Patcher: بازی جدید Respawn در 2013

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

تحلیل گران همیشه فرنچایز Call Of Duty را می سنجند.
با اینکه Call Of Duty: Black Ops 2 در راه است اما اظهارات حاکی از آن است که این عنوان بیش از پیش از نقطه اوج خود دور شده و روز به روز خسته تر می شود.

Michael Pachter، تحلیل گر معروف، در گفتگویی با GIBiz در آخرین تحلیل خود از این سری شفاف سازی کرد:
من فکر می کنم که رشد در بازی های آنلاین چند نفره، همیشه باعث فروش سری COD بوده است از آنجایی که این سری بهترین تجربه ممکن چند نفره را دارا بود (شاید همچنان هم هست)، با این حال سال گذشته، بخش چند نفره عنوان BF، تا حدی توانست آن را به چالش بکشد و امسال نیز، عناوینی چون Halo و Medal Of Honor بیش از پیش این سری را به چالش خواهند کشید.
سال آینده نیز عنوان دیگر BF به همراه عنوان استودیوی Respawn و بازی Bungie، همچنان این سری را از نقطه اوج خود دور خواهند کرد.
آیا عنوان جدید و اول شخص Respawn Entertainment در 2013 منتشر خواهد شد؟
با توجه به نبود نمایشی از این عنوان در E3 و این که به نظر نمی رسد بر روی کنسول های جدید عرضه شود، این حدس و گمان ها به نظر درست می آیند.

منبع

نمی دونم چرا اکثر چیزایی که این بشر میگه درست از آب در میان! اون موقع که که تازه 3DS معرفی شده بود گفته بود:" PSP2 از همین الان در مقابل 3DS شکست خورده است!" PSVita که معرفی شد ملت همه (از جمله خودم!) مسخرش کردن، اما واقعیت اون چیزی شد که این گفت.
Resspawn هم دیگه شورشو در آورد! به جز یه تصویر تار تاحالا چیزی از بازی شون به بیرون درز نکرده! )x

نمی دونم چرا اکثر چیزایی که این بشر میگه درست از آب در میان! اون موقع که که تازه 3DS معرفی شده بود گفته بود:" PSP2 از همین الان در مقابل 3DS شکست خورده است!" PSVita که معرفی شد ملت همه (از جمله خودم!) مسخرش کردن، اما واقعیت اون چیزی شد که این گفت.
Resspawn هم دیگه شورشو در آورد! به جز یه تصویر تار تاحالا چیزی از بازی شون به بیرون درز نکرده! )x

ممکنه یه چیزایی که میگه درست در بیاد "اونم از روی اطلاعاتی که به دلیل نفوذش بدست میاره"

اما بیشتر چیزایی که میگه و اتفاق هم میوفته رو یه بچه 5 ساله هم میتونست حدس بزنه ...

باز این مردک اومد حرف زد:|
خداییش حرف هاش رو ترجمه نکنید خیلی چرت و پرت می گه:|:d
چرت نگفته- اخه وقتی می گن قرار نیست بازی تا 2014 یا 2015 بیاد این 2013 چیه دیگه:|

ببخشید اما درسته بعضی حرف هاش درسته مخصوصا در مورد COD که به جای این که شرکت اکتی یک استراحتی به IP بده و تلاش کنن چیز بهتری بسازن و ایده ها رو هر سال اینجوری نسوزونن اما چرت و پرت گفته در مورد PSVITA کسی که داره اون رو له میکنه خود سونی هستش نه 3DS با برنامه ریزی های اشتباه و بازی های بدی که داره براش میسازه به جای بازی های خلاقانه تمرکزش رو گذاشته رو بازی های که بیشتر مردم دلشون میخواد روی کنسول های خونه خودشون بازی کنن به جای این که بیاد یک نرم افزار کاربردی بسازه که هر جور آدمی بتونه روی کنسول دستیش بازی بسازه میره 1000 تا کار دیگه میکنه الان فقط با نگاه به فروش این کنسول در ژاپن میشه فهمید که وقتی بازی خوب میاد فروش میره بالا و وقتی بازی نیست متوسط این نشون میده که مردم بازی میخوان این کنسول مشکل بازی داره نه مشکل فروش پس حرفش در این مرود چرتی بیش نیست .

