Pachter:ماکروسافت برنده ی کنسول های نسل بعد است

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20130311_xbox.jpg

در یک سخنرانی در SXSW ، مایکل پچر، تحلیلگر (تروخدا فحشش ندین) پیش بینی خود را برای نسل آینده کنسول ها اعلام کردن و افزود چیدمان ساختاری مایکروسافت به عنوان یک برنده بزرگ،در نسل بعد بسیار موفق تر نسبت به سونی و نینتندو هست.

پچر در یک اسلاید به اشتراک گذاشته شده توسط Keighley، خلاصه افکار خود را به روایت عام کشید و گفت . اگر چه مایکروسافت هنوز به فاش جانشین خود برای ایکس باکس 360، موسوم به دورانگو، نپرداخته ولی در پشت پرده کنسول بعدی ماکروسافت در حال قدرت گرفتن هرچه بیشتر است

"مایکروسافت برنده نسل آینده است در همین حال،ps4 نیز کار خود را به خوبی انجام خواهد داد، پچر گفت، اما نینتندو بر روی زمین سقوطی سخت میکند.

"سونی رشد خود را در نسل آینده خواهد دید . گرچه نینتندو هنوز پادشاه نرم افزاری صنعت گیم است ولی ازلحاظ سخت افزاری در نسل بعد به چالش کشیده خواهد شد
منبع

این مشکل به خاطر عجله در عرضه کنسول بود، وگرنه خریدار اینقدری مهم بوده که مایکروسافت همون موقع که این مشکل شروع شد گارانتی های X360 رو از 1 سال به 3 سال افزایش داد. حالا اینکه اینجا دیگه شامل گارانتی مایکروسافت نمیشه بحثش جداست :دی مطمئنا تو نسل آتی هم مایکروسافت دیگه اون مشکلی که در عرضه کنسولش داشت رو نداره و با خیال راحت میشه کنسولش رو خرید.

:دی
==
:دی

دیگه اگه این کار رو نمی کرد که کل سرمایه ش به باد میرفت و کسی اون کنسول رو نمیخرید. من فکر می کنم کنسولی که سرمایه گذاری چند میلیار دلاری روش شده و یه کنترل کیفی در موردش انجام نشده و چندین سال و با عوض شدن چندین مدل (حتی تا فالکون) از مشکل اولیه رنج میبرده رو نمیشه برنده نام برد. PS3 گرون بود و خب خریدار آمریکایی دلش میخواد اپل یا میاکروسافت دستش باده اگه ارزونترم باشه که فبها

از اونجایی که تفاوت فروش PS3 و 360 در حال حاضر ناچیزه و تحلیل گرا هم تا پایان فروش این نسل فروش PS3 رو بیشتر پیش بینی کردن.
برنده یعنی Wii تو این نسل و PS2 تو نسل قبل. اختلاف فروش ناچیز که عواملی مثل تفاوت تو زمان عرضه هم علتش هستن به معنی برد و باخت نیست!
اونوقت از لحاظ سود و ضرر هم میشه یه مقایسه بکنین:confused:
].مایکروسافت فقط کنسولش ناقص نیست همه محصولاتش ناقصه.قضیه خرابی های ویندوز یا حفره های امنیتی شدید IE یا افتضاحی به اسم VISTA چی؟اینکه روسای شرکت سامسونگ و فوجیتسو میگن مردم از ویندوز 8 استقبال ضعیفی کردن چی؟خواهشا به شعور بقیه توهین نکنید.
منم به شعور کم سونی شک کرده بودم که توی تبلت و laptop هاش داره از win8 استفاده میکنه که حفره ی امنیتی و افتضاح به تمام معنا هستش و تازه مردم استقبال ضعیفی ازش کردن واقعا که سونی خیلی احمقه من دوتا vaio گرفته بودم میخواستم این مدل جدید سونی با win8 رو هم بگیرم ولی با این حرف شما و پرده برداری از اسرار کثیف ماکروسافت و ناقص بودنش نظرم عوض شد...

خیلی دوس داشتم خودم تو پستی که دادم شرکت کنم ولی همه ی این بحثا نتیجش میشه سیاست ...سیاست های ماکرو و سونی مطمعنان همکری هم داره ولی در پشت درهای بسته..ما کنسولی بدون مشکل نداریم 360 در اوایل مشکلات خاص خود را داشت مشکل عذاب آور 3 چراغ که گریبان من هم گرفت
مایکروسافت فقط کنسولش ناقص نیست همه محصولاتش ناقصه.قضیه خرابی های ویندوز یا حفره های امنیتی شدید IE یا افتضاحی به اسم VISTA چی؟اینکه روسای شرکت سامسونگ و فوجیتسو میگن مردم از ویندوز 8 استقبال ضعیفی کردن چی؟خواهشا به شعور بقیه توهین نکنید.
یه سری چیزای خیلی درست بشدت تایید میشه این حرفا ولی خدمات ماکروسافت و شما ندیده گرفتی؟هیچ چیز بی عیبی وجود نداره میخام بگم سونی هم گل بی عیبنیست پس اجازه بده منم از بدی های سونی بگم
(اینکه هیرایی دائما PS3 را ابر رایانه میخواند ولی در طول بازی های مولتی پلتفرمی که عرضه میشد 360 به شدت قوی عمل میکرد و گاهی نسخه ی PS3 بازی با کاهش 1 الی 2 امتیازی نسبت به حریفخود عرضه می شد من خودم بشدت طرفدار سونی هستم ولی ماکروسافت بسیار در جنگ کنسولی پر قدرت عمل کرد شایان ذکر است سونی محبوبیت خاصی در دو نسل قبل کسب کرده بود ولی یکدفعه سرو کله ماکرو پیدا شد و کل محبوبیت سونی را به چالش کشید.
د کل دو کنسول قوی هستند و بی صبرانه منتظرظهور نسل بعد این دو شرکتم ولی کاش شرکتهای بزرگی مثل سگا و آتاری هم در نسل بعد حضور داشتند افسوس که سونی صنعت آن ها را فلج کرد

