پس از شایعات فراوان امروز کپکام رسما تایید کرد عنوان Super Street Fighter IV برای PC نیز منتشر خواهد شد .
Super Street Fighter IV در قالب Arcade Edition در تاریخ June 24 عرضه خواهد شد .
شما هم تشریف بیارین خوشحال میشیم (...که کتکتون بزنیم)
ها ؟ Fightpad گرفته بودی ؟ مبارک باشه !اه اه آخه اینم شد بازی ؟؟؟ جمع کنید تاپیکو بابا :d
ما که fightpad مون مرخص شد ! عجب عمر کوتاهی داشت مثل گل یعنی حتی به عرضه ی بازی هم نرسید
دیگه مجبور شدم رسما" از sf خداحافظی کنم .
دوستان به جای ما
اصلا غلط میکنی خداحافظی میکنی بالاخره خریدن هر چیزی یه ریسکی هم داره دیگه، مخصوصاً همچین چیزی که اصلاً توی ایران نیست و دستت به جایی بند نیست.اه اه آخه اینم شد بازی ؟؟؟ جمع کنید تاپیکو بابا :d
ما که fightpad مون مرخص شد ! عجب عمر کوتاهی داشت مثل گل یعنی حتی به عرضه ی بازی هم نرسید
اون روز داشتم برای آستاروس روشن میکردم که این کامیونیتی زیبای ما در نهایت به کجا راه پیدا میکنهدیگه مجبور شدم رسما" از sf خداحافظی کنم .
دوستان به جای ما

والا دیگه کار از مبارک بودن گذشت . نهایت 1 ماه برام کار کرد . بعدم بابا کلی پولش بود خیر سرش از این گیم پد قلابی ها نبود که بگم حالا به جهنم که خراب شدها ؟ Fightpad گرفته بودی ؟ مبارک باشه !
بیخیال بابا من از 2 سال پیش تا الان 4 تا گیم پد عوض کردم (یکی از یکی بدتر)
یه بهونه بهتر جور کن واسه خداحافظیاصلا غلط میکنی خداحافظی میکنی
نگو که میخوای بری رو سونی 3 Wipeout و RDR یا KZ3 بزنی...

دیگه این preload خبرش تا امروز باید میومد دیگه... انگار نمی خوان بدن.این pre-load استیم ـش نیومد ؟

facepalm. چی بگم بتو آخه شیر فرهاد؟ :dدیگه مجبور شدم رسما" از sf خداحافظی کنم .
دوستان به جای ما
اون روز داشتم برای آستاروس روشن میکردم که این کامیونیتی زیبای ما در نهایت به کجا راه پیدا میکنه