Multi Platform Painkiller

سازنده
Anshar Studios
تاریخ انتشار
2025
ناشر
3D Realms و Saber Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1742998331188.png

نسخه جدیدی از سری محبوب Painkiller قصد دارد اکشن سریع و خونین نسخه اصلی را با ویژگی‌های مدرن ترکیب کند. این بازی که به سادگی Painkiller نامیده می‌شود، یک بازآفرینی (Reboot/Reimagining) است که ضمن ادای احترام به بازی کلاسیک سال ۲۰۰۴، تجربه‌ای تازه را ارائه می‌دهد.

توسعه و انتشار:

این پروژه توسط استودیوی لهستانی Anshar Studios توسعه می‌یابد، تیمی که پیش‌تر در توسعه عناوین تحسین‌شده‌ای مانند Baldur's Gate 3 و Divinity Original Sin 2 نقش پشتیبانی داشته است. وظیفه انتشار بازی نیز بر عهده 3D Realms و Saber Interactive خواهد بود. طبق اعلام رسمی توسعه‌دهندگان، Painkiller جدید برای عرضه در اواخر سال ۲۰۲۵ (احتمالاً پاییز) برنامه‌ریزی شده و برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۵، ایکس‌باکس سری X/S و کامپیوتر (از طریق Steam) منتشر خواهد شد.

گیم‌پلی: تمرکز بر اکشن Co-op پرهیجان

برخلاف نسخه اصلی که عمدتاً تجربه‌ای تک‌نفره بود، این Painkiller جدید تمرکز ویژه‌ای بر روی حالت همکاری آنلاین (Co-op) تا سقف ۳ بازیکن دارد. البته، امکان تجربه بازی به صورت تک‌نفره با همراهی هم‌تیمی‌های کنترل‌شده توسط هوش مصنوعی (AI) نیز فراهم خواهد بود، که احتمالاً امکان بازی آفلاین را نیز می‌دهد. با این حال، تأکید شده است که حالت Co-op محلی (Couch Co-op) در بازی وجود نخواهد داشت.

همانطور که از نام Painkiller انتظار می‌رود، بازی یک شوتر اول شخص (FPS) با گیم‌پلی بسیار سریع و پر از آدرنالین ("high-octane") است. توسعه‌دهندگان وعده "آشوبی خونین از کشتار" ("gore-soaked cacophony of murder") را داده‌اند که یادآور حس و حال نسخه کلاسیک است. بازیکنان به مجموعه‌ای از سلاح‌های کلاسیک و جدید دسترسی خواهند داشت و می‌توانند آن‌ها را ارتقا دهند.

مکانیک‌های حرکتی جدیدی مانند پرش، دش (Dash) و استفاده از قلاب (Hook) به بازی اضافه شده‌اند تا جابجایی در محیط‌های بزرگ و مبارزه با انبوه دشمنان پویاتر شود. همچنین، سیستم محبوب کارت‌های تاروت (Tarot Cards) از بازی اصلی بازگشته است. بازیکنان می‌توانند با تجهیز این کارت‌ها، توانایی‌های شخصیت خود را تقویت کرده (Boost & Buff) و سبک بازی منحصربه‌فردی را برای خود ایجاد کنند. برای تسهیل بازی آنلاین، سیستم جور کردن بازیکنان (Matchmaking) نیز در بازی تعبیه شده است.

داستان و جهان بازی:

اگرچه توسعه‌دهندگان تأکید کرده‌اند که تمرکز اصلی بازی روی "اکشن Co-op نفس‌گیر" است و نه یک روایت داستانی پیچیده (و با طنز اشاره کرده‌اند که "شیاطین حتی خواندن بلد نیستند")، اما رگه‌هایی از داستان در بازی وجود خواهد داشت. بازیکنان در نقش یکی از چهار قهرمان (Champions) قابل بازی به نام‌های Ink، Void، Sol و Roch قرار می‌گیرند که هر کدام دارای توانایی‌های ویژه‌ای در زمینه‌های انرژی، سلامتی، قدرت و آسیب هستند. این قهرمانان در برزخ (Purgatory) گیر افتاده‌اند و باید با نیروهای شیطانی به رهبری Azazel مبارزه کنند تا از حمله آن‌ها به زمین جلوگیری کرده و شاید شانسی برای رستگاری خود بیابند. جهان بازی شامل محیط‌های گوتیک و پرجزئیات برزخ خواهد بود که مملو از انواع دشمنان شیطانی، از موجودات کوچک‌تر گرفته تا باس‌های غول‌پیکر است.