اونوقت از لحاظ سود و ضرر هم میشه یه مقایسه بکنین:confused:

منم به شعور کم سونی شک کرده بودم که توی تبلت و laptop هاش داره از win8 استفاده میکنه که حفره ی امنیتی و افتضاح به تمام معنا هستش و تازه مردم استقبال ضعیفی ازش کردن واقعا که سونی خیلی احمقه من دوتا vaio گرفته بودم میخواستم این مدل جدید سونی با win8 رو هم بگیرم ولی با این حرف شما و پرده برداری از اسرار کثیف ماکروسافت و ناقص بودنش نظرم عوض شد...

چرا مغالطه میکنی داداش؟خب اینکه محصول مایکروسافت ناقصه تقصیر سونیه؟یعنی سونی بی شعوره؟خب سونی مجبوره از ویندوز استفاده کنه چون ویندوز مخاطب پسند تر از لینوکسه (بهتر از لینوکس نیست).اکثر تبلت های بازار از اندروید به عنوان سیستم عامل استفاده میکنن.یه تعدادی هم بر اساس ویندوز8 عرضه شدن ولی در برابر اندرویدی ها عددی نیست.فکر میکنی اینکه سازنده ها این همه به سمت اندروید میرن دلیل بی شعوری شونه؟خب اگه ویندوز گزینه خوبی باشه پس چرا محبوبیت اندروید روز به روز در حال افزایشه ولی ویندوز 8 حتی قبل از عرضه هم توسط افراد سرشناس (مثل جان کارمک) مورد نقد قرار میگیره و حتی بعد از عرضه هم موفقیت بدست نمیاره و طبق گفته های سامسونگ و فوجیتسو استقبال ضعیفی ازش میشه؟لابد چون سونی بی شعوره؟ببین اگه گزینه های قدرتمندی مثل اندروید تو بازار باشن ویندوز مخاطبی نخواهد داشت.تازه اندروید خیلی عمر کمی داره و تقریبا از 2008 وارد بازار شده ولی اکثر گوشی ها و تبلت ها از اندروید استفاده میکنن و حتی تلاش های نصفه و نیمه مایکروسافت و نوکیا برای عرضه گوشی های ویندوز 8 نتیجه ای نمیده؟
حالا جوابتو گرفتی؟خواهشا یا جواب نده یا اگه جواب میدی مغالطه نکن.

یه سری چیزای خیلی درست بشدت تایید میشه این حرفا ولی خدمات ماکروسافت و شما ندیده گرفتی؟هیچ چیز بی عیبی وجود نداره میخام بگم سونی هم گل بی عیبنیست پس اجازه بده منم از بدی های سونی بگم
(اینکه هیرایی دائما PS3 را ابر رایانه میخواند ولی در طول بازی های مولتی پلتفرمی که عرضه میشد 360 به شدت قوی عمل میکرد و گاهی نسخه ی PS3 بازی با کاهش 1 الی 2 امتیازی نسبت به حریفخود عرضه می شد من خودم بشدت طرفدار سونی هستم ولی ماکروسافت بسیار در جنگ کنسولی پر قدرت عمل کرد شایان ذکر است سونی محبوبیت خاصی در دو نسل قبل کسب کرده بود ولی یکدفعه سرو کله ماکرو پیدا شد و کل محبوبیت سونی را به چالش کشید.

