پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
همه که از اینا ندارنهمه ی این آقایونی که اینجان از اینا دارن
این یه تصور غلطه که خیلیا دارن، استیک گرفتن باعث نمیشه که بازیتون به طرز معجزه آسایی بهتر بشه،استیک گرفتن فقط دو دلیل میتونه داشته باشه : 1-پولاتون سنگینی میکنهمنم Arcade stick میخوام

تغییری که خیلی تو ذوق من میزنه تغییر زاویهAir Hurricane Kick شوتو هاس (ریو ، کن ، آکوما)
دیگه نمیشه به راحتی با این حرکت فرار کرد و به راحتی Punish میشن
منتظر سری دوم باشید...
من زیاد با جنابعالی بازی نکردم،تا اونجایی که میدونم جلوت Shoto برنداشتم (به استثنا آکوما)هی از اینور میپریدین اونور هادوکن میزدین......با کاراکترایی که Close Range ان نمیشد زدتون اصلا

کلا Jump in کردن کار اشتباهیه.عملا با این کار واسه 2 3 ثانیه کنترل جویستیک از دستت خارج میشه و فرقی هم نداره که با چه کاراکتری میپری.با هر کاراکتری اگه بد بپری حقته که Anti Air بخوریحالا یه راهنمایی کنید مثلا خیلی از Target Combo های Ibuki که با Angled Jump یا Forward jump شروع میشن اگه بخوایم به کاراکترهایی که شوریوکن دارن بزنیم باید چیکار کنیم که Punish نشیم؟ البته من اکثرا همون Target Combo های زمینیش رو بکار میبیرم و یه چند تا کمبو جدید و کارآمد هم خودم اختراع کردم ویدئو هم زیاد میبینم.
آقا اگه طرف دسته 2 تایی داشته باشه کار میکنه، یه ذره دندون رو جیگر بذار پچ میادسلام.
یه مشکل جدید...تو پستهای قبلی گفتم موس و کیبورد و پد کار نمیکنه,رفتم از یه جا دیگه گرفتم بازیو ولی باهاش شرط کردم...دوباره همونجوری شد.بردم پیشش رو سیستم خودش نصب کرد مشکلی نداشت یه دستم یازی کردیم.ویندوزشم مثل خودم Wn 7-32bit بود.کسی میتونه کمک کنه؟
آقا اگه طرف دسته 2 تایی داشته باشه کار میکنه، یه ذره دندون رو جیگر بذار پچ میاد
با کیبورد میشه با تک دسته نمیشهبا کیبورد بازی کرد نه با twin USB1...!!
آقا خو سخته که سخته تمرین میکنه یاد میگیره،این که میگی سخته اصلا تو آدم یه حسه غریبی شکل میگیره،مثلا یه تریال نمیشه زد، طرف (مخصوصا خودم) میگم سخته،سخته که سخته، تمرین واسه چیه؟