Pachter:ماکروسافت برنده ی کنسول های نسل بعد است

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20130311_xbox.jpg

در یک سخنرانی در SXSW ، مایکل پچر، تحلیلگر (تروخدا فحشش ندین) پیش بینی خود را برای نسل آینده کنسول ها اعلام کردن و افزود چیدمان ساختاری مایکروسافت به عنوان یک برنده بزرگ،در نسل بعد بسیار موفق تر نسبت به سونی و نینتندو هست.

پچر در یک اسلاید به اشتراک گذاشته شده توسط Keighley، خلاصه افکار خود را به روایت عام کشید و گفت . اگر چه مایکروسافت هنوز به فاش جانشین خود برای ایکس باکس 360، موسوم به دورانگو، نپرداخته ولی در پشت پرده کنسول بعدی ماکروسافت در حال قدرت گرفتن هرچه بیشتر است

"مایکروسافت برنده نسل آینده است در همین حال،ps4 نیز کار خود را به خوبی انجام خواهد داد، پچر گفت، اما نینتندو بر روی زمین سقوطی سخت میکند.

"سونی رشد خود را در نسل آینده خواهد دید . گرچه نینتندو هنوز پادشاه نرم افزاری صنعت گیم است ولی ازلحاظ سخت افزاری در نسل بعد به چالش کشیده خواهد شد
منبع

دوستان نسل بعد هم مثل اين نسل دو كمپاني از لحاظ فروش كنسول با هم براري مي كنن.
نسل بعد هم مثل اين نسل برنده نداره(منظورم بين سوني و مايكروسافته)

خیلی چیز عجیبی هم نگفته که اینطوری داغ کردید
بر اساس زیر ساخت ها و وضعیت مالی دو شرکت پیش بینی کرده
از اونجایی که مایکروسافت این نسل از سونی موفق تر بود و با داشتن کینکت تو وضعیت بهتری قرار داره چیز عجیبی هم نیست ،کار سونی خیلی سخته برا شکست دادن مایکروسافت

البته بماند که هنوز هم خیلی از فن های سونی ps3 رو که 5 میلیارد دلار ضرر زد رو پیروز این نسل می دونند:)

اینم بگم من فن هیچکدوم از دو شرکت نیستم دوست دارم هر دوشون موفق باشن و رقابتی که بوده بینشون باقی بمونه تا سطح کیفی بازی ها شون بالاتر بره ;)

اره معلومه شما فن نیستید من که باور کردم شما دوستان چه طور :)

خب کجای حرفش اشتباه بوده بگو ماهم بدونیم:confused:
از اونجایی که تفاوت فروش PS3 و 360 در حال حاضر ناچیزه و تحلیل گرا هم تا پایان فروش این نسل فروش PS3 رو بیشتر پیش بینی کردن.
برنده یعنی Wii تو این نسل و PS2 تو نسل قبل. اختلاف فروش ناچیز که عواملی مثل تفاوت تو زمان عرضه هم علتش هستن به معنی برد و باخت نیست!

اون نینتندو رو ک بگذریم :دی من نسل بعد رو بازم سمت اکس باکس می رم البته ب شرطی ک اختلاف گرافیکی دو کنسول پلی4 و 720 در حد و اندازه هم باشه مثل همین نسل ک تو اکثر بازی ها مشترک در حد اندازه هم با اختلاف ناچیزی بودن.

کسی فکرشم نمی کرد نسل بعد این کنسول بتونه سونی رو با اون عظمتش به زیر بیاره. خب فکر نکم دور از ذهن باشه که کنسول بعدی مایکرو رو برنده نسل جدید ببینی

