PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
یخچاله رو چه کنم؟؟
کنار تلفن نوشته hello ، رو به روش وایسا و یه چرخ 360 درجه بزن هر دفعه این کار رو کنی یه حرف از hello کم میشه و به نوشته ی زیر یخچال (روی دیوار ) اضافه میشه ، اینقدر این کار رو کن که کلمه ی hell روی دیوار تشکیل شه بعد روش زوم کن و ...

کنار تلفن نوشته hello ، رو به روش وایسا و یه چرخ 360 درجه بزن هر دفعه این کار رو کنی یه حرف از hello کم میشه و به نوشته ی زیر یخچال (روی دیوار ) اضافه میشه ، اینقدر این کار رو کن که کلمه ی hell روی دیوار تشکیل شه بعد روش زوم کن و ...
یخچال رو رد کردم...حالا یه جا سرعتی اومده.....قرمزم هست.....

یخچال رو رد کردم...حالا یه جا سرعتی اومده.....قرمزم هست.....

اینجا باید مدام مسیر مستقیم رو بری تا برسی به یه جایی که یه قاب عکس افتاده زمین و جای اون قاب عکس روی دیوار , یه سوراخ هست.روی اون سوراخ باید زوم کنی و بعدش هم ادامه ی ماجرا....

من بعد از اونجایی هم که باید دخل سوراخ رو نگاه میکردی,الانم صدای ناقوس میاد, صدای خنده بچه رو هم یه بار شنیدم ولی دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد باید جکار کنم؟

من بعد از اونجایی هم که باید دخل سوراخ رو نگاه میکردی,الانم صدای ناقوس میاد, صدای خنده بچه رو هم یه بار شنیدم ولی دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد باید جکار کنم؟

برای خنده دوم باید تو میکروفون این حرف رو بگی Jareth تا بخنده و بعد از خنده دوم تکون نخور خودش خنده سوم هم میکنه تلفن زنگ میخوره بازی تموم میشه .

سلام به بچه های سبک ترسناک .........
یکی از دوستام اینجا گیر افتاده که میگه :
اونجایی هست که چشم ها همینطور تاب میخورن صحنه هم قرمز هست ...... میگه اونجا رو رد کردم اما میرسم یه جایی که هی از اون در میام داخل و میرم بیرون هیچی نمیشه و فقط نور چراغ خودش هست قرمز .. سفید ... با سبز فکر کنم گفت ... یعنی همینطور رد میشم هیچ اتفاقی نمیوفته ..... چیکار باید بکنه ؟

خوب منم توی یوtubeدیدمش این چی بود دیگه؟ خیلی ترسناک بود. دیدم بعضی ها صفحات قبل میگن outlastاز این ترسناک تره چطور همچین حرفی میزنین اخه؟ اوتلست هیچی نبود در برابر این
گرافیک،صدا گذاری و مهم تر هم جووش واقعا فوق الالعاده بود یه ترس مستمر و ماندگار بوجود میاره نه گذرا
لول ویدئو ignکه روش دو نفر حرف میزنن رو هم دیدم پخش شدم از خنده حتما ببینید:)) بار اول که روحه رو ته راهرو دیدنwhat da faaaaaaaaaaaa
ویدئو pewDiePieهم بد نبود:دی

سلام به بچه های سبک ترسناک .........
یکی از دوستام اینجا گیر افتاده که میگه :
اونجایی هست که چشم ها همینطور تاب میخورن صحنه هم قرمز هست ...... میگه اونجا رو رد کردم اما میرسم یه جایی که هی از اون در میام داخل و میرم بیرون هیچی نمیشه و فقط نور چراغ خودش هست قرمز .. سفید ... با سبز فکر کنم گفت ... یعنی همینطور رد میشم هیچ اتفاقی نمیوفته ..... چیکار باید بکنه ؟

پست 414 همین صفحه توضیح دادم

ضد حال خوردم به شدت.واقعا نا امید شدم از بازی.
ساعت 4 صبح امروز دانلود تموم شد و هدفون رو گزاشتم و تو تاریکی بازی رو شروع کردم.دهنم سرویس شد.من منتظر نسخه ی اصلی بودم.ولی با این چیزی که دیدم شاید نتونم اصلا بازی رو ادامه بدم.به شدت اعصاب میخواد.
من سابقه ی بازی های ترسناک مثل فیتال فریم رو دارم.ولی این یه جوریه.انگار این بازی میخواد به ادم صدمه بزنه.
..
سری بازی های سایلنت هیل همیشه در مورد عذابی هست که شخص اصلی گناهکار میکشه.حالا چرا منه گیمر باید اون عذاب و استرس رو تحمل کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or