پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
شما بگیر، لگ هست و نیست داره، ولی بازیو میشه کردآقا CD key بگیریم میشه راحت آنلاین زد بی لگ و اینا ؟ (با 128) ؟
Yun یکی ار قوی ترین کاراکترهای AE هست.اکثر Matchup هاش هم خوبه. جلوی Akuma به هیچ وجه نباید مشکلی داشته باشه.Yun کاراکتر خیلی قوی هست اما اینجور که توی مسابقه دیدم جلوی Akuma درنهایت کم میاورد
من به این نتیجه رسیدم که Yun خیلی خیلی کاراکتر خوبی هست چون اکثر مسابقاتی که من دیدم yun یه پای ثابتش بود بعد اونم بیشترین کاراکتری که Pick شد Fei Long بود. خیلی از جو مسابقاتش خوشم اومد یکی با Pad میومد یکی با Stick میومد یکی مینشست رو زمین یکی مینشست رو صندلی:d مانیتورشون هم بنظرم یه کم کوچیک بود ولی بعضیاشون عجب Stick های خفنی داشتن! Yun هم که کلا سوپرکمبوش رو میزد دیگه کسی جلودارش نبود یه بازی بود طرف Yun بود بعد از اینکه تو Time سوپرکمبو کلی طرف رو زد بدون اینکه حرکاتش قطع بشه درجا بعدش Ultraــش رو زد و همه رو توی کف گذاشت!Yun یکی ار قوی ترین کاراکترهای AE هست.اکثر Matchup هاش هم خوبه. جلوی Akuma به هیچ وجه نباید مشکلی داشته باشه.
اجتمالا بازی EG | Momochi ( Yun ) vs. MCZ | Tokido (Akuma رو دیدی.باید بگم که Tokido یکی از بهترین آکوما هارو داره ولی یونی که Momochi داره خوبه ولی عالی نیست.
از این شاکیم که کسی تو این سایت نمیدونه EVO چیه. No one Cares![]()

من به این نتیجه رسیدم که Yun خیلی خیلی کاراکتر خوبی هست چون اکثر مسابقاتی که من دیدم yun یه پای ثابتش بود بعد اونم بیشترین کاراکتری که Pick شد Fei Long بود. خیلی از جو مسابقاتش خوشم اومد یکی با Pad میومد یکی با Stick میومد یکی مینشست رو زمین یکی مینشست رو صندلی:d مانیتورشون هم بنظرم یه کم کوچیک بود ولی بعضیاشون عجب Stick های خفنی داشتن! Yun هم که کلا سوپرکمبوش رو میزد دیگه کسی جلودارش نبود یه بازی بود طرف Yun بود بعد از اینکه تو Time سوپرکمبو کلی طرف رو زد بدون اینکه حرکاتش قطع بشه درجا بعدش Ultraــش رو زد و همه رو توی کف گذاشت!
من که با این سرعت نتونستم Live ببینم، امیدوارم مثله 2009 بیاد رو دی وی دی بتونم بخرم... یا برم دانلود کنممن به این نتیجه رسیدم که Yun خیلی خیلی کاراکتر خوبی هست چون اکثر مسابقاتی که من دیدم yun یه پای ثابتش بود بعد اونم بیشترین کاراکتری که Pick شد Fei Long بود. خیلی از جو مسابقاتش خوشم اومد یکی با Pad میومد یکی با Stick میومد یکی مینشست رو زمین یکی مینشست رو صندلی:d مانیتورشون هم بنظرم یه کم کوچیک بود ولی بعضیاشون عجب Stick های خفنی داشتن! Yun هم که کلا سوپرکمبوش رو میزد دیگه کسی جلودارش نبود یه بازی بود طرف Yun بود بعد از اینکه تو Time سوپرکمبو کلی طرف رو زد بدون اینکه حرکاتش قطع بشه درجا بعدش Ultraــش رو زد و همه رو توی کف گذاشت!
آقا شما هرچی عشقته بگیر تازه زسیده ها انتخاب میکنن بعد سطح بالاتر ول میکنن معمولا، شما هرچی دوس داری بگیرکاری به جریانات کلن خودمون ندارم ( یرال به بازیت با یون ادامه بده! ) ولی کلا یون و یانگ مثل یه بیماری شدن توی ارکید ادیشن.
از هر سه نفری که AE بازی میکنه یکی شون یون بر میداره، و نکته ی دردناک اینه که بازیکن های پروی واقعی که نمی خوان کرکتراشون رو ول کنن، شرایط بدی پیدا کردن در برابر بازیکن های متوسطی که یون و یانگ میگیرن.
درباره فیلانگ هم من احساس خوبی ندارم که هر تازه از راه رسیده ای، بره انتخابش بکنه و کرکترم خز بشه بره و از طرفی الان بقیه به من گیر بدن که فیلانگت نامردیه و فلان و بهمان! اگه اینجوری باشه به خاطر اینکه توی SF4 فیلانگ برمی داشتم باید از من تقدیر به عمل بیاد! ( چون اونجا low tier بود )
نتایج EVO 2011 در رشته AE :
1.Fuudo (Fei Long)
2.AG|Latif (C. Viper)
3.Poongko (Seth)
4.MCZ|Daigo Umehara (Yun)
5.eLive|Kindevu (Yun)
5. MCZ|Tokido (Akuma)
7. WolfKrone (C. Viper)
7. Flash Metroid (Zangief, C. Viper
Grand Finals بین Fuudo - Fei Long و AG|Latif - C. Viper برگزار میشه و نتیجه رو به محض مشخص شدن قهرمان اعلام میکنم ! امیدوارم Latif ببره...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در نهایت لطیف (!) 3-0 فینال رو به Fuudo واگذار کرد...
ّلطیف کسی است که دایگو - توکیدو- پونگکو رو حذف کرد و سال 2009 هم قهرمان Guilty Gear شده بود.روحش شاد و یادش گرامی![]()

جالب این که کسی رو شکست داد که Daigo رو حذف کرده بود ! Daigo هم نفر چهارم شد . ولی عجب بازی کرد این fundo با Fei long هیچ فرصتی به C.viper نداد تو کل اون Round هایی که بازی کردن :d![]()
واسه اینکه فک نکنین Fuudo ییهو از پشت بوته پریده بیرون و قهرمان EVO شده یکم از سوابقش میگم :
یکی از بهترین Virtua Fighter بازهای ژاپن و از کسانی که فقط کافیه دستشون به یه گیم فایتینگ بخوره تا تو اون بازی حرفایی واسه گفتن داشته باشه.تو SF4 ریو برمیداشت و تو AE فی لانگ![]()
2 سال پیش قهرمان SF4 در مسابقات World Games Cup ( یه چی تو همین مایه ها) شد و تو این راه از سد رقبایی مثل Justin Wong , Luffy و Daigo گذشت.
صد البته باختش هیچ ربطی به Unbalance بودن Fei Long نداشت.چون قبلش Mago (یکی از بهترین فی لانگ پلیر ها) توسط اعجوبه ای به نام Wolfkrone (یارو سیاهه که با دسته PS2 وایپر میگیره) حذف شد...
به نظرم برمیگرده به اینکه Fuudo قبل فینال وقت داشت بازی لطیف رو نگاه کنه و یه استراحتی هم داشته باشه![]()