بابا ناسلامتی بنده خدا تحلیلگره همینجور از رو هوا که حرف نمیزنه

باز این مردک اومد حرف زد:|
خداییش حرف هاش رو ترجمه نکنید خیلی چرت و پرت می گه:|:d
چرت نگفته- اخه وقتی می گن قرار نیست بازی تا 2014 یا 2015 بیاد این 2013 چیه دیگه:|

حالا کاری به پیش بینی ایشون ندارم ولی بارها طی خبرهای رسمی گفته شده بود که تا 2013 خبری از بازی این شرکت نیست

بازی Respawn قراره 2013 بیاد. رونماییش هم تا دو سه ماه دیگست! :d
اون خبر که گفته بود 2015 اصلا اشتباه بود (خودشون بعد گفتند) و مربوط به پروژه های آیندشون بود.:d

بعد میگن چرا به پکتر گیر میدی :|

نه آخه اینم شد حرف !؟ :دی یا پیشبینی های تاریخی میکنه ( عرضه GTA V یا Agent در ماه اکتبر ) یا میاد واضحترین پیشبینی ها رو انجام میده ( همه مطمئن بودن بازی جدید Respawn امسال نمیاد و دیگه مشخصه بود رفته 2013 )

کلا باید گذاشتن خبر از پکتر رو ممنوع کنند :دی مرتیکه بیکار ! :| :دی

اول سلام

بابا ناسلامتی بنده خدا تحلیلگره همینجور از رو هوا که حرف نمیزنه

همین آقا بود که گفته بود اکتی از نینتندو خواسته پروکنترل رو برای WiiU بسازه بعد که ازش پرسیدن منبعت از طرف اکتی بوده یا نینتندو ایشون فرمودن خودم حدس زدم.:))(البته وقتی از روی منابع خودش و با تحلیل درست حرف میزنه بیشتر حرف هاش درست در میاد مثل جریان E3)

ببخشید اما درسته بعضی حرف هاش درسته مخصوصا در مورد COD که به جای این که شرکت اکتی یک استراحتی به IP بده و تلاش کنن چیز بهتری بسازن و ایده ها رو هر سال اینجوری نسوزونن اما چرت و پرت گفته در مورد PSVITA کسی که داره اون رو له میکنه خود سونی هستش نه 3DS با برنامه ریزی های اشتباه و بازی های بدی که داره براش میسازه به جای بازی های خلاقانه تمرکزش رو گذاشته رو بازی های که بیشتر مردم دلشون میخواد روی کنسول های خونه خودشون بازی کنن به جای این که بیاد یک نرم افزار کاربردی بسازه که هر جور آدمی بتونه روی کنسول دستیش بازی بسازه میره 1000 تا کار دیگه میکنه الان فقط با نگاه به فروش این کنسول در ژاپن میشه فهمید که وقتی بازی خوب میاد فروش میره بالا و وقتی بازی نیست متوسط این نشون میده که مردم بازی میخوان این کنسول مشکل بازی داره نه مشکل فروش پس حرفش در این مرود چرتی بیش نیست .

البته عملکرد بهتر 3DS هم بی تاثیر نیست;). اما در کل با شما موافقم به نظر من برخلاف 3 خود سونی توجه لازم رو به ویتا نداره یک مقایسه بین 3DS و ویتا بکنینم می بینیم خیلی از بازی های 3DS توسط تیم های اصلی نینتندو ساخته میشه یا یه عنوان محبوب انحصاری کنسول دستی می مونه. اما در مورد ویتا (که حداقل من فکر میکردم اکثر بازی های 1st-party مشترکاً روی 3 و ویتا بیاد) بازی مهمی که انحصاری کنسول نشد هیچ آنچارتد ویتا هم توسط نادی داگ ساخته نشد (بازی ها با اسمهای بزرگ ولی سازنده اصلی اونا رو نمی سازه)

اگه واقعا اتفاق بيوفته سال 2013 دهن مهن گيمر ها مياد پايين !:d يعني 10 الي 15 بازي خوب مياد تو اين سال كه عملا بايد بريم اختلاس كنيم تا همه رو تجربه كنيم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or