داداش حرف شما کاملا درسته که هیچ محصولی بی عیب نیست.منم قبول دارم که سونی هم تو محصولاتش مشکل داره اما این مشکلات انقدر کمه که به حساب نمیاد.اینکه نصف کنسولهای مایکروسافت تو سال 2006 مرجوع میشن یعنی چی؟به قول یکی از منتقدا درسته مایکروسافت تو یه سال 10 میلیون دستگاه بیشتر فروخت ولی اعتماد مشتری رو از دست داد.فکر میکنی تعداد کنسولهای مرجوعی سونی چقدر بوده؟مطمئنا هر چقدر هم که باشه به پای امار خرابی xbox نمیرسه.
اما در مورد اینکه سونی ps3 رو ابر کامپیوتر مینامید کاملا حرف سونی درسته.همون سال عرضه ps3 خیلی از مراکز تحقیقاتی از اتصال چند ps3 یه ابر کامپیوتر ساختن.در مورد اینکه x360 تو انحصاری ها بهتر عمل کرد به خاطر نااشنایی سازنده ها با نوع پردازنده ps3 بود وگرنه اگه یکم وقت میزاشتن میتونستن کیفیت بازیشون رو از حتی نسخه x360 هم بیشتر کنن.این اختلافات اکثرا جزیی بودن طوری که اختلافات کیفی بازی تو دوتا کنسول خیلی قابل شناسایی نبود.البته بازی هایی هم بودن که تو نسخه ps3 بهتر عمل میکردن مثل burnout paradise و....البته الان این اختلافات وجود نداره و حتی تو چند تا بازی نسخه ps3 بهتر بوده و حتی خیلی بازی ها هستن که متاشون تو نسخه ps3 بیشتره و این اختلافات برای چند سال اول این نسل بود.در ضمن در زمینه نبرد کنسولی برنده اونیه که انحصاری های بیشتر و بهتری داره که دیگه تو این زمینه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه چون مایکروسافت در برابر سونی حرفی برای گفتن نداره.

کی گفته به خاطر عجله در عرضه کنسول بوده؟یعنی مایکروسافت شب خوابیده صبح پاشده گفته کنسول بسازیم؟اگه اینجوری بود که سونی یه سال بعد کنسول رو عرضه نمی کرد.مثل میکروسافت:shrewd: یه قوطی ناقص میداد دست مشتری.یا چرا میکرو جونتون تو این نسل فقط 3-4 تا ip رو هر سال عرضه کرده و برای پوشوندن ضعفش تو بازی سازی دست به دامن dlc بازی شرکت های دیگه شده در حالی که سونی تو این نسل کلی ip جدید معرفی کرد که اکثرا موفق بودن (مثل uncharted یا LBP یا HEAVY RAIN و....) و یه تعداد بازی غول هم در راهند (BEYOND و TLOU).مایکروسافت فقط کنسولش ناقص نیست همه محصولاتش ناقصه.قضیه خرابی های ویندوز یا حفره های امنیتی شدید IE یا افتضاحی به اسم VISTA چی؟اینکه روسای شرکت سامسونگ و فوجیتسو میگن مردم از ویندوز 8 استقبال ضعیفی کردن چی؟خواهشا به شعور بقیه توهین نکنید.
الان در مورد ms چی فکر می کنی؟داری با چی مقایسه میکنی؟ اندروید؟این که بعضی میان به ویندوز میپرن دلیلی بر ضعفش نیست عزیز.اگه میبینی امار حمله به اون زیاده واسه اینکه از بچه 5 ساله تا پیرمرد ئ80ساله داران از اون استفاده میکنن واسه همین مجبور شدن کلی از پورت هاش رو باز بزارن .ویستا هم پایه ریز موفقیت 7 بود درسته خوب نفروخت ولی از لحاظ امکانات یه هیولا بود البته که با خیلی از اونا برخورد نداشتی یا حتی اسمش نشنیدی.و اینکه یک os انقلابی مثل 8 نتونه مثله یک ویدوز کلاسیک بفروشه بازم طبیعی هست یه بخش از نفروختنم حاصل ضعف شرکت هایی مثل سونی هست که نمیتونن از این همه امکانات که در 8 هست استفاده کنن.

چرا مغالطه میکنی داداش؟
:-/
خب اینکه محصول مایکروسافت ناقصه تقصیر سونیه؟یعنی سونی بی شعوره؟
وقتی هسته ی نرم افزاری روپایی(!)ش ویندوزه که یه محصول ناقصه چون چیزی که داری باهاش کار میکنی ناقصه ...واضح تر از این؟اگه من یه ابرکامپیوتر درست کنم روش win 95 بریزم بی شعور نیستم؟
(البته لازم به ذکره که ناقص بودن ویندوز فکت شما بود و )
خب سونی مجبوره از ویندوز استفاده کنه چون ویندوز مخاطب پسند تر از لینوکسه (بهتر از لینوکس نیست).اکثر تبلت های بازار از اندروید به عنوان سیستم عامل استفاده میکنن.یه تعدادی هم بر اساس ویندوز8 عرضه شدن ولی در برابر اندرویدی ها عددی نیست.فکر میکنی اینکه سازنده ها این همه به سمت اندروید میرن دلیل بی شعوری شونه؟تازه اندروید خیلی عمر کمی داره و تقریبا از 2008 وارد بازار شده ولی اکثر گوشی ها و تبلت ها از اندروید استفاده میکنن و حتی تلاش های نصفه و نیمه مایکروسافت و نوکیا برای عرضه گوشی های ویندوز 8 نتیجه ای نمیده؟
اولین ویندوز تاچ واقعی (8) سالها بعد از 2008 اندروید عرضه شد در واقع آندروید هیچ رقیبی به جز iOS که انحصارا و فقط روی iphone هست نداشت و برای همین برای تبلت و گوشی تاچ میکرویو و جاروبرقی(!) عرضه شد
در حالی که تنها رقیبش یعنی iOS فقط روی iphone بود
ببین اگه گزینه های قدرتمندی مثل اندروید تو بازار باشن ویندوز مخاطبی نخواهد داشت.
قدرتمند تر از mac os?
خب اگه ویندوز گزینه خوبی باشه پس چرا محبوبیت اندروید روز به روز در حال افزایشه
ولی ویندوز 8 حتی قبل از عرضه هم توسط افراد سرشناس (مثل جان کارمک) مورد نقد قرار میگیره
ps3 حتی بعد از عرضه هم توسط افراد سرشناس (مثل جان کارمک) مورد نقد قرار میگیره
چون محصول ناقصیه لابد؟:confused:

