Painkiller: Hell & Damnation " پلتفرم " " تاریخ انتشار "

HosseinBrusli

کاربر سایت
طبق اطلاعاتی منتشر شده ، بازسازی بازی مشهور Painkiller به زودی به اتمام میرسد و این عنوان جدید باپسوند Hell & Damnation قرار است به زودی منتشر شود . طبق خبرهای منتشر شده از بازی اطلاعات بیشتر از این بازی در ماه September به اطلاع خواهد رسید .

این بازی مشترکا توسط Nordic Games و Farm 51 در حال ساخت است و تریلزری از این بازی هم منتشر شده .Painkiller: Hell & Damnation بازسازی اولین عنوان این بازی است که در حال حاضر در مرحله بتا قرار دارد و طبق اطلاعات قرار است فعلا برای PC منتشر شود . اطلاعات بیشتر راجع به پلتفرمها ، زمان انتشار ، قیمت و .... به زودی ودر ماه September منتشر خواهد شد .

عکسهایی از بازسازی این بازی :

برای دیدن تریلر باید از قند شکن استفاده کنید ! البته تریلر شاید و به زودی در بخش تریلر فروم قرار گیرد !

منبع

شماره یکش رو هنوز تو آرشیو گیم هام دارم ... 3 تا سی دی بود ... واقعا بازی متفاوتی بود ... البته اکسپنشن شماره اولش با نام Battle of of Hell یه شاهکار گرافیکی تو زمان خودش بود ... امیدوارم یه بازی ریمیک شده با گرافیک فوق العاده باشه.

تفاوتش با سیریس سام 1 رو بفرمایید.
تنها تفاوتشون این بود که توی سیریوس سم درگیری ها چندین مدل دشمن مختلف داشت
اما توی پین کیلر در هر درگیری فقط یک نوع دشمن بهت حمله میکرد !!!!
این فرق اساسی بازی ها بود ..
که خیلی پوینت مهمی واسه سیریوس سم نیست (هرچند خب بهتره که باشه)
تِم دو بازی هم فرق میکنه !
یکی فان و یکی مثلا ترسناک با خشونت بالا
از بقیه دیدگاه ها پین کیلر بهتره

آخرین ویرایش:
یادش بخیر Painkiller !
یکی از به یادموندنی ترین FPS های عمرم هست. گیم پلی فوق العاده با هیجان بالا و اکشن عالی ، باس های منحصربفرد و جالب (از اون یارو که یه 200،300 متری طول داشت بگیر تا اون که با پُتک میزد زمین میرفتیم هوا ! :دی) ، مرحله آخر محشرش که نمیشه فراموشش کرد و امیدوارم توی ریمیک هم مثل همون باشه و ...
چه اسلحه های باحالی هم داشت ! از خود Painkiller گرفته تا اون Stake Gun که دشمن ها رو با چوب نوک تیز میچسبوند به دیوار و Shotgun باحالش و ...
جالبه که Painkiller هم سال 2004 اومد ! :دی رسمآ سال FPS بوده اون سال. Doom 3 , Half Life 2 , Halo 2 , Far Cry , Painkiller , Unreal Tournament 2004 و Metroid Prime 2 و ...

البته به جز بازی اصلی که شاهکار بود(بهترین باس فایت های ممکن برای یک شوتر:x) و Battle out of the Hell که یه EXP عالی بود ، بقیه Spin off ها از دم زباله بودند به معنای واقعی ، فکر کنم اینم همینطور باشه!

Farm 51 یک سری اعضایی بودند که بعد از عرضه نسخه اصلی از PCF رفتند بیرون و برای خودشون استودیو جدید زدند. exp قبلی رو استودیو ها در پیت ساخته بودند اما اینجا بیشتر اعضای اصلی سازنده نسخه اول هستند.

پ.ن : البته بعضی ها یادشون نیست اما همین بازی های R&G بی مخ یک سرشون 10 برابر سخت تر از بازی های مثلا واقع گرایانه الان بودند.

باو Old School...

پ.ن: من اینجور بازیها رو تو سبک "کیلویی" طبقه بندی میکنم... (نظر شخصی)
باو Call of Duty..... !!!
پس به Call of Duty و امثالهم چی میگن؟ واقع گرایانه؟ تو واقعیت دیدین کسی خود به خود خوب بشه؟ یا یه Rocket Launcher بزرگ رو تنهایی حمل کنه؟ تا اونجایی که می دونم نمیشه.
حداقل تو این نسل به عناوینی مثل Arma و Flashpoint میگن واقع گرایانه نه بقیه... !

به آخر خط نرسیدن، این جور بازیها سبک old school هستن که به مذاق unchartedــبازها و Call of Dutyــبازها خوش نمیاد.

بازیش بنظر هاردکورپسند میاد اینطور که معلومه حتماً به مذاق GeoW ـــــباز ها و Haloــــــباز ها خوش میاد !
خدایی معلومه از جدیدترین مهارت های ترولینگ استفاده میکنی ! :d احسنت !:d

پس به Call of Duty و امثالهم چی میگن؟ واقع گرایانه؟ تو واقعیت دیدین کسی خود به خود خوب بشه؟ یا یه Rocket Launcher بزرگ رو تنهایی حمل کنه؟ تا اونجایی که می دونم نمیشه.
حداقل تو این نسل به عناوینی مثل Arma و Flashpoint میگن واقع گرایانه نه بقیه... !

