در حالی که تنها رقیبش یعنی iOS فقط روی iphone بود
قدرتمند تر از mac os?
خب اگه ویندوز گزینه خوبی باشه پس چرا محبوبیت اندروید روز به روز در حال افزایشه
ps3 حتی بعد از عرضه هم توسط افراد سرشناس (مثل جان کارمک) مورد نقد قرار میگیره
چون محصول ناقصیه لابد؟:confused:
ps3 توسط کارمک هم مورد نقد قرار گرفت و هم تحسین شد.به خاطر بلو ری و فضای زیادی که در اختیار بازیساز قرار میده تحسین شد.به خاطر پیچیدگی برنامه نویسی هم مورد نقد قرار گرفت.اینطور نبود که کارمک کل با ps3 رو زیر سوال ببره.کاری که با ویندوز8 کرد.
الان من بقیه حرفای سامسونگ رو هم بیارم شما قبول داری دیگه؟
نه نگرفتم و بعید میدونم شما اصلا فرق بین جدال احسن و مغالطه رو بدونی تا بخوای بگی من کجا مغالطه کردم (نه به من نشون بده کجا مغالطه کردم)
مشکل شما فن بوی ها اینه که از یه استدلالی استفاده میکنید بعد معکوس اون استدلال رو قبول ندارید نمونش هم حرف های کارمک که اینجا به عنوان سند استفاده میشه و وقتی در مورد ps3 حرف میزنه میشه یه بازیساز عتیقه که بلد نیست بازی بسازه(!)
من دارم راجع به نقص های ویندوز حرف میزنم شما میگی سونی بیشعوره که داره از ویندوز استفاده میکنه.این مغالطه است عزیزb-)
نمونه ی دیگش فروش ضعیف sony xperia ی
اندرویدی در مقابل galaxy که الان نمیشه بگی سونی گوشیش ضعف داره و استقبالش ضعیفه و قوطیه ناقصه و... چرا؟چون که سونیه و فن بوی جماعت حرف حساب سرش نمیشه
خب چون حرف شما بی ربطه.هر کمپانی یه دوره داره.الان نوکیا مثل قبل نفوذ نداره و بازار در دست سامسونگ و اپله.چرا؟چون تبلیغات کار خودشو میکنه.اگه فروش galaxy خوبه دلیل بر ضعف گوشی های دیگه نیست.
نمونه ی دیگش سود سونی و فروش سونی در نسل قبل (ps2) که عامل موقیتش به عقیده ی فن بوی ها و بقیه ی مردم هست ولی
در کمال تعجب برای ps3 بازیهای انحصاری دلیل برنده بودنش میشه !!! :
بله.فکر می کنم توضیح دادن درباره uncharted و جوایزی که گرفته تکرار مکرراته
الان میشه توضیح بدین چرا مایکرو که اعتماد مشتری نداره هنوز داره کنسول میفروشه؟
کسایی که یه بار x360 خریدن و کنسولشون سه چراغه شد و دیدن که این اتفاق برای خیلیای دیگه هم افتاده اعتمادشون به مایکروسافت از بین رفت.مگه چند درصد کسایی که کنسولشون سه چراغه شد دوباره یکی دیگه خریدن؟این حرف شما منو به خنده میندازه.شما فکر میکنی اونایی که کنسولشون سه چراغه شده هر سال دارن xbox میخرن که میگی پس چرا هنوز فروش میره.
اصولا فن بوی جماعت منطق نداره و بحث کردن باهاش فایده نداره

جالب ترینش هم اینه که یه استدلالی رو به کار میبره بعد اون استدلال برای کس دیگه میشه مغالطه!!!