PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

همه ی این آقایونی که اینجان از اینا دارن
همه که از اینا ندارن
منم Arcade stick میخوام
این یه تصور غلطه که خیلیا دارن، استیک گرفتن باعث نمیشه که بازیتون به طرز معجزه آسایی بهتر بشه،استیک گرفتن فقط دو دلیل میتونه داشته باشه : 1-پولاتون سنگینی میکنه
2-میخواین فایتینگ رو به صورت جدی شروع کنین و اونطور که باید بازی کنین(دستکاه آرکید)

تغییرات AE نسبت به SSF4 . سری اول
Adon
بیشتر Normal Move هاش بهتر شده و EX Jaguar Tooth دیگه به راحتی از لای Projectile ها رد میشه

Seth
به طور کلی میشه گفت Seth کاراکتر بهتری شده، تابلو ترین تغییری که کرده اینه که دیگه موقع j.HP زدن دستاش مثل Dhalsim دراز نمیشه !
U1 هم دمیج بیشتری میزنه نسبت به قبل.Seth دیگه Stamina و Stun بیشتری داره و میتونه ضربات بیشتری رو تحمل کنه و نمیره.به نظر میاد تمامی Special Move های Seth دمیج بیشتری میزنن

Rufus
U2 دیگه Anti Air خوبی نیس و EX Messiah Kick هم دمیج بیشتری میزنه. در کل تغییر خاصی نکرده‌:دی

Makoto
Makoto خیلی تو AE بهتر شده ! آپرکات کلا حرکت بهتری شده نسبت به قبل و EX Hayate سرعت بیشتری داره.کمی سخت تر Stun میشه :دی

E.Honda
هوندا تو AE خیلی بدتر شده، به طور کلی خیلی کمتر Damage میزنه

تغییری که خیلی تو ذوق من میزنه تغییر زاویهAir Hurricane Kick شوتو هاس (ریو ، کن ، آکوما)
دیگه نمیشه به راحتی با این حرکت فرار کرد و به راحتی Punish میشن :|
منتظر سری دوم باشید...

تغییری که خیلی تو ذوق من میزنه تغییر زاویهAir Hurricane Kick شوتو هاس (ریو ، کن ، آکوما)
دیگه نمیشه به راحتی با این حرکت فرار کرد و به راحتی Punish میشن :|
منتظر سری دوم باشید...

یعنی چفد من با این تغییر حال کردم..... هی از اینور میپریدین اونور هادوکن میزدین......با کاراکترایی که Close Range ان نمیشد زدتون اصلا.

تغییرات AE نسبت به SSF4 . سری دوم
Ryu
دمیج Solar Plexus xx Shoryuken کم شده.Far Standing MP رو میتونین به Special Move ها کنسل کنین.
Close HK هم بعد از ضربه دوم قابل لینک شدن به Shoryuken شده.
Air Hurricane Kick هم دیگه واسه فرار کردن مناسب نیس

Ken
به طور کلی Hitbox ضربات Ken بیشتر شده،مثلا میشه Target Combo رو به Medium Shoryuken کنسل کرد.Anti Air LP Shoryuken رو هم میشه با EX Hadoken جاگل کرد مثل بقیه Shoto ها

Akuma
با Air Hurricane Kick دیگه نمیشه در رفت‌! MP Shoryuken هم برای مدت بیشتری invincible شده
مهم ترین تغییر آکوما اینه‌: Hitbox اولترا 2 در صورتی که بعد از تلپورت زده بشه بیشتر میشه.خب این یعنی چی ؟ یعنی اینکه میتونین اولترا 2 رو کومبو کنین !! برای مثال : HP xx Teleport xx Ultra 2

Sakura
Sakura خیلی بهتر شده. Hitbox اکثر Normal Move هاش بیشتر شده و از Far Standing MP میشه به Special Move ها کنسل کرد. Air Hurricane Kick ساکورا خیلی بهتر شده (برعکس بقیه)

Cammy
به طور کلی دمیج کمتر میزنه. Tiger Knee Cannon Strike دیگه نمیشه زد و بعضی Normal Move هاش هم به همدیگه Link میشن.مثلا MP , HP

