Painkiller: Hell & Damnation " پلتفرم " " تاریخ انتشار "

HosseinBrusli

کاربر سایت
طبق اطلاعاتی منتشر شده ، بازسازی بازی مشهور Painkiller به زودی به اتمام میرسد و این عنوان جدید باپسوند Hell & Damnation قرار است به زودی منتشر شود . طبق خبرهای منتشر شده از بازی اطلاعات بیشتر از این بازی در ماه September به اطلاع خواهد رسید .

این بازی مشترکا توسط Nordic Games و Farm 51 در حال ساخت است و تریلزری از این بازی هم منتشر شده .Painkiller: Hell & Damnation بازسازی اولین عنوان این بازی است که در حال حاضر در مرحله بتا قرار دارد و طبق اطلاعات قرار است فعلا برای PC منتشر شود . اطلاعات بیشتر راجع به پلتفرمها ، زمان انتشار ، قیمت و .... به زودی ودر ماه September منتشر خواهد شد .

عکسهایی از بازسازی این بازی :

برای دیدن تریلر باید از قند شکن استفاده کنید ! البته تریلر شاید و به زودی در بخش تریلر فروم قرار گیرد !

منبع

باو دوستان Old School یه سری بازیا مثل The Elder Scrolls Arena و ...... اینا بودن که بسیار هم سخت بودن. البته توی این نسل The Legend Of Grimrock بلند شد اومد گرافیک پیشرفته رو با گیم پلی بازی های OS ترکیب کرد و یه چیز تر و تمیز و صد البته سختی از آب در اومد.
منظور وجید اینه که بازی های OS به مزاج خیلیا خوش نمیاد. حقیقتا هم همینطوریه. البته به این معنا نیست که طرفداراشون رو از دست داده باشن. این نمونه بازیا همچنان بازی میشن و همونجور که همه مون میدونیم بیشتر روی گیم پلی-شون مانور دارن تا داستان و بقیه موارد.
ولی دوستان واقعیت اون کسانی که OS هستن، حقیقتا بیشتر بازیای این دوره رو نمیپسندن. صد البته من خودم OS نیستم چون واقعا چیزی هست که از طاقت این نسل که ما باشیم خارجه ولی بازی خیلیا این بازیا رو دوست دارن و بازیشون میکنن. نیست که به کل منقرض شده باشن

كلا اينجور بازيها مال زمان ماهاست و كسايي كه عمر گيمري كوتاهي دارند خيلي با اين سبكا حال نمي كنن و بيشتر از بازيهاي واقع گرايانه تر و معروف اين دوره زمونه لذت مي برن......

خداييش اون زمان خيلي بازي باحالي بود البته براي من در حد Serious sam جذاب نبود و بين بازيهاي اين فرمي هنوز هم به نظرم ss جايگاه ويژه اي داره

باو دوستان Old School یه سری بازیا مثل The Elder Scrolls Arena و ...... اینا بودن که بسیار هم سخت بودن. البته توی این نسل The Legend Of Grimrock بلند شد اومد گرافیک پیشرفته رو با گیم پلی بازی های OS ترکیب کرد و یه چیز تر و تمیز و صد البته سختی از آب در اومد.

مطمئنی که مثالت درسته ! The Elder Scrolls Arena جهان بازی با سبک Action role-playing هست و تعریفت به نظرم اشتباست ! اصلا ما سبکی به اسم old - school نداریم . این بازی هم The Legend Of Grimrock جهان باز Action role-playing .

فکر کنم بهتر باشه شما برای مثالت از بازیهایی مثل : bulletstorm تو این نسل و DOOM 3 و Queak ، Serious sam ، HALF LIFE ، UNREAL TORNUMENT ، و.... تو نسل قبل نام ببری .

چون هم رده 2 تا بازی ای که شما معرفی کردی بازی های زیادی میتونن قرار بگیرن .مثل FALL OUT !!! پس به نظرم تعریف شما اشتباهه .

مطمئنی که مثالت درسته ! The Elder Scrolls Arena جهان بازی با سبک Action role-playing هست و تعریفت به نظرم اشتباست ! اصلا ما سبکی به اسم old - school نداریم . این بازی هم The Legend Of Grimrock جهان باز Action role-playing .

فکر کنم بهتر باشه شما برای مثالت از بازیهایی مثل : bulletstorm تو این نسل و DOOM 3 و Queak ، Serious sam ، HALF LIFE ، UNREAL TORNUMENT ، و.... تو نسل قبل نام ببری .