و حتی بعد از عرضه هم موفقیت بدست نمیاره و طبق گفته های سامسونگ و فوجیتسو استقبال ضعیفی ازش میشه؟لابد چون سونی بی شعوره؟
الان من بقیه حرفای سامسونگ رو هم بیارم شما قبول داری دیگه؟8-|
نه نگرفتم و بعید میدونم شما اصلا فرق بین جدال احسن و مغالطه رو بدونی تا بخوای بگی من کجا مغالطه کردم (نه به من نشون بده کجا مغالطه کردم)
مشکل شما فن بوی ها اینه که از یه استدلالی استفاده میکنید بعد معکوس اون استدلال رو قبول ندارید نمونش هم حرف های کارمک که اینجا به عنوان سند استفاده میشه و وقتی در مورد ps3 حرف میزنه میشه یه بازیساز عتیقه که بلد نیست بازی بسازه(!)
نمونه ی دیگش فروش ضعیف sony xperia ی اندرویدی در مقابل galaxy که الان نمیشه بگی سونی گوشیش ضعف داره و استقبالش ضعیفه و قوطیه ناقصه و... چرا؟چون که سونیه و فن بوی جماعت حرف حساب سرش نمیشه
نمونه ی دیگش سود سونی و فروش سونی در نسل قبل (ps2) که عامل موقیتش به عقیده ی فن بوی ها و بقیه ی مردم هست ولی در کمال تعجب برای ps3 بازیهای انحصاری دلیل برنده بودنش میشه !!! :
در ضمن در زمینه نبرد کنسولی برنده اونیه که انحصاری های بیشتر و بهتری داره که دیگه تو این زمینه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه
الان میشه توضیح بدین چرا مایکرو که اعتماد مشتری نداره هنوز داره کنسول میفروشه؟
مایکروسافت تو یه سال 10 میلیون دستگاه بیشتر فروخت ولی اعتماد مشتری رو از دست داد.

اصولا فن بوی جماعت منطق نداره و بحث کردن باهاش فایده نداره:|جالب ترینش هم اینه که یه استدلالی رو به کار میبره بعد اون استدلال برای کس دیگه میشه مغالطه!!!

زیاد تو کار جواب دادن به پست های دیگران و نقل قول نیستم اما....
چرا میکرو جونتون تو این نسل فقط 3-4 تا ip رو هر سال عرضه کرده و برای پوشوندن ضعفش تو بازی سازی دست به دامن dlc بازی شرکت های دیگه شده در حالی که سونی تو این نسل کلی ip جدید معرفی کرد که اکثرا موفق بودن (مثل uncharted یا LBP یا HEAVY RAIN و....)مایکروسافت فقط کنسولش ناقص نیست همه محصولاتش ناقصه.قضیه خرابی های ویندوز یا حفره های امنیتی شدید IE یا افتضاحی به اسم VISTA چی؟اینکه روسای شرکت سامسونگ و فوجیتسو میگن مردم از ویندوز 8 استقبال ضعیفی کردن چی؟خواهشا به شعور بقیه توهین نکنید.

۱-آیا چرخ دنده های جنگ مال نسل قبل بودن؟
۲-ماکروسافت کلا ناقص قبول آیا کسی هیت کامل تر از اون تو عرصه سیستم عامل . نرم افزار هایی مانند Office , VS , ... .
۳-ایا تا به حال در مورد IE 10 مطالبی خوندین یا باهاش کار کردین.
۴-Win 7 اونقدر کامل بود بود که فعلا نیازی به Upgrade کلی نباشه اما دیر یا زود این اتفاق خواهد افتاد.
۵-ممنون که حواستون به شعور بقیه هم هست.

