PC ا Super Street Fighter IV: Arcade Edition

super-street-fighter-4.gif

پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .

Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .

بابا وقتی میگه کسی اهمیت نمیده منظورش کل کمیونیتی ِ
اصلا چه معنی داره یه گیم مولتی پلیر داستان داشته باشه , واسه کمیونیتی SFـم داستان فقط یه حاشیه فانِ.
Who Cares :d

حالا من یه نکته بگم. با وجودی که SF داستانی به اون شکل نداره، ولی از اونجایی که کرکترهاش خیلی متنوع هستن و شخصیت پردازی خوبی دارن، من با قاطعیت میگم که اگه بخوان براش داستان هم در نظر بگیرن خیلی از تکن یا حتی کمبت موفق تر خواهند بود.
توجه کنید که کمبت چقدر کرکترهای شبیه به هم داره که حتی ممکنه اونا رو با هم قاطی کنید! کلا میشه گفت کرکتراش کاملا سیاه و سفیدن، یعنی همون موتیف تکراری مبارزه ی خیر و شر!
تکن هم درسته که یه داستانایی داره ولی حالا آش دهن سوزی هم نیست داستاناش. یه خانواده ی میشیما هستن که جد اندر جد با هم پدر کشتگی دارن و هی تورنومنت iron fist میذارن و قس علی هذا.

خو I Care :biggrin1:
این انتخاب کاراکترا به نظر من یه جورایی خوده مارو نشون میده که از چه اخلاقی خوشمون میاد.
به عنوان روان شناس کلن پرشین استریت فایتر این موضوع رو تایید میکنم. اگه بخواین می تونم یه مقدار قضیه رو باز کنم براتون.
[FONT=&quot]

[/FONT]

آخرین ویرایش:
شرمنده حواسم نبود ,
اینجوری که معلوم شده مشکل از کرک نیست , باگ خود بازیِ که 2 3 روز دیگه قرار هست یه پچ بدن که درستش کنه. حالا شاید ملت همین الانم یه fixیی براش درست کرده باشن

ممنون از توجهتون.میشه یه پیام بدین بگین از کجا بازیو گرفتین منم بگیرم...من طرف نارمکم...بازم تشکر میکنم.:d

Yun فوق العادس (البته فوق العاده قوی هم هست ولی اصلا جوری نیس که هرکی یون برداره راحت بیاد همه رو ببره ) ! احساس میکنم روز به روز بازیم پیشرفت میکنه باهاش.حالا ممکنه بعضی مواقع باهاش بترکم (با شما دو تام ، حمیدوص و آستاروث ) ولی به زودی به حدی میرسم که دیگه بدجور واستون دردسر ساز بشه :دی
امروز فردا احتمالا یه پچ میاد که مشکل گیم پد و کیبورداتون رو حل میکنه...
یه خبر دیگه...قرار شده بود من و آستاروث با هم دیگه یه ویدئو آموزشی رو ترتیب بدیم(البته اگه هنوزم پایه باشه...):دی

خب تونستم 21ــی از Trial های Ibuki رو کامل کنم و روی همشون هم کلی کار کردم و دستم باهاشون روون شده الان فقط منتظرم یه نفر قراره برام بازی رو از استیم Gift کنه تا وارد صحنه مبارزه بشم.
میدونم احتمالا هنوزم خیلی نوب هستم، ولی اینو هم در نظر بگیرید که میزان تمرین و بازی کردن من نسبت به شماها خیلی کمتر بوده و کم کم دارم پیشرفت میکنم اگه یه مقدار افراد مبتدی و تازه کار(مثل خودم) توی کلن بودن هم برای ما بهتر بود و هم برای شماها. چون مثلا بازی نوبانه من خیلی زود برای یه حرفه ای خسته کننده میشه یا برعکس! اما اگه چند نفر همسطح خود من باشن با اونا تمرین میکنم و در عین حال از بازی کردن در شرایط یکسان هم لذت میبریم و هرروز چیزهای بیشتری توی بازی کشف میکنیم و پیشرفت خوبی میکنیم.