شما همچین میگین به زیر بیاره، هیچکس ندونه فکر می کنه تو این نسل سونی هیچ عملکرد مثبتی نداشته!
یک حرف بچگانه ای مُد شده، حالا همه دارن ازش در مقایسه این دو تا کنسول استفاده می کنن!
دقیقا 360 چه برتر نسبت به PS3 داشت که بعضی هاتون اینقدر دارید بزرگش می کنید؟
لذتی که در بازی های انحصاری PS3 در این نسل داشت (حتی دو تا عنوانش)، در صدها بازی مولتی 360 نبوده!
یکم انصاف داشته باشید!
فکر کنم PS3
خیلی چوب کم لطفی بعضی از سازنده های بازی رو در این نسل خورده! خیلی ها بهش نامردی کردن! و مخصوصا هک شدن زود هنگام 360 که باعث شد سیل عظیمی از بازی بازها به دلیل سهولت در خرید بازی برن سمتش! نه فقط در ایران!
اما، سونی خودش خیلی هوای خودش را داشت و خیلی تلاش کرد تا دل کاربرهاشو بدست بیاره و اون ها رو راضی نگه داره!
انتخاب برنده این نسل یک انتخاب سلیقه ای هست!
سونی همیشه و در همه حال نه فقط در این نسل، بلکه همیشه عملکردش قابل تحسین بوده!
بنده فن برند خاصی نیستم و هر خودم دو کنسول مقایسه کردم! فقط اینکه بعضی از دوستان این چنین به سونی لــــُـــطف دارن، آدم تعجب می کنه!
:)
شاید مایکروسافت در بعضی از مسائل راهکارهای بهتری نسبت به سونی داشت، اما مایکروسافت در این نسل، هیچ وقت نتونست سونی رو به زیر بیاره!

لذتی که در بازی های انحصاری PS3 در این نسل داشت (حتی دو تا عنوانش)، در صدها بازی مولتی 360 نبوده!
یکم انصاف داشته باشید!

انصاف= تمام عناوین مولتی موجود که عرضه شده حتی در حد 2 انحصاری Ps3 هم نیستن.>:d<

و مخصوصا هک شدن زود هنگام 360 که باعث شد سیل عظیمی از بازی بازها به دلیل سهولت در خرید بازی برن سمتش! نه فقط در ایران!

البته از اینم جمله هم نباید گذاشت که خب به هرحال....:d
فقط اگه وقت کردی به این نکته هم بپردازید که چرا هک Xbox موجب نشد که فروش این کنسول بدبخت از 20 میلیون فرا تر بره!:-/

ولی در مورد اینکه سونی و مایکرو تو این نسل چی کار کردن. خب راحلش خیلی سادست و به نسل قبل نگا میکنیم.
فروش Xbox در نسل قبل کمی بیشتر از 20 میلیون و فروش 360 در این نسل حدود 75 میلیون. یعنی تقریبا افزایش 4 برابری.
فروش Ps2 در نسل قبل حدود 160 میلیون و فروش PS3 هم حدود 73 میلیون. که خب دیگه این رو جلوی بی سواد هم بذاری درکش میکنه.

رفیق باور کن من اصلا دنبال اینکه آی فروش کدوم کنسول بهتره! هورا 360 سه میلیون بیشتره و فلان بهمان نیستم که این کارا فقط از دوستان های 10- انتظار میره. ولی دیگه خوهشا به شعور خودتون توهین نکنید و سقوط PS3 به نسبت PS2 & PS1 رو انکار نکنید. وقتی مایکرو توانسته کاربران خود رو به 4 برابر افزایش بده و البته سونی هم که در این نسل نصف فن بیس خودش رو از دست داده که دیگه نمیان سونی رو به عنوان برنده انتخاب کنن! عجبا!:|

انصاف= تمام عناوین مولتی موجود که عرضه شده حتی در حد 2 انحصاری Ps3 هم نیستن.>:d<

فقط اگه وقت کردی به این نکته هم بپردازید که چرا هک Xbox موجب نشد که فروش این کنسول بدبخت از 20 میلیون فرا تر بره!:-/

ولی در مورد اینکه سونی و مایکرو تو این نسل چی کار کردن. خب راحلش خیلی سادست و به نسل قبل نگا میکنیم.
فروش Xbox در نسل قبل کمی بیشتر از 20 میلیون و فروش 360 در این نسل حدود 75 میلیون. یعنی تقریبا افزایش 4 برابری.
فروش Ps2 در نسل قبل حدود 160 میلیون و فروش PS3 هم حدود 73 میلیون. که خب دیگه این رو جلوی بی سواد هم بذاری درکش میکنه.

