Payday 2 | Xbox 360

میگم یکی از بروبچ یه ذره درباره داستانش بگه ببینیم چجوریاست.
اگه بانک زنیه پس پلیس کوشونه?:d
یا مثلا دقیقا باید توی بانک باید چه کاری بکنیم? قطعا مثله کالاف و بتل نیست که بکشیم بریم جلو:d

یا مثلا دقیقا باید توی بانک باید چه کاری بکنیم? قطعا مثله کالاف و بتل نیست که بکشیم بریم جلو:d

همه چی تو پست اول هست.>:):-"
بازی K&L نسخه اول رو بازی کردی ؟
توی مراحل اولیه باید بری بانک و ... اینم همونجوریه !

پليس كه دشمنه اصليه:d
با توجه به دموي گيم پلي e3
بازي اينجوريه كه اول وارد بانك ميشي بعد ميتوني مردمو بكشي يا بذاري برن و... بعد با وسايل مخصوص بايد دره گاوصندوقو باز كني.تو اين مدت پليسا ميريزن تو بانك و بايد مقاومت كني.بعد هم ميري پول هارو بر ميداري و فرار ميكني :d

آخرین ویرایش:
پليس كه دشمنه اصليه:d
با توجه به دموي گيم پلي e3
بازي اينجوريه كه اول وارد بانك ميشي بعد ميتوني مردمو بكشي يا بذاري برن و... بعد با وسايل مخصوص بايد دره گاوصندوقو باز كني.تو اين مدت پليسا ميريزن تو بانك و بايد مقاومت كني.بعد هم ميري پول هارو بر ميذاري و فرار ميكني :d

اگه با کشتنه افراد معمولی امتیاز منفی یا همچین چیزی نداشته باشه خیلی خوبه.از دم میزنم همشونو میکشم که نسله هرچی مشتریه بانکه منقرض بشه.:))همچین آدمه جنایتکاریم من:d
جدا از شوخی ایدش خوبه فقط امیدوارم کیفیتش هم خوب باشه

اگه کسی پایست اعلام موجودیت کنه تا رلیز رسمی شد تهیه کنیم :d

حاجی اعلام موجودیت نمیخواد که:d بازی 3 روزه دیگه یعنی 13 آگوست ریلیز میشه شما بزار 14 آگوست بخر که کسی هم شک نکنه:d

آخرین ویرایش:
من بازیو خریدم
به نظرم هیجان بازی خوب هست ولی من هنوز درست حسابی نفهمیدم باید چطوری عمل کرد !! تفنگم صدا خفه من نداره و وقتی که میرم دزدی صدای آزیر در میاد و 3 سوت پلیس میرسه بعد نمیدونم چطوری میشه گرئگان گرفت و اینکه اصلا بعد از دزدی باید چی کار کرد ؟؟؟ چطوری فرار کرد
کلا به نیم ساعتی بازی کردم فقط فهمیم چطئری آدم بکشم و گاو صندوق اینارو باز کنم ولی نتونستم مرحله رو تموم کنم

:arrowu:
برای دزدی بی سر و صدا به اسکیل های کلاس ghost نیاز دارین، چون هر پلیسی که میکشین سریع پیجش می کنن و اگه جواب نده آژیر در میاد که باید اسکیلش رو داشته باشید تا سریع جواب بدید، بعد میتونین تو کیسه جنازه بپیچین تا کسی مشکوک نشه، برای صدا خفه کن و کلا تموم اتچمنت های دیگه برا سلاح ها، هر دزدی که با موفقیت انجام میدین آخرش یک کارت انتخاب می کنین که رندوم توش وسائل کاستمایز انلاک میشه
بازی رو بخش تکنفره به شدت سخته، چون اون دو نفر دیگه هیچ کاری جز کشتن پلیس و زنده کردن شما از دستشون بر نمیاد، تموم کیسه های پول، طلا و مواد رو یک نفره باید جا به جا کنین، و از اونجا که تو هر لحظه فقط یک ساک بر می داره، موقع جابجای پول بازی شبیه ساز حمالی میشه. مسیر گاو صندوق تا ماشین فرار رو هی باید برید و بیاید در ضمن هیچ تولزی هم همراه اون دو نفر نیست. جعبه کمک اولیه، تیر، مواد منفجره برای باز کردن سریع در ها، سنتری بات و ... رو فقط میشه یکیش رو برداشت که بازم بازی رو تو تکنفره سخت میکنه.
اگه بازم می خواین بازی رو تو تکنفره ادامه بدین صبر ایوب می خواد. باید دزدی های اسون رو بارها تکرار کنین تا لول آپ شین و اسکیل های لازم رو بگیرین. و همون اول عمرا نشه رفت سرقت موزه . شاپ لیفتینگ و سرقت جواهر فروشی رو انجام بدین. درجه سختی ها با ستاره کنار مأموریت معلوم شده. وقتی به اسکیلهای درست حسابی برسین بازی می افته رو غلتک و تازه لذتش شروع میشه. مثلا تو کلاس heavy یه ضّد گلوله باز میشه که تقریبا ضدّ ضربه میشین (در ازای کند شدن)، یا تو کلاس medic با RB مردم عادی و حتا پلیس ها رو میشه تسلیم کرد، مردم عادی رو گروگان گرفت که میشه با دوستاتون که پلیس گرفته مبادله کرد. پلیس ها هم میشه قانع شون کنین برا شما بجنگن! WTF
اسکیلها خیلی بازی رو متنوع کرده چون به گان پلیش باشه خیلی جذاب نیست. از افزایش دمیج و ظرفیت خشاب و سرعت و کاشتن تورنت بگیر تا اسکیل های عجیب غریب مثل "سندروم استکهلم!" که گروگان هم وقتی down شین میان کمکتون! (در اصل اسم یک مرض واقعیه که گروگان با گروگان گیرش احساس همذات پنداری میکنه چون توی یه سرقت بانک تو استکهلم حمصهین موردی پیش اومده این اسم هم روش گذاشتن.)Stockholm syndrome - Wikipedia, the free encyclopedia
در کل ریزه کاری خیلی داره. کسی سوالی داشت در خدمتیم، صبر کنین تا ریلیز رسمی و حتما مولتیش رو تست کنین.

ما هم بازی رو گرفتیم ،
بازی کلا داستان که نداره ، همون ماموریت اولش رو رفتم که بدک نبود . یعنی ایده بازی جالبه ولی فکر کنم خیلی زود تکراری بشه .
گرافیک و کیفیت هم که تعطیله . با مسلسل به هر چی شلیک کنی هیچ اثری روی هیچ چی نمیزاره .

ما هم بازی رو گرفتیم ،
بازی کلا داستان که نداره ، همون ماموریت اولش رو رفتم که بدک نبود . یعنی ایده بازی جالبه ولی فکر کنم خیلی زود تکراری بشه .
گرافیک و کیفیت هم که تعطیله . با مسلسل به هر چی شلیک کنی هیچ اثری روی هیچ چی نمیزاره .

ای بابا تازه میخواستم فردا بگیرمش.امیدم ناامید شد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or