چون هم رده 2 تا بازی ای که شما معرفی کردی بازی های زیادی میتونن قرار بگیرن .مثل FALL OUT !!! پس به نظرم تعریف شما اشتباهه .
عزیز من یه بار دیگه پستمو بخون! OS اصلا سبک نیست که من بخوام اونو یه سبک به حساب بیارم.
و صد البته این دوتا مورد هم که اشاره کردی - TES Arena و Legend Of Grimrock - اصلا Open-World نیستن! نمیدونم اصلا بازیشون کردی یا نه؟! کل بازی توی یه سیاهچال یکنواخت هست. به این سبک هم میگن Dungeon Crawling - RPG اصیل به همراه Loot کردن تر و تمیز!
و در آخر، امثال SS و PK و ........ OS حساب میشن. Bulletstorm یه OS حساب میشه؟

عزیز من یه بار دیگه پستمو بخون! OS اصلا سبک نیست که من بخوام اونو یه سبک به حساب بیارم.
و صد البته این دوتا مورد هم که اشاره کردی - TES Arena و Legend Of Grimrock - اصلا Open-World نیستن! نمیدونم اصلا بازیشون کردی یا نه؟! کل بازی توی یه سیاهچال یکنواخت هست. به این سبک هم میگن Dungeon Crawling - RPG اصیل به همراه Loot کردن تر و تمیز!
و در آخر، امثال SS و PK و ........ OS حساب میشن. Bulletstorm یه OS حساب میشه؟

در مورد این بازیThe Elder Scrolls Arena باید یگم که Open world هست و دومی رو شما درست میگی و Open world نیست .

اما بازی ای مثل Bulletstorm کاملا شبیه بازیهای UNREAL TORNUMENT و DOOM 3 و Queak هست ( البته با تفاوت ها و تغییرات زیاد ) . اما حقیقتا من Serious sam رو بازی نکردم .اما اونطوری که از عکسها و تریلر هاش مشخصه بازی باید مثل UNREAL TORNUMENT و DOOM 3 و Queak باشه . پس Bulletstorm هم میشه شبیه اون ! حالا کجاش اشتباس ؟!

در مورد این بازیThe Elder Scrolls Arena باید یگم که Open world هست و دومی رو شما درست میگی و Open world نیست .

اما بازی ای مثل Bulletstorm کاملا شبیه بازیهای UNREAL TORNUMENT و DOOM 3 و Queak هست ( البته با تفاوت ها و تغییرات زیاد ) . اما حقیقتا من Serious sam رو بازی نکردم .اما اونطوری که از عکسها و تریلر هاش مشخصه بازی باید مثل UNREAL TORNUMENT و DOOM 3 و Queak باشه . پس Bulletstorm هم میشه شبیه اون ! حالا کجاش اشتباس ؟!
Bulletstorm تا حدودی شبیه بازیهای old school شوتر هست. بیشتر به خاطر اکشن بالاش. ولی تو اون رده نیست. چون به نظرم خیلی ساده هست و از نظر سختی در حد Painkiller نیست.
من یادمه painkiller رو با درجه سختی nightmare بازی کردم ولی به حدی سخت و طاقت فرسا بود که حداکثر با سه تا ضربه می مردیم. تازه تو این حالت نبود Quick Save رو هم اضافه کن، که فقط باید به Check Point ها دل خوش میکردی. و این یعنی در آوردن اشک گیمر.
آخرین بازی Old School هم همین Legend of Grimlock هست که ظاهرا موفق بوده و مثل اینکه سازنده ها می خوان دنباله اش رو بسازن. البته من شنیدم فقط. در حد شایعه هست.

این TES Arena فقط توی یه سیاهچاله هست! مگر اینکه سیاهچال به اون گندگی رو OW حساب کنیم.
SS هم یه بازی نیمه OW هست. محیطهای بازی باز هستن اکثر مواقع. کل گیم پلی بازی در این خلاصه میشه که جلوی امواج بزرگی از دشمنان که هر لحظه به سمتتون جمله میکنن رو بگیرین. هیچ کار خاصی نباید انجام بدین.
اما DOOM 3؟ نه خیر. DOOM 3 یه بازی تو سبک First-person shooter - Survival horror هست. البته SS هم سوم شخص هست و هم اول شخص. گیم پلی بازی از ابتدا تا انتهای بازی یکی هست و فقط اسلحه ها و دشمنان تغییر میکنن.
باید بازی کنی تا تفاوت رو ببینی.
این SS و PK و Will Rock وارد یه محیط باز میشی و 1000 نفر میریزن سرت و تموم!

