Payday 2 | Xbox 360

اگه کسی یه تریلر از گیم پلی بازی داره لطفا لینکشو بده، تو این بخش تریلرهای سایت پیداش نمی کنم
اگه ميخواي تنها بازي كني اصلا سراغش نرو.co-op بازي هم فقط 4 نفري خوبه چون كمتر باشي نميشه مخفيانه مراحلو رفت

آخرین ویرایش:
وقتی میری بقل عابر بانک ها ، شکل یک چرخ دنده رو میاره کسی میدونه این چیه ؟ :-/
هیچکاریم نمیشه کرد باهاش .../
به portable saw نیاز دارین

جز تلنت های آخر کلاس enforcer که به درد باز کردن سریع درها، و صندوق امانات هم می خوره، ولی میاد جای سلاح اصلیتون.

آقا من که گیج شدم اصن نمیدونم باید چیکار کنم . باید تو بازی دنبال چی بگردیم؟ من چند دست آنلاین زدم ولی اصلا خوشم نیومد
خودش ميگه چكار كني.مثلا مرحله بانك بعد از باز كردن گاو صندوق بايد پول هارو برداري و ببري تو ون بذاري.حالا ميتوني مخفيانه بري يا از همون اول همرو بكشي.البته تو لول هاي پايين نميشه مخفيانه رفت.همچنين به اون هايي هم كه انلاين بازي ميكني ربط داره مثلا من خودم بازي كردم تا يك جايي مخفيانه رفتيم بعد يكي كه لولش كم بود همرو به رگبار بست:|

توصیه میشه این بازی رو با Friend list هاتون بازی کنید تا هماهنگتر برید جلو وگرنه به خارجیا امید نبندین یهو همه تاکتیک رو خراب میکنن :دی

سلام این استیج ها چجورین دقیقا ؟ :دی
یه بار بازی رو شروع کردم از تو پاساژ شروع شد الان دوباره رفتم سراغش از یک کلوب شروع شد.هیچکدوم از مراحل رو هم رد نکردم.:|
خود به بخود انتخاب میکنه ؟

سلام این استیج ها چجورین دقیقا ؟ :دی
یه بار بازی رو شروع کردم از تو پاساژ شروع شد الان دوباره رفتم سراغش از یک کلوب شروع شد.هیچکدوم از مراحل رو هم رد نکردم.:|
خود به بخود انتخاب میکنه ؟
نه دیگه خودت انتخاب میکنی:d.هر چی لولت بیشتر بشه میتونی مراحل سختتری انتخاب کنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or