خب سونی مجبوره از ویندوز استفاده کنه چون ویندوز مخاطب پسند تر از لینوکسه (بهتر از لینوکس نیست).اکثر تبلت های بازار از اندروید به عنوان سیستم عامل استفاده میکنن.یه تعدادی هم بر اساس ویندوز8 عرضه شدن ولی در برابر اندرویدی ها عددی نیست.فکر میکنی اینکه سازنده ها این همه به سمت اندروید میرن دلیل بی شعوری شونه؟خب اگه ویندوز گزینه خوبی باشه پس چرا محبوبیت اندروید روز به روز در حال افزایشه ولی ویندوز 8 حتی قبل از عرضه هم توسط افراد سرشناس (مثل جان کارمک) مورد نقد قرار میگیره و حتی بعد از عرضه هم موفقیت بدست نمیاره و طبق گفته های سامسونگ و فوجیتسو استقبال ضعیفی ازش میشه؟لابد چون سونی بی شعوره؟ببین اگه گزینه های قدرتمندی مثل اندروید تو بازار باشن ویندوز مخاطبی نخواهد داشت.تازه اندروید خیلی عمر کمی داره و تقریبا از 2008 وارد بازار شده ولی اکثر گوشی ها و تبلت ها از اندروید استفاده میکنن و حتی تلاش های نصفه و نیمه مایکروسافت و نوکیا برای عرضه گوشی های ویندوز 8 نتیجه ای نمیده؟
۱-اینی که یه نرم افزار کاربر پسند تره خودش سند بر بهتر بودنش نیست آیا؟ (نیاز داشته باشی در موارد داخلی و تخصصی هم برتری های Windows رو بر لینوکس میگم ضمن واقف بودن به خصایص خوب لینوکس.)
۲- Windows 8
[TABLE="class: infobox vevent, width: 22"]
[TR]
[TH]Initial release[/TH]
[TD]October 26, 2012; 4 months ago[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Android
[TABLE="class: infobox, width: 22"]
[TR]
[TH]Initial release[/TH]
[TD]September 23, 2008[SUP][3][/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اما در مورد اینکه سونی ps3 رو ابر کامپیوتر مینامید کاملا حرف سونی درسته.همون سال عرضه ps3 خیلی از مراکز تحقیقاتی از اتصال چند ps3 یه ابر کامپیوتر ساختن.در مورد اینکه x360 تو انحصاری ها بهتر عمل کرد به خاطر نااشنایی سازنده ها با نوع پردازنده ps3 بود وگرنه اگه یکم وقت میزاشتن میتونستن کیفیت بازیشون رو از حتی نسخه x360 هم بیشتر کنن.این اختلافات اکثرا جزیی بودن طوری که اختلافات کیفی بازی تو دوتا کنسول خیلی قابل شناسایی نبود.البته بازی هایی هم بودن که تو نسخه ps3 بهتر عمل میکردن مثل burnout paradise و....البته الان این اختلافات وجود نداره و حتی تو چند تا بازی نسخه ps3 بهتر بوده و حتی خیلی بازی ها هستن که متاشون تو نسخه ps3 بیشتره و این اختلافات برای چند سال اول این نسل بود.در ضمن در زمینه نبرد کنسولی برنده اونیه که انحصاری های بیشتر و بهتری داره که دیگه تو این زمینه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه چون مایکروسافت در برابر سونی حرفی برای گفتن نداره.

۱-یک ابر کامپیوتر به کامپیتری میگن که علاوه بر قدرت میزان دسترسی به منابعش راحت سریع هم باشه که در ابر کامپیوتر سونی این چنین نبود.
۲-اینکه تو بیشتر عنوان های مولتی ۳۶۰ بهتر بود دیگه چیز کاملا واضحی است.
۳-شما چند ساله دو دستی جریان سه چراغه شدن رو چسپیدین با اینکه العان و خیلی وقته این مشکل دیگه نست حالا در مورد امتیاز های کمتر عناوین مولتی سونی که میرسه میسه اوایل نسل!!!!
۴-ماکرو اگر ۳۰۰ عنوان انحصاری هم بسازه و همه در سطح پایینی باشند برنده که نیست بازنده هم هست اما اگر ۵ عنوان انحصاری محبوب رو با بالاترین کیفیت عرضه کنه (Forza ,Gears ,Halo) هم من از بازی کردنشون لذت می برم هم خودش به سود و منافعش میرسه (کما اینکه بگم هیچ کس از تنوع بدش نمیاد) خوب اگر یک حساب سر انگشتی هم که کنیم می بینیم از دیدگاه شرکتی و اقتصادی ماکرو در برابر سونی در مقوله ی بازی های انحصاری نه اینکه عقبه بلکه جلو هم هست.

الان در مورد ms چی فکر می کنی؟داری با چی مقایسه میکنی؟ اندروید؟
شما مثل اینکه دوزاریت کجه؟.من ویندوز رو با اندروید مقایسه نکردم.فقط گفتم اگه مایکروسافت هنوز دراه ویندوز میفروشه به خاطر اینه که رقیب قدر تو این بازار سیستم عامل نداره؟و اگه یه روز رقیبی براش پیدا بشه معلوم نیست دیگه ویندوزی وجود داشته باشه.و برای حرفم اندروید رو مثال زدم که تو سیستم عامل های گوشی و تبلت و خیلی وسایل دیگه یکه تازی میکنه در حالی که قبل از اینکه windows phone عرضه بشه windows mobile هم تو بازار بود ولی هیچ حرفی در برابر اندروید نتوست بزنه

اگه میبینی امار حمله به اون زیاده واسه اینکه از بچه 5 ساله تا پیرمرد ئ80ساله داران از اون استفاده میکنن واسه همین مجبور شدن کلی از پورت هاش رو باز بزارن
ببخشید " اینکه پرت هاش رو باز میزارن "یعنی چی؟میشه توضیح بدی؟:-/

