پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
این همون لگد چرخشی خودمونه !الا یه سوال دیگه، موشن Tatsu چیه؟
واسه Dudley فک میکنم به درد فرار کردن از Cross up ها بخوره...درغیر این صورت حرکت بیخودیه یه نظر مناین Ability دفاعی هست که Juri و Dudley دارن......وقتی ضربه بهشون میخوره یه حرکتی انجام میدن مثلا Juri میپره یا میره اونور و Dudley یه مشت خفن نثاره طرف میکنه اینا کارایشون چجوریه؟
کسی نمیدونه ، چون کسی اهمیت نمیدهاین Gouken و Akuma و Oni برادرن دیگه؟ چنتان اینا؟ عجب کمری داشته باباهه بعد چتو شده اون دوتا اونجوری شدن؟ داستانش چیه؟ کسی میدونه؟
چند صفحه پیش اشاره شده بود یه تنظیم داره Framerate اونو بذار رو Fixate رو Smooth هستش الان برای شما احتمالا.
اصلا عظیم نیست MP+MK رو بگیر 2 تا جلو بزنبعد این FADC خیلی بحثه عظیمیه. من بعد از EX اش اصلا نمنیتونم Cancel کنم دیگه.... میخوام مثلا یه Upper Cut رو کنسل کنم به FADC بعد Ultra بزنم، اصلا نمیشه![]()

خوب این چه ربطی به نمره بازی داره؟:biggrin1:
کلا این بازی بیشتر سعی داشته طرفدارای قدیمیشو راضی کنه و اکثر کسایی که قبلا SF بازی میکردن با این فن ها آشنایی کامل رو دارن...حالا این وسط اگه کـسـی بخواد تازه شروع کنه باید بره اینا رو یاد بگیره.
-------------------------------------
من خودم که دیگه فعلا X360 ندارم(3 چراغ) و هنوز بازیش نکردم.ولی این راهنما رو ایـــنـــجا پیدا کردم.
خوب ببینید SF کلا 6 تا حرکت اصلی داره که عبارتند از:
Light Kick: LK لگد ضعیف
Medium Kick: MK لگد معمولی
Heavy Kick: HK لگد قوی
Light Punch: LP مشت ضعیفMedium Punch: MP مشت معمولی
Heavy Punch: HP مشت قوی
خوب حالا تو این Guide اگه مثلا زده بوداین یعنی Light Punch![]()
یا مثلایعنی Medium Kick![]()
حالا شما باید برید توی قسمت Controls ــه Option ببینید دکمه ها چه جوری تنظیم شدن...
اکثر این Combo ها با جهت دادن به D-pad(دکمه های جهت دار) صورت میگرن که کلا این حرکــات SF بر پایه ی ربع دایره - نیم دایره تعریف شدن.برای مثال اگه با Ken بخواید Fireball (توپ آتشین!:biggrin1بندازید باید این کارو بکنید...
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب حتما دفعه ی اول که اینو می بینید فــک میکنید که بایر 4 تا دکمه رو بزنید ولی اینجوری نیس.. فقط کافیه یه ربع دایره بزنید روی Dpad که این ربع دایره تون شروعش از پایینه و در جهت راست تموم میشه...سریع انگشتتونو توی این مسیر بچرخونید...و بعد یه Punch (حالا LP یا MP یا HK فرقی نمیکنه کدوم باشه) بزنید.امیدوترم زیاد گیج نشده باشید:smile:
کلا سعی کنید اول با کاراکترایی مثل Ryu یا Ken شروع کنید و توی بخش Challenge Mode خوب تمرین کنید باهاشون.واسه بقیه کاراکترها هم از همون جا که اول گفتم کمک بگیرید.
سعی هم نکنید که با تند تند فشاردادن دکمه ها بازی کنید...با فــکــر بازی کنید!
البته اینم بگم که مشکل اصلی شما همون دسته ی X360 هس..تقریبا با D-pad ــه اون هیچ کاری نمیشه کرد.
پ.ن:SFIV میخــــــــوام
نه خو.
باید سه تا پانچ رو با هم بزنی. البته به خاطر اینکه این کار روی گیمپد خیلی سخته، خودشون یه کمکی کردن و یه دکمه به عنوان 3P هم گذاشتن (باید RB باشه روی دستهی 360، آره؟)
یعنی دو بار ربع دایره بزن، بعد یه بار RB رو بزن.
Super Art و Ultra Combo ی Chun Li هم اونقدرا سخت نیست. فقط باید بدونی چه جوری باید از کاراکترهای شارژی استفاده کنی. فلسفهی بازی کردن با اینجور کاراکترها، با فلسفهی کاراکترهای معمولی کاملاً فرق داره.
الان این امکان برام موجود نیست که SF4 بازی کنم. بعداً که این امکان برام بهوجود اومد، کسایی که میخوان این گیم رو یاد بگیرن و بیشتر راهنمایی میکنم.
فقط میتونم بگم که وقتی که یه نفر یاد گرفت هر کدوم از حرکتها (یعنی Special Move ها، Super Combo ها و Ultra Combo ها) رو چه جوری بزنه، تازه تبدیل میشه یه بازیکن مبتدی. بچههایی که باهاشون توی GGPO استریت فایتر 3 بازی میکنیم این مطلب رو خوب میدونن.
