف از بقیه آسون تره
نظرات شخصی بود اگه مشکل فنی داره بگین تصحیح میکنم
مسلما همینطوره،زانگیف کارکتریه که میخواد هرچه بیشتر خودشو به حریف نزدیک بکنه، خب اگه کارکتر بتونه زانگیف رو دور نگه داره.کلا زانگیف کار خاصی ازش برنماید.
مثلا همین ساگات، یا چانلی، هرکدوم مچ آپش 7 به 3 به نفع ساگات و چانلی ـه.ریو،گایل 6-4 به نفعشونه.
نظر شخصیت هم کاملا درسته،بشخصه دوست دارم برای بازی کردن جون نَکَنم.من صرفا بازی رو میکنم که ازش لذت ببرم،برای همین ساده ترین کارکتر ها رو برای بازی انتخاب میکنم که نخوام همش باهاشون تمرین بکنم.(ماکوتو استثاست) و قصد دارم مین سومم رو ایبوکی بزارم.
خودتم میبینی که کامبوی زیادی ازم بر نمیاد.به این هم اعتقاد دارم که هرکسی به استایل خاص برای بازی داره. استایل بازی من گرپلرـه.مال تو زونینگ و ترتلینگه.مال امید rush-down ـه. درنتیجه هرکس فقط کارکتر خاص خودشو میتونه درست بازی بکنه، هیچ کس (هرچقدر هم که تمرین داشته باشه) به خوبی آستار نمیتون بایسن بازی بکنه کسی بخوبی سیب نمیتونه ریو بازی بکنه، کسی بخوبی تو نمیتونه چانلی بازی بکنه، و کسی هم بخوبی من نمیتونه زانگیف بازی بکنه.

خب آره بنظر من بحث سر سبک بازی و شناخت بازیکن از کرکتر ِ. مثلا من قبلا هم گفتم توی Execution رسما تعطیلم.بایسن هم که خب یکی از راحت ترین ها ازین لحاظ توی SSFIVـه ولی خب عُقده کمبو زدن که نداریم , داریم ؟ همین دایگو رو میشه مثال زد , یه مچ ویدیو ازش بهم نشون بدین که جز BnB , کمبو و مثلا لینک عجیب غریب و خفنی میزنه ! چون واقعا این کار رو نمیکنه. استریت فایتر بازی فکره. باید یاد بگیریم انعطاف پذیری بازیمونو بیشتر کنیم , اشتباهات رو کمتر و ازشون درس بگیریم. از انعطاف پذیری منظورم اینه که در هر شرایط و موقعیتی بدونیم که داریم چی کار می کنیم و تصمیم گیری سریع و بموقع در همون حالت.این همون حالتیه که حداقل خودم رو مطمئنم با بایسن بهش رسیدم.
حالا یه مثال بامزه میزنم , همین سیب زمینی خودمون با سطح بازی خفن و اینا یا حمید و بقیه , چطور ممکنه حتی یک راند(حالا یک مچ کامل به کنار!) به رضا ( partzan ) که اصلا هیچ فکر و نظری در مورد بازی نداره بطرز احمقانه ای ببازن ؟ همین قضیه کوچیک و خنده دار بنظرم خیلی مهمه و می تونه نشون بده که ما هنوز اون فکر و انعطاف پذیری لازم رو توی بازیمون نداریم و فقط می خوایم همون بازی ای که از کرکترمون یجا دیدیم یا همون کمبو هایی که تمرین کردیم رو بصورت برنامه ریزی شده اجرا کنیم !
همین نکته های ریزن که ما رو به بازی سطح بالا نزدیک می کنن.