اگه میبینی امار حمله به اون زیاده واسه اینکه از بچه 5 ساله تا پیرمرد ئ80ساله داران از اون استفاده میکنن واسه همین مجبور شدن کلی از پورت هاش رو باز بزارن .ویستا هم پایه ریز موفقیت 7 بود درسته خوب نفروخت ولی از لحاظ امکانات یه هیولا بود البته که با خیلی از اونا برخورد نداشتی یا حتی اسمش نشنیدی.
:d
ببین داداش من حرفم رو از رو هوا نمی زنم.اینایی که میگن ویندوز مشکلات امنیتی داره ادمای بی سواد نیستن.این حرف رو افراد متخصص تو زمینه کامپیوتر میزنن.مثلا همین مشکلات ویندوز سون رو من از خودم نگفتم.یه مجله ای هست به نام "سخت افزار" (فکر نکنم اسمشو شنیده باشی).من چند سال پیش نقد ویندوز سون رو تو اون خوندم که تمام مشکلات این سیستم عامل ناقص رو موشکافانه بررسی کرده بود و البته به قابلیت هاش هم پرداخته بود مثل directx 10 و اینکه قابلیت هایی که برای اجرای بازی ها داشت تا قبل از عرضه نسخه اول بایوشاک به چشم نیومد.البته هنوزم از ویستا به عنوان یه اثر ضعیف یاد میکنن.من به خاطر همین directx 10 کارت گرافیک گرونتر خریدم که ببینم واقعا چی داره پس این قابلیت و خیلی از قابلیت های دیگه شو تجربه کردم.به علاوه اینکه IE پر از حفره های امنیتیه و در تست سرعت همیشه ضعیف ترین عملکرد رو داره.

اینکه یک os انقلابی مثل 8 نتونه مثله یک ویدوز کلاسیک بفروشه بازم طبیعی هست یه بخش از نفروختنم حاصل ضعف شرکت هایی مثل سونی هست که نمیتونن از این همه امکانات که در 8 هست استفاده کنن

نخیر.اگه ویندوز به قول شما انقلابی 8 نمیتونه خوب بفروشه دلیل ضعف سونی یا سازنده های دیگه نیست.چون اصلا خود مدیران سامسونگ و فوجیتسو میگن مردم از لپ تاپ ها و تبلت های بر پایه ویندوز 8 استقبال ضعیفی کردن.مگه بازی ساز ها از جمله جان کارمک و گیب نیول و خیلیای دیگه قبل از عرضه 8 به مایکروسافت اعتراض نکردن؟لابد اونم تقصیر سونی بوده؟ببین داداش نه من و نه شما به اندازه یه ادم با سوادی مثل جان کارمک حالیمون نیست پس وقتی یه نابغه مثل کارمک میاد و از تغییرات ویندوز 8 ایراد می گیره لابد یه چیزی میدونه ؟

---------- نوشته در 03:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 AM ارسال شده بود ----------

:-/

وقتی هسته ی نرم افزاری روپایی(!)ش ویندوزه که یه محصول ناقصه چون چیزی که داری باهاش کار میکنی ناقصه ...واضح تر از این؟اگه من یه ابرکامپیوتر درست کنم روش win 95 بریزم بی شعور نیستم؟
(البته لازم به ذکره که ناقص بودن ویندوز فکت شما بود و )

اولین ویندوز تاچ واقعی (8) سالها بعد از 2008 اندروید عرضه شد در واقع آندروید هیچ رقیبی به جز iOS که انحصارا و فقط روی iphone هست نداشت و برای همین برای تبلت و گوشی تاچ میکرویو و جاروبرقی(!) عرضه شد
در حالی که تنها رقیبش یعنی iOS فقط روی iphone بود

قدرتمند تر از mac os?
خب اگه ویندوز گزینه خوبی باشه پس چرا محبوبیت اندروید روز به روز در حال افزایشه

ps3 حتی بعد از عرضه هم توسط افراد سرشناس (مثل جان کارمک) مورد نقد قرار میگیره
چون محصول ناقصیه لابد؟:confused:
ps3 توسط کارمک هم مورد نقد قرار گرفت و هم تحسین شد.به خاطر بلو ری و فضای زیادی که در اختیار بازیساز قرار میده تحسین شد.به خاطر پیچیدگی برنامه نویسی هم مورد نقد قرار گرفت.اینطور نبود که کارمک کل با ps3 رو زیر سوال ببره.کاری که با ویندوز8 کرد.