میشه بگید الان کی حرف از واقع گرایانه زد ؟ یا اینکه کی از Cod دفاع کرد ؟
شما که میخواید اینقدر تند جواب بدید حداقل اول صبر کنید اون حرف مورد نظرتون زده بشه بعد جوابشو بدید.

بازیش بنظر هاردکورپسند میاد اینطور که معلومه حتماً به مذاق GeoW ـــــباز ها و Haloــــــباز ها خوش میاد !
خدایی معلومه از جدیدترین مهارت های ترولینگ استفاده میکنی ! :d احسنت !:d
من اسم هاردکور رو آوردم؟ کجای جمله ام چنین کلمه ای دیدی؟
من گفتم سبک سبک old school. می دونی یعنی چی؟ بذار برات بگم:
یعنی بکش برو جمله. این جور بازیها اصولن داستان خاصی ندارن و بیشتر تکیه شون بر پایه ی صحنه های درگیریه سنگین و اکشن بالا هست.
پایه گذار این سبک اگر اشتباه نکنم Serious Sam بود که با بازی هایی مثل Will Rock ادامه پیدا کرد و به نظرم Painkiller (نسخه ی اول منظورمه) اون رو به تکامل رسوند.
باو یکی بیاد کمک، این بچه مچه ها ریختن سرم. :دی
کسری کجایی؟ :|

یعنی بکش برو جمله. این جور بازیها اصولن داستان خاصی ندارن و بیشتر تکیه شون بر پایه ی صحنه های درگیریه سنگین و اکشن بالا هست.
پایه گذار این سبک اگر اشتباه نکنم Serious Sam بود که با بازی هایی مثل Will Rock ادامه پیدا کرد و به نظرم Painkiller (نسخه ی اول منظورمه) اون رو به تکامل رسوند.
باو یکی بیاد کمک، این بچه مچه ها ریختن سرم. :دی

من کاری ندارم سبک Old School چیه ! ممکنه یه نفر یه آنچارتد باز خفن باشه اما عاشق همین سبک هم باشه !
این همه بازی تو بازار داریم دست گذاشتی روی آنچارتد و COD و هیچ جای شک و شبهه ای نمیزاری چیزی جز ترول نیست ! کاملاً آف تاپیک !
کاری ندارم ! من بچه هستم شما بزرگ هستی ! خوشبحالت ! ضمناً بنده از جناب کسری ترسی ندارم

من واقعا کنجکاوم بدونم کی حرف CoD و "واقع گرایانه" زد که شما اومدی پین کیلر رو به CoD و CoD رو به آرما و فلش پوینت ربط دادی! یه گریزی به آنچارتد هم زدی اون وسط مسطا.
در ضمن تو واقعیت ندیدیم کسی خود به خود خوب شه ولی اینم ندیدیم که کسی بره رو بسته ی "خون" بعد خونش پُر شه :))
باو یکی بیاد کمک، این بچه مچه ها ریختن سرم. :biggrin1:
والا زیاد ادعام نمیشه ولی تا جایی که میدونم سبکی به نام Old School هیچ وقت وجود نداشته، نداره و نخواهد داشت. جماعت PC فن این چیزا رو برا بازیای خودشون ساختن.
اینجور بازی ها هم تکیشون بر پایه ی "دستت رو رو کلیک چپ نگه دار، موس رو تکون بده" هست.
بچه مچه؟ شما به "مدرسه قدیمی" بودن خودت ببخش ما بچه مچه ها رو ;)

من کاری ندارم سبک Old School چیه ! ممکنه یه نفر یه آنچارتد باز خفن باشه اما عاشق همین سبک هم باشه !
این همه بازی تو بازار داریم دست گذاشتی روی آنچارتد و COD و هیچ جای شک و شبهه ای نمیزاری چیزی جز ترول نیست ! کاملاً آف تاپیک !
کاری ندارم ! من بچه هستم شما بزرگ هستی ! خوشبحالت ! ضمناً بنده از جناب کسری ترسی ندارم

البته شما هم تقصیری نداری : old-school gaming اصولا به بازیهایی میگن که از زمان اولین کنسولها بودن .به عبارتی خیلی قدیمی هستن و پایه گذار سبکی باشن میگن old-school gaming یا ( بازیهای قدیمی مدرسه ای ) .
در ضمن کسی که به قول شما uncharted باز خفن باشه ، با این جور سبکها نمیتونه کنار بیاد . شما باید این سبک رو بازی کنی تا متوجه حرفم بشی . البته غول ترین بازی این سبک هم Quake بود که خدای بازی بود .

ضمننا : کسی نگفت کسری ترس داره :d او دوستمون هم به این دلیل اسم کسری اورد که از نظر اطلاعات بازی کمکش کنه ! چون اقای کسری ( نویسنده بازیرایانه ) هستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or