PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

توی بخش اخبار بازی های یکی از کاربرام تاپیکی با موضوع این که سینگل بازی رو میسه 2 ساعته تموم کرد زده
از دوستان که بازی رو بازی کردن میخوساتم ببینم یعنی اینقدر مراحل راحت ان که میشه اینقدر زود تمومش کرد؟؟؟

اینم تاپیکی که در موردش گفتم
من 4 ساعته که دارم بازی میکنم , هنوز تموم نشده. همه مسابقاتش رو هم یک ضرب رفتم.

بالاخره یک بازی پیدا شد که ارزش پولی(نسخه کپی)رو میدم داشته باشه و حق شرکت سازنده رو هم نخوردیم چون این بازی بیشتر از این ارزش نداره.طبق اطلاع دوستان هم بنده در 5 ساعت تموم کرد

آقا برو حتما بگیر, با این Frostibite 2 افکت های آب و هوایی قشنگی درست کردن. یک مرحله کوهستانی برفی خیلی باحال داره.
دسته رو وصل به کامپیوتر و حالش رو ببر. ول کن این حرف ها رو که کی چی میگه.

• Like
Reactions: Miesam
نمی دونم مشکل از کرک ـــه یا خود بازی اینطوریه ! ولی اشکالات بسیاری داره ! اصلا در حد nfs نیست :(
اصلا بالانس نیست ! من الان تو stage ــی هستم که باید به سمت لاس وگاس برم . اول که به هیچ کدوم از حریف هام نمی رسم . بعد که به هزار زحمت بهشون رسیدم خیلی راحت ازم سبقت می گیرن !!ماشین های عادی هم سرعت بالایی دارن ! حتی وقتی سرعتم نزدیک 180 تاست به آرومی از بقل کامیون ها رد میشم . یه بار که یکیشون ازم جلو هم زد !!!!!!! من اول با Hard شروع کردم . وقتی دیدم به هیچکس نمی رسم گفتم شاید به خاطر سختی بازی باشه . ولی وقتی رو Easy هم گذاشتم فرقی نکرد. بازم به سختی به ماشینها می رسیدم .
طراحی ماشین ها هم نسبت به hp افت داشته مخصوصا چراغ ها اون کیفیت hp رو ندارن .
هندلینگ بازی هم که تخیلی ترین هندلینگ تو سری nfs هست . دلخوشی من به همین قسمت nfs بود چون هندلینگشو از همه ی بازیها بیشتر دوست داشتم . مثلا فورزا بیش از حد طبیعی بود و Midnightclub بیش از حد مصنوعی ( قصد مقایسه دو بازی رو ندارم .) ولی به نظر من NFS حد تعادل بود و لذت بیشتری داشت .....

آقا برو حتما بگیر, با این Frostibite 2 افکت های آب و هوایی قشنگی درست کردن. یک مرحله کوهستانی برفی خیلی باحال داره.
دسته رو وصل به کامپیوتر و حالش رو ببر. ول کن این حرف ها رو که کی چی میگه.

نمی شه 60 فریمش کرد؟ اینم شد split second

دوستانی که بازیرو گرفتن آیا ارزش داره که بصورت اورجینال برای اوریجین بگیرم ؟ :-/
ارزش 40 - 50 تومن پول پای سی دی کی دادن نداره. اگه سی دی کیش حدود 20 تومن بود یکی میگرفتم واسه مولتیش.

نمی شه 60 فریمش کرد؟ اینم شد split second
هنوز که راه حلی پیدا نشده, مگه خودشون یک پچی بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or