رفیق باور کن من اصلا دنبال اینکه آی فروش کدوم کنسول بهتره! هورا 360 سه میلیون بیشتره و فلان بهمان نیستم که این کارا فقط از دوستان های 10- انتظار میره. ولی دیگه خوهشا به شعور خودتون توهین نکنید و سقوط PS3 به نسبت PS2 & PS1 رو انکار نکنید. وقتی مایکرو توانسته کاربران خود رو به 4 برابر افزایش بده و البته سونی هم که در این نسل نصف فن بیس خودش رو از دست داده که دیگه نمیان سونی رو به عنوان برنده انتخاب کنن! عجبا!:|

دوست عزیز شما جنبه هایی رو در نظر نگرفتی. مقدار فروش PS2 و Ps3 در دو بازه ی کاملا غیر همسان اعلام شده. PS2 در 12 سال 160 میلیون فروخته نه 6 سال. کریسمس 2014 PS4 میاد و اونوقت قیمت PS3 حداقل 100 دلار خواهد افتاد و اون موقع میتونی یه نگاهی به آمار فروشش در 4 سال بعدش داشته باشی. در غلط بودن سیاست قیمت گذاری سونی برای PS3 هیچ شکی نیست. اما مساله ی 3 چراغه ی Xbox 360 هم نشوندهنده ی اهمیت نداشتن خریدارا برای مایکروسافت بوده. من خودم 6 سال پیش 500000 تومن دادم x360 و پس از 7 ماه در حالیکه کنسول هنوز بوی نویی میداد با تنفر از مایکروسافت انداختمش دور. من نظر قطعی در مورد برنده ی نسل بعد نمیدم اما مطمئنم میشه با اطمینان PS4 رو خرید.

شما چیزی رو مقایسه میکنی با هم، که ابدا قابل مقایسه نیستن! دلیلش هم کاملا روشنه!
کامل بخون گفته هامو تا متوجه بشی!
دلیل فروش بالای PS2، یکتاز بودن این کنسول تو صنعت گیم در اون زمان بود! وقتی PS2 وارد شد، رقیبی نداشت! XBOX دو سال بعد از عرضه PS2 اومد! PS2 در مدت این دو سال، به اندازه کافی جا اُفتاده بود و همه به دلیل انقلاب بزرگی که PS1 راه انداخته بود میشناختنش و بهش اعتماد کامل داشتن! عناوین انحصاری و بزرگ که سونی برای این کنسول عرضه می کرد یکی دیگر از دلایلش بود!
هدف مایکروسافت از تولید XBOX تبلیغ و بستر سازی برای نسل بعد بود! چرا؟ چون فقط بعد از گذشت 4 سال وارد نسل بعد شد و 360 رو معرفی کرد و سریعا تولید و پشتیبانی XBOX 1 رو هم متوقف کرد! متمرکز شد روی 360! اما سونی همچنان به تولید PS2 ادامه داد و حتی به عنوان مثال، سال 2006 با اینکه کنسول جدید خودش یعنی PS3 رو معرفی کرده بود، بازی God Of War رو برای PS2 به صورت انحصاری معرفی کرد! تمام این ها دست به دست هم میدن برای فروش بیشتر یک کنسول!
و اما چرا به قول شما، PS3 در این نسل تقریبا برابر فروخته نسبت به 360!؟؟
این که کاملا مشخص هست که دلیلش چیه!
ملت با گیمو بازی بیشتر آشنا شدن! گیمرها قبل از عرضه نسل جدید PC گیمر شده بودن! بعد از معرفی 360 که زودتر از PS3 هم عرضه شد، به دلیل تبلیغ های گسترده مایکروسافت و مولتی کردن تعداد کثیری از بازی های PC بروی 360 خیلی ها به سمت 360 متمایل شدن! مایکروسافت در طول این یکسال، مسیر خودشو ساخت و تبلیغ گسترده ای کرد! و مجددا باید اینجا انصاف به خرج داد و منطقی فکر کرد! چون چنین فروشی برای مایکروسافت و چنین کاهشی برای سونی با این شرایط ایجاد شده دور از انتظار نبود!
عمده ترین دلیل برتری نسبی مایکروساف در این نسل در فروش کنسول، موارد بالاست! و البته هک شدن کنسول که خیلی ها از جمله رفیق رُفق های خود بنده به این دلیل 360 رو انتخاب کردن! این وسط هم فقط بازی سازها ضرر کردن، نه مایکروسافت!
در کل، بحث سر فروش کنسول نیست! بازم میگم همه چی سلیقه ای هست! من هم به عنوان یک گیمر قدیمی فقط دارم نظر خودم رو میگم! البته با توجه به چیزهائی که دیدم و کاملا به دور از احساس و خریّت!