زنگیف بنظر من که اصلا کرکتر آسونی نیست , خیلی نکته و دردسر داره که یاد گرفتش کار هرکسی نیست وگرنه یه زنگیف معمولی واقعا کاری از دستش برنمیاد. ملاک سختی و آسونی کرکتر رو بنظر من نمیشه ترایل مد و لینک هاشون قرار دارد... گرپلر ها کلا توی SSFIV بدرد نخورن چون ابزار کافی و کارآمد برای اینکه جلوی اکثر کرکترهای دیگه رو بگیرن ندارن. این وسط ابزار زنگیف از همشون بهتره !
اما بهرحال مچ آپ گرپلر ها با بقیه کرکتر ها یجورایی "غیر متعارفه" . واسه همین معمولا بازیکن ها از جمله خودم دوست ندارن جلوشون بازی کنن !
تویه بروبچ کلن به نظرم آقای سیب زمینی اصولی تر از بقیه کار کرده و بازی رو یاد گرفته . شخصا موقعی که با Akuma بازی میکرد خیلی خوشم میومد، تویه 2012 هم که ضعیف نشده ، نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه
فک کنم بعد از یه تعداد پرفکتی که از بایسن شد بی خیال آکوما شد یه مدت:d

بهرحال مچ آپ گرپلر ها با بقیه کرکتر ها یجورایی "غیر متعارفه"
Match up Zangief vs. Yang :
کشیدن سیم مودم (به همین سادگی)

نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه
الان بدجور رفته تو کف Yang (البته جناب سیب زمینی استریت فایترو بوسیده و گذاشته کنار)
فک کنم بعد از یه تعداد پرفکتی که از بایسن شد بی خیال آکوما شد یه مدت
شایعه است عزیز من

Match up Zangief vs. Yang :
کشیدن سیم مودم (به همین سادگی)

الان بدجور رفته تو کف Yang (البته جناب سیب زمینی استریت فایترو بوسیده و گذاشته کنار)

شایعه است عزیز من

صفا به تو میگن سیب زمینی ؟ چرا ؟ (از اونجا فکر کردم که میگی یانگ)
بعد چرا بوسیدی گذاشتی کنار ؟ همین دیروز به من گفتی بیام بازی که ؟ :-/
راستی امید کیه ؟ پلیر جدید آوردین ؟ :-/

حالا یه مثال بامزه میزنم , همین سیب زمینی خودمون با سطح بازی خفن و اینا یا حمید و بقیه , چطور ممکنه حتی یک راند(حالا یک مچ کامل به کنار!) به رضا ( partzan ) که اصلا هیچ فکر و نظری در مورد بازی نداره بطرز احمقانه ای ببازن ؟ همین قضیه کوچیک و خنده دار بنظرم خیلی مهمه ...

با تمام ارادتم به استاد آستر ولی یه چیزی تو این متن بالا هم من رو زیر سوال برد هم اون افراد پرُو رو .. اونم این بود آیا من فکر نکرده بازی میکنم ؟ یا اونها فکر نکرده کومبو میزنن ؟
حالا خودم به قسمت اولش جواب میدم اونم اینه که چند بار گفتم دوباره هم میگم درسته من تمرین نکردم و مسلّما" اصـــلا" ادعایی هم ندارم در مقابل شما ولی به این میـبـالم که هر لحظه که اراده کنم میتونم یه سبک کاملا" متفاوت با راند قبلی رو این پراگرس کنم !
شاید به خاطر همین باشه که میخوام کار کردن با یه کارکتر عجیب رو در دستور کار آیندم بزارم ...
:-?

راستش جلویه زانگیف نمیتونم به جز Turtling بازی کنم ، بعدش مقابل ماکوتو فکر نمیکنم دفاعی بازی کرده باشم و موقعی هم که ریو میاری خوب شما میری تو سبک Turtling و Zoning ، ولی کلا با کارکترایه شما مشکلی ندارم و میتونم یه کارایی انجام بدم که پرفکت نشم :d

میخوام کار کردن با یه کارکتر عجیب رو در دستور کار آیندم بزارم ...
این آینده شما به زمان ما زمینی ها چقدر طول میکشه b-)
SF x T تا 22 اردیبهشت میاد ، اگه حوصله داشتی یاد بگیری که بسیار خوب، ولی فکر کنم اگه یاد نگرفتی دیگه ولش کنی و فقط SF x T بازی کنی

امید
کی هستن ایشون ؟
ایمان ، حمید ، صفا ، اشکان ، رامبو :d ، آرمان ، محمد ، پویا و ...
امید نبود خوب ؟!

