در حال حاضر سوال اینست که آیا Dice بافت های با وضوح بالاتری را در PC مورد استفاده قرار میدهد و اینکه آیا بازی برای GPUهای هر دو اردوگاه بهینه سازی شده است؟(Nvidia و Amd)
منبع
من چند وقتیه برای این بازی 780gtx خریدم و اصلا هم ناراحت نیستم چون برای من
یک چیز مهمه و براش حاضرم هر چقدر که باشه هزینه کنم .
وقتی شما داری با pc high end بازی میکنی هنگام انفجار یک نارنجک جلوی دوربین یا انوع اقسام افکتهای بینظیر از گردو غبار بگیر تا کیفیت تکسچر ها خصوصا در رزولوشن 1080p با 60 فریم میبینی که به هیچ وجه رو کنسول نیمتونی اینارو داشته باشی .
البته مونیتور های 4k برای pc جدیدا وارد بازار شدن انشالله با ارتقا سیستم در سال جدید این بازی در این رزولوشن وحشتناک هم تجربه خواهم کرد
دیگه خودمونو گول نزنیم
همه ما ارزو داریم این بازی 60 فریم با نهایت جزئیات بازی کنیم . (حالا اینکه یکی میخواد خودشو با رزولوشن 720 رو کنسول گول بزنه بگه نه همون 720 برام کافیه دیگه اون یه چیز دیگست یا اصلا 1080 ندیده که همچین چیزی داره میگه )
در کل به احتمال بسیار زیادی بازی رو دو کنسول نسل بعد تفاوت انچنانی نداشته باشه اما بدون شک اگه بخواد میتونه رو ps4 با توجه به سخت افزار بهتر جزئیات بیشتری نشون بده اما نه در حده pc
اما در کل بازی اگه برای کارت گرافیکهای amd هم بهینه شده باشه کما اینکه در بازیهایی نظیر Far Cry 3 هم دیدم بازم کارتهای انویدیا مشکلی ندارن چه بسا بهتر هم میتونن بازی اجرا کنن .
میخوام اینو بگم سال 2005 که ایکس باکس360 رلیز شد تا 2 سال pc های قدرت بالا هم به زور میتونستن به پاش برسن.
ولی الان وضعیت کاملا فرق میکنه .
.
میدونی چرا تو این نسل کنسولها به پای pc high end نرسیدن؟
تو این نسل که از عمر کنسولهای x360/ps3 طی شد . بشددت رقابت تو زمینه کارتهای گرافیکی pc افزایش پیدا کرد .. انویدیا کودا کورها رو رو کرد شروع کرد بصورت فوق تخصصی زوشون کار کردن ati به amd پیوست و اینقدر بحث تستهای گرافیکی با ابر نرمافزارهایی مثل 3DMark 11 داغ شد (اورکلاکرها گیمرهای هارد کور pc سره دو فریم بیشتر تو فلان بنچمارک اینقدر کل کل میکردند ) که حسابی کارتهای گرافیکی روز به روز پیشرفت کردند و از کنسولها فاصله گرفتند . مهم ترین رویداد هم رقابت وحشتناک انویدیا با amd سر ویژگی سنگین پردازش
تسلیشن در دایرکس 11 بود .که دیدیم چه غوغایی بپا کرد.
پیشرفت کیلومتری کارتهای گرافیکی بطع قیمتهارو هم افزایش داد
شما الان توجه کنید تازه همراه با این دو کنسول ps4/xone تراشه های گرافیکی سال اینده عرضه میشه که بسیار قدرتمند ترن . از نظر من تنها چیزی که کنسول زنده نگه داشته بازیهای انحصاریشه.