پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

دلیل اصلی که بایسن توی High Level Play اکثرا موفق نیست هم همینه چون در اون سطح اشتباهات خیلی خیلی کمه و از طرف دیگه بایسن mixup ضعیفی نسبت به کرکتر های top tier داره

تویه بروبچ کلن به نظرم آقای سیب زمینی اصولی تر از بقیه کار کرده و بازی رو یاد گرفته . شخصا موقعی که با Akuma بازی میکرد خیلی خوشم میومد، تویه 2012 هم که ضعیف نشده ، نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه![]()
مسلما همینطوره،زانگیف کارکتریه که میخواد هرچه بیشتر خودشو به حریف نزدیک بکنه، خب اگه کارکتر بتونه زانگیف رو دور نگه داره.کلا زانگیف کار خاصی ازش برنماید.به نظرم زانگیف در مقابل کارکتری که normal move خوب داره مثل chun li و همینطور کارکتر ZONING هیچ حرفی برایه گفتن نداره
نظر شخصی خودم اینه که : بازی با کارکترایه گربر آسونو تر از بقیه کارکترا هستن و تویه این گربرا زانگیف از بقیه آسون تره
نظرات شخصی بود اگه مشکل فنی داره بگین تصحیح میکنم
فک کنم بعد از یه تعداد پرفکتی که از بایسن شد بی خیال آکوما شد یه مدت:dتویه بروبچ کلن به نظرم آقای سیب زمینی اصولی تر از بقیه کار کرده و بازی رو یاد گرفته . شخصا موقعی که با Akuma بازی میکرد خیلی خوشم میومد، تویه 2012 هم که ضعیف نشده ، نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه
Match up Zangief vs. Yang :بهرحال مچ آپ گرپلر ها با بقیه کرکتر ها یجورایی "غیر متعارفه"
الان بدجور رفته تو کف Yang (البته جناب سیب زمینی استریت فایترو بوسیده و گذاشته کنار)نمیدونم چرا دیگه با Akuma بازی نمی کنه
شایعه است عزیز منفک کنم بعد از یه تعداد پرفکتی که از بایسن شد بی خیال آکوما شد یه مدت
Match up Zangief vs. Yang :
کشیدن سیم مودم (به همین سادگی)
الان بدجور رفته تو کف Yang (البته جناب سیب زمینی استریت فایترو بوسیده و گذاشته کنار)
شایعه است عزیز من

حالا یه مثال بامزه میزنم , همین سیب زمینی خودمون با سطح بازی خفن و اینا یا حمید و بقیه , چطور ممکنه حتی یک راند(حالا یک مچ کامل به کنار!) به رضا ( partzan ) که اصلا هیچ فکر و نظری در مورد بازی نداره بطرز احمقانه ای ببازن ؟ همین قضیه کوچیک و خنده دار بنظرم خیلی مهمه ...

این آینده شما به زمان ما زمینی ها چقدر طول میکشه b-)میخوام کار کردن با یه کارکتر عجیب رو در دستور کار آیندم بزارم ...
کی هستن ایشون ؟امید
اِ ؟ چرا این ریو رو من تا حالا ندیدم ؟ :d همیشه باید اون زنگیف OP رو ورداری واسه من ؟ :/موقعی هم که ریو میاری خوب شما میری تو سبک Turtling و Zoning
امم با اینکه این همه بهش میگم باز حرف هایی از مین کردنِ " گن " میزند... که با این حساب فک کنم رفتیم واسه Judgement Day !این آینده شما به زمان ما زمینی ها چقدر طول میکشه
ایمان رو زبونش نمی چرخه !راجع به زمانش هم باس آستر یه کم جای لول و کوح وقت بزاره واسه اس اف تا منم ترغیب شم ! نه اینکه من برم اس اف یهو همه بیان ... نا سلامتی واسه شما افت داره از تمرینِ شاگردتون به حِرفَتون ترغیب شین ...
راستش جلویه زانگیف نمیتونم به جز Turtling بازی کنم ، بعدش مقابل ماکوتو فکر نمیکنم دفاعی بازی کرده باشم و موقعی هم که ریو میاری خوب شما میری تو سبک Turtling و Zoning ، ولی کلا با کارکترایه شما مشکلی ندارم و میتونم یه کارایی انجام بدم که پرفکت نشم :d