PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

چون بازی از موتور Frostbite 2 استفاده میکنه, احتمالش زیاده که از DX11 هم پشتیبانی کنه و آدم حداقل به گرافیک بازی امیدوار میشه

دوستان من خیلی امیدوارم به این نسخه ، به نظر میرسه که داره NFS به اوج سری خودش دوباره نزدیک میشه ، توی سبک Simulation که واقعا shift 2 خوب بود، گرچه مثلا به پای Forza 4 یا ... نمیرسه ، اما خیلی خوب بود .
وهمچنین سبک اصلی و اصل و نسب دار سری nfs که همون Arcade هست ، مهمترین مسئله در این سبک داشتن داستان خوب هست که اصلا تو HP رعایت نشد و اصلا ما نفهمیدم سر چی داریم مسابقه میدیم .
با تریلری که دیدم خیلی امیدوار شدم، بازی دارای یه داستان مجزا فوق العاده هست ، به همه تریلر رو پیشنهاد میکنم ، ولی بازم باید منتظر تریلر های بیشتر و عمیق تر از این بازی باشیم .، اواخر آبان امسال منتظر این بازی هستیم .

موافقم علی ولی خوب من سبک ارکیدو بیشتر میپسندم یعنی سیمول خوبه
ولی عنوانهای دیگه!
حالا بذار فورزا 4 بیاد بعدا بزنش تو سر شیفت!! :d

با توجه به عکس زیر فکر نکنم شباهت زیادی به شیفت یا ماست وانتد داشته باشه بیشتر شبیه Split Second هست!

zy863hqinpd8vbhc54j.jpg

یه چند تا سبک دیگه رو هم می گفتی . شیف - mw - Split Second
چجوری ار رو عکس همه اینا رو تشخیص دادی ؟
البته بازی در سبک آرکید هست .

• Like
Reactions: A-L-I
من اینو قبلا هم گفتم !
فک کنم توی بازی از دس یکی فرار میکنیم ( حالا ببین ! )
این یارو جک مشکوک میزنه ! زده یکیو کشته ! یکیو دزدیده (جون تو راه نداره ) با دختر یکی ریخته رو هم نباس میریخته ! کلن یه کاری کرده دنبالشن داره در میره !!!!
فک کنم این نسخه آدرنالین با پنیر داشته باشه !
یاد ماست وانتد بخیر - با مشت توی کیبورد میزدیم :دی !

• Like
Reactions: A-L-I

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or