الان من بقیه حرفای سامسونگ رو هم بیارم شما قبول داری دیگه؟8-|

نه نگرفتم و بعید میدونم شما اصلا فرق بین جدال احسن و مغالطه رو بدونی تا بخوای بگی من کجا مغالطه کردم (نه به من نشون بده کجا مغالطه کردم)
مشکل شما فن بوی ها اینه که از یه استدلالی استفاده میکنید بعد معکوس اون استدلال رو قبول ندارید نمونش هم حرف های کارمک که اینجا به عنوان سند استفاده میشه و وقتی در مورد ps3 حرف میزنه میشه یه بازیساز عتیقه که بلد نیست بازی بسازه(!)
من دارم راجع به نقص های ویندوز حرف میزنم شما میگی سونی بیشعوره که داره از ویندوز استفاده میکنه.این مغالطه است عزیزb-)
نمونه ی دیگش فروش ضعیف sony xperia ی اندرویدی در مقابل galaxy که الان نمیشه بگی سونی گوشیش ضعف داره و استقبالش ضعیفه و قوطیه ناقصه و... چرا؟چون که سونیه و فن بوی جماعت حرف حساب سرش نمیشه
خب چون حرف شما بی ربطه.هر کمپانی یه دوره داره.الان نوکیا مثل قبل نفوذ نداره و بازار در دست سامسونگ و اپله.چرا؟چون تبلیغات کار خودشو میکنه.اگه فروش galaxy خوبه دلیل بر ضعف گوشی های دیگه نیست.
نمونه ی دیگش سود سونی و فروش سونی در نسل قبل (ps2) که عامل موقیتش به عقیده ی فن بوی ها و بقیه ی مردم هست ولی در کمال تعجب برای ps3 بازیهای انحصاری دلیل برنده بودنش میشه !!! :
بله.فکر می کنم توضیح دادن درباره uncharted و جوایزی که گرفته تکرار مکرراته

الان میشه توضیح بدین چرا مایکرو که اعتماد مشتری نداره هنوز داره کنسول میفروشه؟
کسایی که یه بار x360 خریدن و کنسولشون سه چراغه شد و دیدن که این اتفاق برای خیلیای دیگه هم افتاده اعتمادشون به مایکروسافت از بین رفت.مگه چند درصد کسایی که کنسولشون سه چراغه شد دوباره یکی دیگه خریدن؟این حرف شما منو به خنده میندازه.شما فکر میکنی اونایی که کنسولشون سه چراغه شده هر سال دارن xbox میخرن که میگی پس چرا هنوز فروش میره.:))

اصولا فن بوی جماعت منطق نداره و بحث کردن باهاش فایده نداره:|جالب ترینش هم اینه که یه استدلالی رو به کار میبره بعد اون استدلال برای کس دیگه میشه مغالطه!!!
فکر میکنی حرف زدن با شما فایده داره؟کدوم استدلال من شد مغالطه؟

---------- نوشته در 04:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 AM ارسال شده بود ----------

۲-ماکروسافت کلا ناقص قبول آیا کسی هیت کامل تر از اون تو عرصه سیستم عامل . نرم افزار هایی مانند Office , VS , ... .
۴-Win 7 اونقدر کامل بود بود که فعلا نیازی به Upgrade کلی نباشه اما دیر یا زود این اتفاق خواهد افتاد.

1.غیر از چرخ دنده های جنگ و الن ویک ؟دیگه چی؟ایا بیشتر از انحصاری های سونی؟ایا موفق تر از انچارتد؟
2.
3.

۱-اینی که یه نرم افزار کاربر پسند تره خودش سند بر بهتر بودنش نیست آیا؟ (نیاز داشته باشی در موارد داخلی و تخصصی هم برتری های Windows رو بر لینوکس میگم ضمن واقف بودن به خصایص خوب لینوکس.)
۲- Windows 8
[TABLE="class: infobox vevent, width: 22"]
[TR]
[TH]Initial release[/TH]
[TD]October 26, 2012; 4 months ago[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Android
[TABLE="class: infobox, width: 22"]
[TR]
[TH]Initial release[/TH]
[TD]September 23, 2008[SUP][3][/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.اینکه به ظاهر سیستم عامل اهمیت میدن ولی به کیفیت ساخت و مشکلاتش توجه نمی کنن دلیل برتر بودن است ایا؟

۱-یک ابر کامپیوتر به کامپیتری میگن که علاوه بر قدرت میزان دسترسی به منابعش راحت سریع هم باشه که در ابر کامپیوتر سونی این چنین نبود.
۳-شما چند ساله دو دستی جریان سه چراغه شدن رو چسپیدین با اینکه العان و خیلی وقته این مشکل دیگه نست حالا در مورد امتیاز های کمتر عناوین مولتی سونی که میرسه میسه اوایل نسل!!!!
۴-ماکرو اگر ۳۰۰ عنوان انحصاری هم بسازه و همه در سطح پایینی باشند برنده که نیست بازنده هم هست اما اگر ۵ عنوان انحصاری محبوب رو با بالاترین کیفیت عرضه کنه (Forza ,Gears ,Halo) هم من از بازی کردنشون لذت می برم هم خودش به سود و منافعش میرسه (کما اینکه بگم هیچ کس از تنوع بدش نمیاد) خوب اگر یک حساب سر انگشتی هم که کنیم می بینیم از دیدگاه شرکتی و اقتصادی ماکرو در برابر سونی در مقوله ی بازی های انحصاری نه اینکه عقبه بلکه جلو هم هست.

