تحلیل گران همیشه فرنچایز Call Of Duty را می سنجند.
با اینکه Call Of Duty: Black Ops 2 در راه است اما اظهارات حاکی از آن است که این عنوان بیش از پیش از نقطه اوج خود دور شده و روز به روز خسته تر می شود.
Michael Pachter، تحلیل گر معروف، در گفتگویی با GIBiz در آخرین تحلیل خود از این سری شفاف سازی کرد:
آیا عنوان جدید و اول شخص Respawn Entertainment در 2013 منتشر خواهد شد؟من فکر می کنم که رشد در بازی های آنلاین چند نفره، همیشه باعث فروش سری COD بوده است از آنجایی که این سری بهترین تجربه ممکن چند نفره را دارا بود (شاید همچنان هم هست)، با این حال سال گذشته، بخش چند نفره عنوان BF، تا حدی توانست آن را به چالش بکشد و امسال نیز، عناوینی چون Halo و Medal Of Honor بیش از پیش این سری را به چالش خواهند کشید.
سال آینده نیز عنوان دیگر BF به همراه عنوان استودیوی Respawn و بازی Bungie، همچنان این سری را از نقطه اوج خود دور خواهند کرد.
با توجه به نبود نمایشی از این عنوان در E3 و این که به نظر نمی رسد بر روی کنسول های جدید عرضه شود، این حدس و گمان ها به نظر درست می آیند.
منبع

(البته وقتی از روی منابع خودش و با تحلیل درست حرف میزنه بیشتر حرف هاش درست در میاد مثل جریان E3)
. اما در کل با شما موافقم به نظر من برخلاف 3 خود سونی توجه لازم رو به ویتا نداره یک مقایسه بین 3DS و ویتا بکنینم می بینیم خیلی از بازی های 3DS توسط تیم های اصلی نینتندو ساخته میشه یا یه عنوان محبوب انحصاری کنسول دستی می مونه. اما در مورد ویتا (که حداقل من فکر میکردم اکثر بازی های 1st-party مشترکاً روی 3 و ویتا بیاد) بازی مهمی که انحصاری کنسول نشد هیچ آنچارتد ویتا هم توسط نادی داگ ساخته نشد (بازی ها با اسمهای بزرگ ولی سازنده اصلی اونا رو نمی سازه)