اما مساله ی 3 چراغه ی Xbox 360 هم نشوندهنده ی اهمیت نداشتن خریدارا برای مایکروسافت بوده
این مشکل به خاطر عجله در عرضه کنسول بود، وگرنه خریدار اینقدری مهم بوده که مایکروسافت همون موقع که این مشکل شروع شد گارانتی های X360 رو از 1 سال به 3 سال افزایش داد. حالا اینکه اینجا دیگه شامل گارانتی مایکروسافت نمیشه بحثش جداست :دی مطمئنا تو نسل آتی هم مایکروسافت دیگه اون مشکلی که در عرضه کنسولش داشت رو نداره و با خیال راحت میشه کنسولش رو خرید.
مخصوصا هک شدن زود هنگام 360 که باعث شد سیل عظیمی از بازی بازها به دلیل سهولت در خرید بازی برن سمتش! نه فقط در ایران!
آمار فروش بازی ها روی 360 که یه چیز دیگه میگن :دی
==
راجع به این قضیه کدوم کنسول بهتره :دی هر کی با بازی های یه کنسول بیشتر حال کنه میره همون رو میخره، هر کی هم بودجه لازم رو داشته باشه هر دو تا رو میخره :دی

آخرین ویرایش:
این مشکل به خاطر عجله در عرضه کنسول بود، وگرنه خریدار اینقدری مهم بوده که مایکروسافت همون موقع که این مشکل شروع شد گارانتی های X360 رو از 1 سال به 3 سال افزایش داد. حالا اینکه اینجا دیگه شامل گارانتی مایکروسافت نمیشه بحثش جداست :دی مطمئنا تو نسل آتی هم مایکروسافت دیگه اون مشکلی که در عرضه کنسولش داشت رو نداره و با خیال راحت میشه کنسولش رو خرید.

کی گفته به خاطر عجله در عرضه کنسول بوده؟یعنی مایکروسافت شب خوابیده صبح پاشده گفته کنسول بسازیم؟اگه اینجوری بود که سونی یه سال بعد کنسول رو عرضه نمی کرد.مثل میکروسافت:shrewd: یه قوطی ناقص میداد دست مشتری.یا چرا میکرو جونتون تو این نسل فقط 3-4 تا ip رو هر سال عرضه کرده و برای پوشوندن ضعفش تو بازی سازی دست به دامن dlc بازی شرکت های دیگه شده در حالی که سونی تو این نسل کلی ip جدید معرفی کرد که اکثرا موفق بودن (مثل uncharted یا LBP یا HEAVY RAIN و....) و یه تعداد بازی غول هم در راهند (BEYOND و TLOU).مایکروسافت فقط کنسولش ناقص نیست همه محصولاتش ناقصه.قضیه خرابی های ویندوز یا حفره های امنیتی شدید IE یا افتضاحی به اسم VISTA چی؟اینکه روسای شرکت سامسونگ و فوجیتسو میگن مردم از ویندوز 8 استقبال ضعیفی کردن چی؟خواهشا به شعور بقیه توهین نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or