موقعی هم که ریو میاری خوب شما میری تو سبک Turtling و Zoning
اِ ؟ چرا این ریو رو من تا حالا ندیدم ؟ :d همیشه باید اون زنگیف OP رو ورداری واسه من ؟ :/
این آینده شما به زمان ما زمینی ها چقدر طول میکشه
امم با اینکه این همه بهش میگم باز حرف هایی از مین کردنِ " گن " میزند... که با این حساب فک کنم رفتیم واسه Judgement Day !

امیدم منو میگه بابا , امید اسم برادرشه انگار :x ایمان رو زبونش نمی چرخه !

امروز با آستار یه چند دست بازی کردم، حس میکنم هیت باکس های گیف یا بایسن توی 2012 تغییر کرده،با گیف ultra 2 کردن بایسن خیلی سخت شده.یادمه قبلنا اون حرکت سوپرمنیه رو با اولترا 2 راحت میشد گرفت.ولی امروز یه دو سه بار موقعیتش پیش اومد ولی عمل نکرد...
تونستم option select زانگیف رو برای تلپورت بایسن بالاخره اجرا بکنم، مثل چی چی خرکیف شدم!
با ماکوتو هم تونستم یک عدد کاراکاراکوسا لند بنمایم!دبل خرکیفینگ...
ولی ماکوتو بدون setup مساوی با free!باید حوصله بکنم و Setup های meaty ش رو یاد بگیرم.اگه همینطوری بخوام توی پوک گیم گیر بکنم کلا حرفی در مقابل بایسن و چانلی (که low گیم خیلی سریع دارن) برای گفتن ندارم.
ایبوکی رو برای بار 3 ام استفاده کردم، اصلا بازی باهاش دستم نیومده.ولی اگه بیاد...

راجع به زمانش هم باس آستر یه کم جای لول و کوح وقت بزاره واسه اس اف تا منم ترغیب شم ! نه اینکه من برم اس اف یهو همه بیان ... نا سلامتی واسه شما افت داره از تمرینِ شاگردتون به حِرفَتون ترغیب شین ...

ده این چهارگوش حمیدوس رو هم از راه بدر کرده!سندرم آستاریزم همه رو گرفته!

راستش جلویه زانگیف نمیتونم به جز Turtling بازی کنم ، بعدش مقابل ماکوتو فکر نمیکنم دفاعی بازی کرده باشم و موقعی هم که ریو میاری خوب شما میری تو سبک Turtling و Zoning ، ولی کلا با کارکترایه شما مشکلی ندارم و میتونم یه کارایی انجام بدم که پرفکت نشم :d

برادر رزمند، کلا یه حرف از حاجیمون شنیدیم: آتش رو باید با آتش جواب داد و ترتل رو با ترتل، ترتل! :) این پرفکت هم شتریه که در خونه ی هر فایتینگ بازی میشینه برادر. چه اشکالی داره؟ :d
کلا ترتل بودن که چیز بدی نیست که، ترتل بودن هنر است... که البته فکر میکنم بهتر از همه بلد باشمش!:d
اما کلا زندگی بدون خطر ،کسل کننده ست:d توی SF x T مشکل پیدا میکنیا... ببین کی گفتم.
troll.png

این امید هم اسمیه که من روی امیـ... یعنی ایمان گذاشتم،داستانش درازه...
@ LeonSM: تو مگه نمیخواستی sf رو ترک کنی؟ بیا برو سر دَرسِت اینقدر شر درست نکن بچه :/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or