PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
خوب رفتم جنینو دیدم چراغقوه برداشتم رفتم بیرون در شیروونیو رفتم.تو درگاه جدید روحو دیدم رفتم سمتش چراغ خاموش شد دوباره رفتم در زیرشیرونی.
دوباره داشتم میرفتم راه رو دوم روحه منو کشت.
خوب الان دوباره چراغا خاموشه چراغ قوه هم ندارم رادیو هم صحبت میکنه.چیکار کنم؟

دوستان من بعد از اونجایی که پیغام روی عکس روی دیوار که نوشته صدام رو میشنوی و اوازم رو میتونی بخونی دیگه به بعدش رو نمیدونم چیکار کنم فقط اون ضعیفه میاد میکشتم

دوستان من بعد از اونجایی که پیغام روی عکس روی دیوار که نوشته صدام رو میشنوی و اوازم رو میتونی بخونی دیگه به بعدش رو نمیدونم چیکار کنم فقط اون ضعیفه میاد میکشتم

اون که ربطی به روند بازی نداره

الان بگید شما داخل راهرو که هستید چه چیزی میبینید ؟ به اون یخچال آویزون رسیدید ؟

اون که ربطی به روند بازی نداره

الان بگید شما داخل راهرو که هستید چه چیزی میبینید ؟ به اون یخچال آویزون رسیدید ؟
نه اصلا همچین چیزی ندیدم!!
فقط جنین رو دیدم و اون زنه
الان فقط در حمام نیمه باز هست زوم هم کردم ولی طوری نشد

آخرین ویرایش:
اگر با همین کیفیت فقط حالت کابوسوار رو نگه دارن و نه هیچیه دیگه, اگه کل صنعت بازی سازی رو عوض نکنه ولی بدون شک آینده ژانر رو از این رو به اون رو می کنه
ببینید اینو! watch?v=tVylTfkDP5c

اسم تاپیک رو هم یکی به SH تغییر بده

این تریلر SH کلا تو هیاهوی FF غرق شد ولی نمایش عالی بود. همون راهرو و فضا های بسته با ترکیب صدای باز شدن درها و ناله و شیون. در کل درجه هایپ بالا بود بالاتر برد:d

بازی رو شروع کردم.
تا حد مرگ ترسیدم.
نصفه کاره ولش کردم.

به امید خدا امشب ادامه اش میدم :دی

پ.ن: ناگفته نماند که نصفه شب و توی یه اتاق کاملا تاریک بازیش کردم. از اونجایی هم که جهت اسپویل نشدن هیچی از بازی ندیده و چیزی در موردش نخونده بودم، به معنای واقعی کلمه قلبم اومد توی حلقم :دی

عالی بود ولی چرا انحصاریش کردن؟
طرفتار ps4 هستم و ps4 خواهم خرید ولی این کارا دیگه ضایع هست.مثل این میمونه که یه معلم بیخود و بیجهت دیگه نیاد سر کلاس در صورتی که نصف سال اومده بود.
امیدوارم انحصار زمانی بوده باشه.
عاشقه ترس و عاشق این بازی هستم ولی از انحصاریس شدنش متنفرم.دقیقا عاشق بایونتا هم بودم.خدا لعنتشون کنه.
دنیای فانتزی و زیبای بازیهای رایانه ای هم حالا شده باند بازی و اختلافه ارزشی.انحصاری بسازین ولی دیگه بازی ها رو از هم ندزدین:|

طرفتار ps4 هستم و ps4 خواهم خرید ولی این کارا دیگه ضایع هست.مثل این میمونه که یه معلم بیخود و بیجهت دیگه نیاد سر کلاس در صورتی که نصف سال اومده بود.
عاشقه ترس و عاشق این بازی هستم ولی از انحصاریس شدنش متنفرم.دقیقا عاشق بایونتا هم بودم.خدا لعنتشون کنه.
دنیای فانتزی و زیبای بازیهای رایانه ای هم حالا شده باند بازی و اختلافه ارزشی.انحصاری بسازین ولی دیگه بازی ها رو از هم ندزدین:|
از کی تا حالا استاد کوجیما سر کلاس سایلنت هیل اومده بود که بخواد حالا بیاد ؟ . انحصار زمانی نیست دوست عزیز همچی داغ کردی ! برای پلتفرمهای نسل هشت خواهد اومد . سونی مث مایکروسافت نمیاد تا IP چربوچیلی آماده پیدا کرد به خودش زحمت نده و با پول بخرش . خود کوجیما عشق این پلتفرمه و پیشنهادش از خودش بوده نسخه دمو روی PS4 باشه .

فعلا که فقط دمو انحصاریه :d
بازی اصلی که هنوز معلوم نیست انحصاریه یا نه:|:d

- - -ویرایش - - -

از کی تا حالا استاد کوجیما سر کلاس سایلنت هیل اومده بود که بخواد حالا بیاد ؟ . انحصار زمانی نیست دوست عزیز همچی داغ کردی ! برای پلتفرمهای نسل هشت خواهد اومد . سونی مث مایکروسافت نمیاد تا IP چربوچیلی آماده پیدا کرد به خودش زحمت نده و با پول بخرش . خود کوجیما عشق این پلتفرمه و پیشنهادش از خودش بوده نسخه دمو روی PS4 باشه .

فعلا که فقط دمو انحصاریه خود کوجیما که گفته دیگه بازی انحصاری نمیسازم ...احتمالا بازی اصلی برای بقیه پلتفرم ها هم میاد...

یک سوال ؟

بعد اینکه اون آدم ترسناک اولیه رو میبینی و دوباره از اتاق اول شروع میکنی و یک دره نیمه باز دوباره هست و اون عدد رو رادیو میگه
چیکار باید کرد ؟

Hideo Kojima گفته احتمال داره بازی به صورت اپیزودی منتشر بشه ! :دی

PSU
واقعا ایده داغونی هست ... به نظرم خیلی cheap میشه. Silent hill اونم episodic
تریلره اخری خیلی جالب بود ... ولی به نظره من .. حسی که توی SH1-2-3 بود رو ندیدم . به نظرم خیلی فانتزی اومد البته concept trailer هست....فک کنم بره برای 2016 نمایش از gameplay بازی .

خب تمومش کردم (سر معمای آخری پوستم در اومد:| مجبور شدم از Guide IGN استفاده کنم).

خیلی خوف بود و به شدت از جوش خوشم اومد ولی امیدوارم خود Silent Hills اینطوری نباشه. اصلا SH اول شخص حال نمیده. هرچند فکر کنم برای جلوگیری از اسپویل شدن Norman Reedus و افزایش بیشتر حس ترس این رو اول شخص درست کرده بودن و خود بازی سوم شخص باشه.

خلاصه خیلی حال داد، تا الان توی عمرم اینقدر نترسیده بودم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or