ss_c9b0337111bb3d2950c639e575740dfc1bdb4890.1920x1080.jpg
<br>
ss_13c2f84c94f6e59ffd96d70ddce3394eb6150ab3.1920x1080.jpg
<br>
ss_7a5ec81e2b740a3df0d944ad28017e7748fd6be3.1920x1080.jpg
<br>
ss_f5120a0167227ba62b8ec7d6691d5b7ada29f571.1920x1080.jpg
<br>
ss_a223f8941a40e9576b1a86d469604a82fbed8704.1920x1080.jpg
<br>
ss_2bcab333867a979c9af66977db5b8cb5436f95bc.1920x1080.jpg

یک مقداری نامربوط میشه به این بازی ولی با توجه به عرضه شدن این بازی و بازخوردی که داره میگیره سر کوآپ بودنش، من حقیقت کمی نگران نسخه جدید Turok هستم.
بعد عمری یک‌ بازی داره با اون ای‌پی ‌عرضه میشه، ولی هم کوآپ شده، هم از اول شخص شده سوم شخص. پشتش ولی Saber Interactive هست که کارنامه خوبی داره تو سال های اخیر، امیدوارم نامید نکنه.

• Like
Reactions: m.d.makan and uriel
یک مقداری نامربوط میشه به این بازی ولی با توجه به عرضه شدن این بازی و بازخوردی که داره میگیره سر کوآپ بودنش، من حقیقت کمی نگران نسخه جدید Turok هستم.
بعد عمری یک‌ بازی داره با اون ای‌پی ‌عرضه میشه، ولی هم کوآپ شده، هم از اول شخص شده سوم شخص. پشتش ولی Saber Interactive هست که کارنامه خوبی داره تو سال های اخیر، امیدوارم نامید نکنه.
در مورد Turok اگه وقتی سینگل پلیر بازی میکنی یه بات نندازه کنار دستت باز خیلی خوبه.
همونطور که گفتی حالا شاید اینکه استودیو داخلیشون داره اون رو میسازه و دست اجنبی نداده بگیم میتونه از لحاظ کیفی بهتر از این باشه.

اینجا این بات اجباریه ، اینه که بده.
===========
===========
در مورد Painkiller اتمسفر و کلا شخصیت مجموعه رو زدن ترکوندن.
نمیخوام بگم Painkiller سلطان اول شخص بود و... ولی یه امضاهایی داشت که اون رو از مابقی متمایز میکرد.

این نسخه بازی داغونی نیست ، اتفاقا از لحاظ کیفی استانداردهایی بالایی داره ولی اصلا Painkiller نیست.

از این تجربه هاییه که تموم میکنی و سال بعد یادت میره این گیم پلیی که داری میبینی مال کدوم بازیه!
خیل فراموش شدنیه.
دقیقا مثل dragon age veilgaurd ، به همون اندازه جنریک.

در مورد Turok اگه وقتی سینگل پلیر بازی میکنی یه بات نندازه کنار دستت باز خیلی خوبه.
همونطور که گفتی حالا شاید اینکه استودیو داخلیشون داره اون رو میسازه و دست اجنبی نداده بگیم میتونه از لحاظ کیفی بهتر از این باشه.

اینجا این بات اجباریه ، اینه که بده.
===========
===========
در مورد Painkiller اتمسفر و کلا شخصیت مجموعه رو زدن ترکوندن.
نمیخوام بگم Painkiller سلطان اول شخص بود و... ولی یه امضاهایی داشت که اون رو از مابقی متمایز میکرد.

این نسخه بازی داغونی نیست ، اتفاقا از لحاظ کیفی استانداردهایی بالایی داره ولی اصلا Painkiller نیست.

از این تجربه هاییه که تموم میکنی و سال بعد یادت میره این گیم پلیی که داری میبینی مال کدوم بازیه!
خیل فراموش شدنیه.
دقیقا مثل dragon age veilgaurd ، به همون اندازه جنریک.
ماکان جان بازی منتشر شده؟ چرا هیچ خبری از نقدها و نمراتش نیست؟
اتمسفر و حال و هواش قشنگ مشخصه که فاصله گرفته از شناسنامه سری، در کل ممکنه بازیه خوبی باشه ولی کلا حرکت فولی بود این نسخه جدید.