یه Beginner's Guide هم 2 سال پیش نوشتیم :arrowu: ...گفتم اینم شاید به درد بخوره. ( 2 سال گذشت ؟ ;\ )شارژ کردنِ یه جهت، یعنی اینکه اون جهت رو برای حدود 1 یا 1.5 ثانیه نیگه داری. توی راهنماها اکثراً نوشتن 2 ثانیه، ولی خو کمتر از 2 ثانیه لازم هست که شارژ کنی. خو حالا چه جوری باید استفاده کنی مثلاً:
فرض کن با همین Chun Li، برای Fireball زدن، این حرکت رو باید انجام بدی:
Charge back, forward + Punch
یعنی 2 ثانیه عقب رو نیگه داری، بعد جلو و مشت رو با هم بزنی. با هر مشتی که بزنی، فایربال پرتاب میکنه منتها نوع مشتی که استفاده کردی، سرعت و قدرت فایربال رو تعیین میکنه.
حالا، Chun Li یه حرکت شارژی دیگه هم داره: Spinning Bird Kick که ابرای انجامش باید این رو بزنی:
Charge down, up + Kick
یعنی پایین رو 2 ثانیه نیگه داری و بعد بالا و لگد رو با هم بزنی.
یه مقدار سخت به نظر میاد، نه؟ خو اولش با خودت میگی: حالا وسط دعوا کی میتونه 2 ثانیه یه جهت رو نیگه داره تا شارژ کنه و آماده بشه برای "یه دونه" حرکت! اما نکاتی هست که خیلی کمکت میکنه:
اول اینکه تو اگه downback رو نیگه داری، هم down واست شارژ میشه، هم back. یعنی تو اگه 2 ثانیه downback رو نیگه داری، هم برای زدن فایربال آماده هستی هم برای زدن Spinning Bird Kick.
دوم اینکه تو مثلاً وقتی در حال پرش هستی یعنی وقتی وسط هوا هستی هم میتونی شروع کنی به شارژ کردنِ جهتها. یعنی مثلاً وقتی داری فرود میای رو زمین، شروع کنی به شارژ کردنِ downback، و تقریباً به محض اینکه وقتی به زمین رسیدی، مثلاً Spinning Bird Kick بزنی.
مواقع دیگه هم میتونی شروع به شارژ کردن بکنی. مثلاً وقتی پخش زمین شدی هم میتونی شروع به شارژ کردن بکنی و به محض اینکه از رو زمین بلند شدی، EX Spinning Bird Kick بزنی.
اگه ADSL داری و دوست هم داری که SF بزنی، میتونی بیای با هم توی GGPO بازی کنی. البته SF4 نه، SF3. و خو SF3 هم خیلی فرق داره با SF4 اما بازم خیلی میتونه کمکت بکنه.

چه مشکلی داری ؟! مربوط به Genei Jin که نمیشه؟قضيه اين چيه. يكم توضيح بدين شايد مشكل منم حل شد
اتفاقا هیچ کدومشون سیف نیستن جز LP Machinegun Blow ولی آره شاید بتونیم بگیم ریکاوری کمی دارن...این Dudley همه Special اش سیفن انگار....
سلام به همگی.
یکی از دوستان نوشته بود موس,کیبورد و گیم پدش تو بازی کار نمیکنه .رفتم تو بخش مشکلات که شاید کسی کرک سالم گذاشته باشه ولی...
اگه کسی میتونه لطفا لینک کرک سالمو بده.
Evil Ryu برمیگرده به کامیک بوک های استریت فایتر که UDON منتشر میکرد.یه روز بود یکی بود یکی نبود. Ryu بود با آکوما.این دوتا داشتن با هم دعوا میکردن که ناگهان آکوما یک چنان مشتی به ریو زد که دستش از اون سمت کمر ریو اومد بیرون ! این گونه بود که ریو X Factor خودشو فعال کرد و شد Evil Ryu !من یه Twin USB Controller وصل کردم حل شد
یعنی شما به داستانه این بازی و کاراکترا و اینا اهمیت نمیدین؟ اینا از پشت بوته در نیومدن که خو .... داستان دارن دیگه
شرمنده حواسم نبود ,سلام به همگی.
یکی از دوستان نوشته بود موس,کیبورد و گیم پدش تو بازی کار نمیکنه .رفتم تو بخش مشکلات که شاید کسی کرک سالم گذاشته باشه ولی...
اگه کسی میتونه لطفا لینک کرک سالمو بده.
خو I Careبابا وقتی میگه کسی اهمیت نمیده منظورش کل کمیونیتی ِ
اصلا چه معنی داره یه گیم مولتی پلیر داستان داشته باشه , واسه کمیونیتی SFـم داستان فقط یه حاشیه فانِ.
الان مثلا میگیم بایسن ننه ـش Jewish بوده...چیکار کنیم حالا مثلا :d الان نباید باهاش بازی کنیم ؟ ترک زمین و اینا ؟ :d
Who Cares :d
اتفاقا چند وقت پیش یه سری بحث های "روان شناسی" سر همین قضیه با آبتین داشتیم ما.خو I Care
این انتخاب کاراکترا به نظر من یه جورایی خوده مارو نشون میده که از چه اخلاقی خوشمون میاد.