1.هر چی که نبود حداقل مراکز مهمی ازش به عنوان ابر کامپیوتر استفاده کردن و این استدلال شما رو باطل میکنه.مطمئن باش منظور سونی از ابر کامپیوتر یه چیزی در حد بلو جین نبوده بلکه فقط استعاره ای از قدرت بی نظیر ps3 بوده که کاملا هم درست گفته.چون ps3 قوی ترین سخت افزار رو در بین کنسول های خونگی داره(از pc فاکتور می گیریم چون قابل ارتقاعه)
2.نه همه بازی ها اوایل نسل به دلیل اشنا نبودن سازنده ها با سخت افزار ps3 کیفیت بازیهای ps3 کمی پایین بود.ولی بعد بر عکس شد.مثل batman arkham city یا red dead redemption
3.همون طور که امار سه چراغ کمتر شده اختلاف بازی های دو کنسول هم کمتر شده .بلکه بعضی از بازی ها روی ps3 کیفیت بهتری داشتن.
4.این که شما لذت میبری که خب معلومه چون فن این کنسول هستی.ولی تو بخش انحصاری ها همه میدونن که مایکروسافت به گرد پای سونی نمیرسه.مثلا امسال سونی با یه بازی به قول دوستمون 700 مگی در برابر halo4 ایستاد و برنده شد.سالهای قبل هم به همین منوال بوده.بازم باید بگم که انچارتد بیشتر از 300 جایزه گرفت.حتی بیشتر از red dead.

---------- نوشته در 04:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:03 AM ارسال شده بود ----------

1.غیر از چرخ دنده های جنگ و الن ویک ؟دیگه چی؟ایا بیشتر از انحصاری های سونی؟ایا موفق تر از انچارتد؟
2.بله اپل با مکینتاش
3.چون به تازگی عرضه شده و من هم بنچمارک هاشو ندیدم.واستفاده هم نکردم.چون با فایرفاکس راحتم.
4.win7 در واقع همون ویستا هست.در واقع سرویس پک جدید ویستا بود که برخی مشکلات ویستا رو حل کردن و به اسم ویندوز جدید عرضه کردن.
5.خواهش میکنم.شما هم حواست باشه.

[۱QUOTE=Donkiten;2526489]-اینی که یه نرم افزار کاربر پسند تره خودش سند بر بهتر بودنش نیست آیا؟ (نیاز داشته باشی در موارد داخلی و تخصصی هم برتری های Windows رو بر لینوکس میگم ضمن واقف بودن به خصایص خوب لینوکس.)
1.اینکه به ظاهر سیستم عامل اهمیت میدن ولی به کیفیت ساخت و مشکلاتش توجه نمی کنن دلیل برتر بودن است ایا؟

[۱QUOTE=Donkiten;2526489]-یک ابر کامپیوتر به کامپیتری میگن که علاوه بر قدرت میزان دسترسی به منابعش راحت سریع هم باشه که در ابر کامپیوتر سونی این چنین نبود.
۴-ماکرو اگر ۳۰۰ عنوان انحصاری هم بسازه و همه در سطح پایینی باشند برنده که نیست بازنده هم هست اما اگر ۵ عنوان انحصاری محبوب رو با بالاترین کیفیت عرضه کنه (Forza ,Gears ,Halo) هم من از بازی کردنشون لذت می برم هم خودش به سود و منافعش میرسه (کما اینکه بگم هیچ کس از تنوع بدش نمیاد) خوب اگر یک حساب سر انگشتی هم که کنیم می بینیم از دیدگاه شرکتی و اقتصادی ماکرو در برابر سونی در مقوله ی بازی های انحصاری نه اینکه عقبه بلکه جلو هم هست.[/QUOTE]

1.هر چی که نبود حداقل مراکز مهمی ازش به عنوان ابر کامپیوتر استفاده کردن و این استدلال شما رو باطل میکنه.مطمئن باش منظور سونی از ابر کامپیوتر یه چیزی در حد بلو جین نبوده بلکه فقط استعاره ای از قدرت بی نظیر ps3 بوده که کاملا هم درست گفته.چون ps3 قوی ترین سخت افزار رو در بین کنسول های خونگی داره(از pc فاکتور می گیریم چون قابل ارتقاعه)
2.نه همه بازی ها اوایل نسل به دلیل اشنا نبودن سازنده ها با سخت افزار ps3 کیفیت بازیهای ps3 کمی پایین بود.ولی بعد بر عکس شد.مثل batman arkham city یا red dead redemption
3.همون طور که امار سه چراغ کمتر شده اختلاف بازی های دو کنسول هم کمتر شده .بلکه بعضی از بازی ها روی ps3 کیفیت بهتری داشتن.
4.این که شما لذت میبری که خب معلومه چون فن این کنسول هستی.ولی تو بخش انحصاری ها همه میدونن که مایکروسافت به گرد پای سونی نمیرسه.مثلا امسال سونی با یه بازی به قول دوستمون 700 مگی در برابر halo4 ایستاد و برنده شد.سالهای قبل هم به همین منوال بوده.بازم باید بگم که انچارتد بیشتر از 300 جایزه گرفت.حتی بیشتر از red dead.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or