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
ماکان جان بازی منتشر شده؟ چرا هیچ خبری از نقدها و نمراتش نیست؟
اتمسفر و حال و هواش قشنگ مشخصه که فاصله گرفته از شناسنامه سری، در کل ممکنه بازیه خوبی باشه ولی کلا حرکت فولی بود این نسخه جدید.
سلام این رو تازه دیدم ، شرمنده :(

من بازی کامل رو انجام ندادم ، نظرم رو از روی دمو گفتم.
آره همونطور که اشاره کردی بازی بدی نیست ولی بقولی بن مایه نداره.
یه شوتریه که بازی میکنی و تموم میکنی ، شاید مودهاش هم کمی سرگرم کننده باشه ولی زود فراموش میشه.
اشاره کردم ، خیلی جنریکه.

یه جورایی فقط از اسم Painkiller استفاده کردن که بفروشنش.
از اون مجموعه نهایتا چندتا اسلحه معروف رو به این نسخه آوردن.

برای من Painkiller سال ۲۰۰۴ جزو ده تا بازی محبوب زندگیمه! یادمه خریدمش سه cd یه کاور سیاه خیلی خوشگلی هم داشت 🥲
تنوع اسلحه ش کم بود اما اسلحه های به شدت جذابی داشت. واقعا یادش به خیر
بازه‌ی ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ عصر طلایی FPS بود. دیگه رو دست اون زمان نمیاد.

این دوتا سلاح های محبوب من بودن:

1000188687.jpg
1000188690.jpg

برای من Painkiller سال ۲۰۰۴ جزو ده تا بازی محبوب زندگیمه! یادمه خریدمش سه cd یه کاور سیاه خیلی خوشگلی هم داشت 🥲
تنوع اسلحه ش کم بود اما اسلحه های به شدت جذابی داشت. واقعا یادش به خیر
بازه‌ی ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ عصر طلایی FPS بود. دیگه رو دست اون زمان نمیاد.

این دوتا سلاح های محبوب من بودن:

View attachment 397703
View attachment 397704
۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ واقعا گلدن ایج بود برای این ژانر. دقیقا دیگه هیچوقت چنین دوره ای تکرار نشد.
این نسخه که یه جوری توی سکوت خبری منتشر شده که من هنوز اصلا نمیدونم واقعا منتشر شده یا نه😁

من دیشب نسخه رایگان رو گذاشتم دانلود که تست کنم.
متاسفانه بازی اصلی همچنان خیلی متوسطه.
انگیزه ای به پلیر نمیده که برگردی به بازی.

خود بازی هم اون تم جدی و دارک رو از دست داده.

بازی ضعیفی نیست ولی به هیچ وجه ارزش مبلغ کامل رو نداره.
شاید یه تخفیف 70 درصد به بالا براش منطقی باشه.
شاید هم تا اون موقع یکی دو تا مود و محتوای سرگرم کننده تر براش بدن که ارزش بیشتری بهش بده.

من دیشب نسخه رایگان رو گذاشتم دانلود که تست کنم.
متاسفانه بازی اصلی همچنان خیلی متوسطه.
انگیزه ای به پلیر نمیده که برگردی به بازی.

خود بازی هم اون تم جدی و دارک رو از دست داده.

بازی ضعیفی نیست ولی به هیچ وجه ارزش مبلغ کامل رو نداره.
شاید یه تخفیف 70 درصد به بالا براش منطقی باشه.
شاید هم تا اون موقع یکی دو تا مود و محتوای سرگرم کننده تر براش بدن که ارزش بیشتری بهش بده.
من هم بازی رو تست کردم.
پین کیلر متاسفانه ۲۰ سالی هست فاتحه‌ش خونده شده.
اگر بازی اصلی رو انجام داده باشید حتما اون اتمسفر سنگینی که از شروع بازی با فلش بک های تصادف و مرحله‌ی قبرستان شروع می شد رو یادتونه. هیچ خبری از اون فضاسازی نیست.
همونطوری که جو تاریک DA:O تبدیل شد به پارودی Veilguard سر پین کیلر و اتمسفرش هم همین بلا اومده.

بازی متاش ۶۱ شده البته با ۷ نقد!
یعنی اینقدر بازی افت کیفیت داشته؟! من نرسیدن نقدارو بخونم. کدوم قسمت بازی دقیقا مشکل دار یا ضعیف کار شده؟ گان پلی و شوتینگش که اینقدرا هم بد نیست آخه؟!
نمرش دقیقا همینه.
شوتینگ و گانپلیش هم خیلی متوسطه.
خود بازی هم هیچی نداره ، فکر کن وارهمر Vermintide /Darktide ها رو بگیری کپی پیست کنی اونهم به ضعیف ترین شکل ممکن.
همه چی یا ضعیفه یا نهایتا متوسط.
بازی اصلا هویت نداره ، وجود اسم Pinkiller هم اصلا بهش کمکی نکرده بلکه حتی به ضررش هم تموم شده.
چون سطح انتظار رو خیلی بالاتر برده.