این TES Arena فقط توی یه سیاهچاله هست! مگر اینکه سیاهچال به اون گندگی رو OW حساب کنیم.
SS هم یه بازی نیمه OW هست. محیطهای بازی باز هستن اکثر مواقع. کل گیم پلی بازی در این خلاصه میشه که جلوی امواج بزرگی از دشمنان که هر لحظه به سمتتون جمله میکنن رو بگیرین. هیچ کار خاصی نباید انجام بدین.
اما DOOM 3؟ نه خیر. DOOM 3 یه بازی تو سبک First-person shooter - Survival horror هست. البته SS هم سوم شخص هست و هم اول شخص. گیم پلی بازی از ابتدا تا انتهای بازی یکی هست و فقط اسلحه ها و دشمنان تغییر میکنن.
Open world,Arena هست :دی، مپش هم اندازه تهران هست، از اینور مپ تا انور بدون Fast Travel دقیقاً ده ساعت طول میکشه، حاوی صد‌ها شهر هست بازی.
منظور از OS بیشتر اینجا به معنی‌ این هست که بازی‌هایی‌ هستن که سبک قدیمی‌ دارن و بازی کنن این دوره نمی‌تونن باهاشون زیاد ارتباط بر قرار کنن، سبک خاصی‌ نیست که بگیم حتما باید شوتر باشه یا حتما RPG . الان یکی‌ از بهترین‌RPG های چند سال اخیر، Legend Of grimrock چند ماه قبل منتشر شد، اونایی که ادعا پرو بودن دارن ببینین اصلا تونستن اولین Dungeon رو کامل کنن؟ Old school یعنی‌ این :دی

در ضمن وحید راست میگه، این بازی‌هایی‌ مثل will rock یا SS با اینکه گیمپلی ساده‌ای دارن، ولی‌ کنترل بازی و اینکه بخواهی کامل تموم کنی‌ اسکیلل بسیار بالایی می‌خواد، که از اکثر Halo و Uncharted و حتا Diablo بازان کنونی‌ بر آمده نیست.

من خودم دروغ نمیگم، پلیر همین نسل‌ها هستم و ادعا هاردکور بودن اینا ندارم، ولی‌ به لطف چندی از دوستان بازی‌های قدیمی‌ رو هم زیاد بازی کردم که انصافا خیلی‌ سخت هستن :دی. اون زمونا بازی کنا با درو کردن یه ارتش و صد‌ها بار مردن از بازی لذت میبردن نه مثل الان که یه بار بمیرن دیسک بازی رو بشکنن.
On Topic : امیدوارم این بار با یه بازی فان و در حد نام بازی طرف باشیم،خیلی‌ دلم واسه اینجور سبکا تنگ شده.

درمورد پلتفرومش PC و XB360 که 100%ـه چون تهیه کننده بازی در جریان GC تاییدش کرد.

ای داد اینطوری که خیلی بد میشه چون طرفدارای ps3 میان "اومدن" بازی رو میکوبن از اون طرف هم به طور دسته جمعی و خودجوش این بازی نزد x360فنها عزیز میشه:|

پ.ن : البته بعضی ها یادشون نیست اما همین بازی های R&G بی مخ یک سرشون 10 برابر سخت تر از بازی های مثلا واقع گرایانه الان بودند.

آخ گفتی سختی، من اون موقع ها برای اینکه ثابت کنم خیلی خفن غولی هستم تو بازیا "با واژه هاردکور گیمر آشنا نیودم اون زمان:d" همیشه بازی رو رو سخترین حالت میذاشتم، سره این بازی وسطاش اشکم درومد و بیخیالش شدم و گفتم من مگزی بیش نیستم " با کلمه نوب هم آشنا نبودم:d" خیلی دوست دارم این بیاد ببینم تو بقیه اش چیرو از دست دادم

پ.ن: تو بازیای امروزی hard reset هم تا حدودی به همین سبک بود

Bulletstorm تا حدودی شبیه بازیهای old school شوتر هست. بیشتر به خاطر اکشن بالاش. ولی تو اون رده نیست. چون به نظرم خیلی ساده هست و از نظر سختی در حد Painkiller نیست.
من یادمه painkiller رو با درجه سختی nightmare بازی کردم ولی به حدی سخت و طاقت فرسا بود که حداکثر با سه تا ضربه می مردیم. تازه تو این حالت نبود Quick Save رو هم اضافه کن، که فقط باید به Check Point ها دل خوش میکردی. و این یعنی در آوردن اشک گیمر.
آخرین بازی Old School هم همین Legend of Grimlock هست که ظاهرا موفق بوده و مثل اینکه سازنده ها می خوان دنباله اش رو بسازن. البته من شنیدم فقط. در حد شایعه هست.