حالا ممکنه بعضی مواقع باهاش بترکم (با شما دو تام ، حمیدوص و آستاروث ) ولی به زودی به حدی میرسم که دیگه بدجور واستون دردسر ساز بشه
حالا این Cody و Guy ِ منو حمیدوص خو هنوز خفن نوبِ فعلا با mixup و punish ِ درستِ که زنده موندیم :-s
ولی bison still oWns anyway /:)
یه خبر دیگه...قرار شده بود من و آستاروث با هم دیگه یه ویدئو آموزشی رو ترتیب بدیم
آخرشم می دونم باید این ویدیو هارو نگه داریم بدیم بچه هامون ببینن ;)) اما حالا بهرحال ویدیو هم درست می کنیم ببینیم چی میشه...
خب تونستم 21ــی از Trial های Ibuki رو کامل کنم و روی همشون هم کلی کار کردم و دستم باهاشون روون شده الان فقط منتظرم یه نفر قراره برام بازی رو از استیم Gift کنه تا وارد صحنه مبارزه بشم.
میدونم احتمالا هنوزم خیلی نوب هستم، ولی اینو هم در نظر بگیرید که میزان تمرین و بازی کردن من نسبت به شماها خیلی کمتر بوده و کم کم دارم پیشرفت میکنم اگه یه مقدار افراد مبتدی و تازه کار(مثل خودم) توی کلن بودن هم برای ما بهتر بود و هم برای شماها. چون مثلا بازی نوبانه من خیلی زود برای یه حرفه ای خسته کننده میشه یا برعکس! اما اگه چند نفر همسطح خود من باشن با اونا تمرین میکنم و در عین حال از بازی کردن در شرایط یکسان هم لذت میبریم و هرروز چیزهای بیشتری توی بازی کشف میکنیم و پیشرفت خوبی میکنیم.
ترایل :-s
نکته اینه که تا با یه پلیر درست حسابی بازی نکنی یه کتک مفصل نخوری یا کلی ویدیو نبینی چیزی یاد نمی گیری , cpu فقط عادت های نوبانه رو بیشتر می کنه چون مغز نداره
خودم انقدر از حمیدوص کتک خوردم تازه یچیزایی دستم اومد مثلا :-s
ولی اگه اونطوری که میگی دوست داری اصلا نگران نباش ! پلیر هم سطح خودت کم نداریم :d

حالا که این بحثا داغ هست منم یه چی بگم. در صورتیکه مشکل فی لانگم تو AE بر طرف بشه، رقیبای اصلی من همون کرکترای قدیمی خواهند بود (همون بایسن، اکوما و ...)
نه Yun، نه Guy، نه Makoto، نه Dudley و اینا رو در حد فی لانگ نمی بینم.

پ.ن: خواستم Musha shugyō کرده باشم. /:)

آخرین ویرایش:
حالا که این بحثا داغ هست منم یه چی بگم. در صورتیکه مشکل فی لانگم تو AE بر طرف بشه، رقیبای اصلی من همون کرکترای قدیمی خواهند بود (همون بایسن اینا)
نه Yun، نه Guy، نه Makoto، نه Dudley و اینا رو در حد فی لانگ نمی بینم.

پ.ن: خواستم Musha shugyō کرده باشم. /:)
بیا با Juri سوراخ سوراخت میکنم. :دی

بچه ها پچ برای درست شدن مشکل کیبورد USB نیومد؟
یعنی همه شما که بازی می کنین، USB ندارین؟؟
همه ی این آقایونی که اینجان از اینا دارن :
sfiv-te-fightstick.jpg
mad-cats-fightpads-and-fightsticks-ss-3.jpg

که بازی با اینا مشکلی نداره. ولی من خودم یه مدل دیگه دارم دکمه هاشو میشناسه ولی joystick رو نمیشناسه. حالا capcom گفته تا آخر امروز patch رو میده.ملّت تو forum های capcom خیلی عصبانی شدن سر این قضیه :-l
این حرکت capcom خیلی "ایرانی بازی" بود دیگه.

ویرایش: گفتن که patch سه شنبه/چهارشنبه میاد.

This title update will include the following fixes:
- Support for keyboards and gaming devices that were not being recognized by the game
- Patch allowing re-mapped keys
- Changes Fixed Mode as the default graphic setting
- DRM removed for non-Steam versions of the game
- NVIDIA 3D Vision enhancements

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rav3n Heart

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or