هی از اینور میپریدین اونور هادوکن میزدین......با کاراکترایی که Close Range ان نمیشد زدتون اصلا
من زیاد با جنابعالی بازی نکردم،تا اونجایی که میدونم جلوت Shoto برنداشتم (به استثنا آکوما)
با آکوما هم که کلا از این کارا نمیکنم :-؟
اینکه نمتونستین نزدیک بشین هم دو دلیل داره‌: یا حریفت خیلی خوب Zoning میکرده (که بعیده) یا اینکه شما ضعف دارین تو نزدیک شدن ;)

حالا یه راهنمایی کنید مثلا خیلی از Target Combo های Ibuki که با Angled Jump یا Forward jump شروع میشن اگه بخوایم به کاراکترهایی که شوریوکن دارن بزنیم باید چیکار کنیم که Punish نشیم؟ البته من اکثرا همون Target Combo های زمینیش رو بکار میبیرم و یه چند تا کمبو جدید و کارآمد هم خودم اختراع کردم ویدئو هم زیاد میبینم.

حالا یه راهنمایی کنید مثلا خیلی از Target Combo های Ibuki که با Angled Jump یا Forward jump شروع میشن اگه بخوایم به کاراکترهایی که شوریوکن دارن بزنیم باید چیکار کنیم که Punish نشیم؟ البته من اکثرا همون Target Combo های زمینیش رو بکار میبیرم و یه چند تا کمبو جدید و کارآمد هم خودم اختراع کردم ویدئو هم زیاد میبینم.
کلا Jump in کردن کار اشتباهیه.عملا با این کار واسه 2 3 ثانیه کنترل جویستیک از دستت خارج میشه و فرقی هم نداره که با چه کاراکتری میپری.با هر کاراکتری اگه بد بپری حقته که Anti Air بخوری:دی
به نظرم بهترین نرمال ها واسه Jump in کردن با ایبوکی j.MK و j.LK هست (ُj.LK میتونه Cross Up هم بشه)
اگه زمان بندیت خوب باشه این دو تا نرمال حتی میتونن شوریوکن رو هم شکست بدن.
بازم تاکید میکنم که Ibuki کاراکتر سختیه ...
میتونی از این منبع استفاده کنی

• Like
Reactions: Quantic Dream
با من بازی نکردی Fafe از این کارا میکرد :دی
الان من تازه یه چیزایی کشف کردم با Juri ، همچین یه چیزایی تپلی داره دستم میاد..
آقا خو سخته که سخته تمرین میکنه یاد میگیره،این که میگی سخته اصلا تو آدم یه حسه غریبی شکل میگیره،مثلا یه تریال نمیشه زد، طرف (مخصوصا خودم) میگم سخته،سخته که سخته، تمرین واسه چیه؟ کنکورم سخت بود واسه کسایی که تمرین نکرده بودن.

پ.ن : عجب سایته باحالی معرفی کردی :دی
Jump In Attack xx CR
این CR چه معنی ای داره؟
Crouch ? چی چی؟

آخرین ویرایش:
سلام.
یه مشکل جدید...تو پستهای قبلی گفتم موس و کیبورد و پد کار نمیکنه,رفتم از یه جا دیگه گرفتم بازیو ولی باهاش شرط کردم...دوباره همونجوری شد.بردم پیشش رو سیستم خودش نصب کرد مشکلی نداشت یه دستم یازی کردیم.ویندوزشم مثل خودم Wn 7-32bit بود.کسی میتونه کمک کنه؟

سلام.
یه مشکل جدید...تو پستهای قبلی گفتم موس و کیبورد و پد کار نمیکنه,رفتم از یه جا دیگه گرفتم بازیو ولی باهاش شرط کردم...دوباره همونجوری شد.بردم پیشش رو سیستم خودش نصب کرد مشکلی نداشت یه دستم یازی کردیم.ویندوزشم مثل خودم Wn 7-32bit بود.کسی میتونه کمک کنه؟
آقا اگه طرف دسته 2 تایی داشته باشه کار میکنه، یه ذره دندون رو جیگر بذار پچ میاد

آقا خو سخته که سخته تمرین میکنه یاد میگیره،این که میگی سخته اصلا تو آدم یه حسه غریبی شکل میگیره،مثلا یه تریال نمیشه زد، طرف (مخصوصا خودم) میگم سخته،سخته که سخته، تمرین واسه چیه؟

من که همش منتظر بودم یه بار بپرسی که مثلا چرا می گن فلان کرکتر سخته یا برای شروع مناسب نیست یا اینکه اول با ریو تمرین کنید و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or