اگه اسمش رو عوض میکردن میتونست یه بازی تو بازه نزدیک به متای 70 باشه.
این بازی انگاری لایوسرویسی چیزی بوده و بعد تغییرش دادن که فقط یه چی داده باشن.
همونطور که امیرحسین هم گفت دقیقا حس ویلگارد رو میده ، همونقدر جنریک ، بی روح و ضرب العجلی ساخته شده.

حالا بایوور سر اون بازی چندتا مورد رو بدی کار نکرده بود ولی ایشون هیچی نداره.
کلا فراموشش کن ، چیزی که انتظارش رو داری نیست.

دمشون گرم که با اعتماد به نفس خیلی بالایی براش دمو هم دادن و خیلیها رو مثل من فراری دادن.
همونطور که گفتم بعدها که تخفیف خیلی گنده خورد شاید ارزش پیدا کنه.
بهترین حالت هم اینه که بیاد روی سرویس ها .

نمرش دقیقا همینه.
شوتینگ و گانپلیش هم خیلی متوسطه.
خود بازی هم هیچی نداره ، فکر کن وارهمر Vermintide /Darktide ها رو بگیری کپی پیست کنی اونهم به ضعیف ترین شکل ممکن.
همه چی یا ضعیفه یا نهایتا متوسط.
بازی اصلا هویت نداره ، وجود اسم Pinkiller هم اصلا بهش کمکی نکرده بلکه حتی به ضررش هم تموم شده.
چون سطح انتظار رو خیلی بالاتر برده.

اگه اسمش رو عوض میکردن میتونست یه بازی تو بازه نزدیک به متای 70 باشه.
این بازی انگاری لایوسرویسی چیزی بوده و بعد تغییرش دادن که فقط یه چی داده باشن.
همونطور که امیرحسین هم گفت دقیقا حس ویلگارد رو میده ، همونقدر جنریک ، بی روح و ضرب العجلی ساخته شده.

حالا بایوور سر اون بازی چندتا مورد رو بدی کار نکرده بود ولی ایشون هیچی نداره.
کلا فراموشش کن ، چیزی که انتظارش رو داری نیست.

دمشون گرم که با اعتماد به نفس خیلی بالایی براش دمو هم دادن و خیلیها رو مثل من فراری دادن.
همونطور که گفتم بعدها که تخفیف خیلی گنده خورد شاید ارزش پیدا کنه.
بهترین حالت هم اینه که بیاد روی سرویس ها .
😐
ممنونم ماکان جان🙏.
چه افتضاحی شده پس، حیفه بخدا اینجوری با نام آیپی های بزرگ بازی کنن. من که در هر حاا بازیش میکنم ولی خب واقعا حیف شد بعد این همه مدت

😐
ممنونم ماکان جان🙏.
چه افتضاحی شده پس، حیفه بخدا اینجوری با نام آیپی های بزرگ بازی کنن. من که در هر حاا بازیش میکنم ولی خب واقعا حیف شد بعد این همه مدت
پین کیلر فقط یه بازی خوب داره که سازنده اصلی یعنی People can fly ساخت. از 2004 به این ور هر چی ازش ساختن زباله بوده، این هم از معرفیش و تم بنفش آرتورک‌هاش معلوم بود چیکارست :دی خدا به Judas و بنفش بازی هاش رحم کنه! :دی

1000189672.png

پین کیلر فقط یه بازی خوب داره که سازنده اصلی یعنی People can fly ساخت. از 2004 به این ور هر چی ازش ساختن زباله بوده، این هم از معرفیش و تم بنفش آرتورک‌هاش معلوم بود چیکارست :دی خدا به Judas و بنفش بازی هاش رحم کنه! :دی

View attachment 398461
به لحاظ مارکت حداقال جذاب بودن😁. نسخه ۲۰۰۴ رو دیگه مثلش نتونستن در بیارن. ولی خب این یکی دیگه...
راجب judas امیدوارم اول کنسل نشه و بالاخره یه تاریخ انتشار بدن و بعدم واقعا کن لوین به خودش و عقبه پر افتخارش رحم کنه. اون تم منم نگران کرده منتها امیدوارم بازی اون مسبر رو دنبال نکرده باشه.
الان سال بعد کلاک وورک خیلی چیز بهتر و خوشگل تری به نظر میاد به نظرم از نمایشش حداقال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or