این نکته رو باید اضافه کنم که بازی TES Arena فقط و فقط اولش تو سیاه چال هست !!!!

البته من که هیچ کدوم از این 2 بازی ( Serious sam و Legend of Grimlock ) رو شانس بازی کردنش رو پیدا نکردم . اما Safety & Peace که گفت میریزن رو سرت از هه طرف کاملا متویجه شدم بازی چه طوره . چون تریلرش رو دیده بودم . اما امیدوارم این بازی سازی دقیقا از روی همون اولین Painkiller محبوب باشه که همه ازش طرفداری میکنن . با گرافیک بالاتر و هوش مصنوعی بهتر . خدا کنه کنه حداقل مثل بازی duke نباشه که بعد از 10 سال بیاد و .....

البته اینها هم فکر کنم غولهای بازی هستن که بچه ها تعریف کیردن ازش : مثل اینکه همه هستن !

من زیاد سررشته در این بازی ها ندارم ولی فکر کنم سبک این بازی ها Run&Kill باشه و فکر کنم old school هم به هر چیز قدیمیو خفن در واقع بگن چون من این اصطلاح رو تو سینما و حتی خیلی جاهای دیگه هم می بینم.در کل این بازی به این دلیل خوب هستن که فقط به دلیل سرگرمی ساخته شدن و هیچ هدف دیگه ای ندارن و کلا فان هستن

به آخر خط نرسیدن، این جور بازیها سبک old school هستن که به مذاق unchartedــبازها و Call of Dutyــبازها خوش نمیاد.

یک نگاهی به نمره شماره های بعدی بنداز می فهمی منظورم را !
الان کی صحبت کالاف -انچارتد کرد که بهت بر می خوره !

نمی دونم والله اینuncharted بنده خدا چه
گناهی کرده که هر چی میشه گیر می دهند بهش

این نکته رو باید اضافه کنم که بازی TES Arena فقط و فقط اولش تو سیاه چال هست !!!!

البته من که هیچ کدوم از این 2 بازی ( Serious sam و Legend of Grimlock ) رو شانس بازی کردنش رو پیدا نکردم . اما Safety & Peace که گفت میریزن رو سرت از هه طرف کاملا متویجه شدم بازی چه طوره . چون تریلرش رو دیده بودم . اما امیدوارم این بازی سازی دقیقا از روی همون اولین Painkiller محبوب باشه که همه ازش طرفداری میکنن . با گرافیک بالاتر و هوش مصنوعی بهتر . خدا کنه کنه حداقل مثل بازی duke نباشه که بعد از 10 سال بیاد و .....

البته اینها هم فکر کنم غولهای بازی هستن که بچه ها تعریف کیردن ازش : مثل اینکه همه هستن !

نه عزیز این دشمنای معمولی بازی بودن:d
وسطی که خود دنیل ـه:d
از راست دومی هم دشمن خوبی بود.باید میزدیم تو شکمش دقیقا زیر زرهش:d
عجب بازی هایی میکردیم قبلاها:(

یک نگاهی به نمره شماره های بعدی بنداز می فهمی منظورم را !
الان کی صحبت کالاف -انچارتد کرد که بهت بر می خوره !

نمی دونم والله اینuncharted بنده خدا چه
گناهی کرده که هر چی میشه گیر می دهند بهش

همون گناهی رو کرده که HR و Metal Gear و God of War و ...... کردن.

فکر کنم old school هم به هر چیز قدیمیو خفن در واقع بگن

old school کلآ در مورد بازی ها و کنسول ها و چیزهای قدیمی به کار میره که یه زمانی طرفدارای زیادی داشتن ولی الآن بازیکن های امروزی زیاد باهاشون حال نمیکنن ، در حالی که قدیمی ترها هنوز باهاشون حال میکنن و خاطره دارن و اینا :d

اینجا یه سری توضیحات داده.
اینجا هم در موردش گفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or