Overwatch | PC

Overwatch نام بازی جدید بلیزارد است که اینبار در سبک شوتر آنلاین عرضه می شود. کلاس های بازی در چهار دسته Offense ،Defense ،Tank و Support تقسیم بندی می شوند که گیمر با انتخاب هر کدام از این کلاس ها در تیم های 6 نفره در مقابل هم قرار می گیرند. گفته می شود بازی از المان های بازی کنسل شده Titan بهره مند بوده و اتمسفری شبیه به آن دارد. داستان بازی در زمان آینده و بحران زده اتفاق می افتد که گروه مدافع صلح Overwatch منحل شده است.
شخصیت های بازی:
Tracer
نقش: Offense

Reaper

Pharah

Hanzo

Widomaker
نقش: Defense

Torbjörn

Bastion

Winston
نقش: Tank

Reinhardt
نقش: Tank

Symmetra
نقش: Support

Mercy

Zenyatta

لیست بازیکنان
Overwatch PC Players

آخرین ویرایش:
بچه ها من سه تا سوال دارم:

1. جایی پیدا میشه که این بازی رو بشه دست دوم خرید؟
2. شماهایی که بازی میکنید اینترنتتون جواب میده راحت؟
3. راهی هست که آدم این بازی رو رایگان تجربه کنه ببینه اصلا خوشش میاد یا نه؟ (مثلا با سرور های حصوصی و ...)

3. راهی هست که آدم این بازی رو رایگان تجربه کنه ببینه اصلا خوشش میاد یا نه؟ (مثلا با سرور های حصوصی و ...)
1.من از همین انجمن یه اکانت دست دوم گرفتم ، ببین پیدا میکنی تو هم بگیر
2.من با 4G بازی میکنم با پینگ 140 تا 180 راحت بازی میشه کرد ، اگه بالای 200 بره یکم اذیت میکنه
3.رایگان که نه اما یه بازی تو همین سبک رایگان رو استیم هست به نام Paladins ، تو همین سبکه من اول اونو بازی کردم و ازش خوشم اومد بعد اینو گرفتم که چند برابر از Paladins بهتره ، به نظر من اونو یه امتحان بکن اگه از سبکش و نوع بازیش خوشت اومد بعد Overwatch رو بگیر

بازی از 18 تا 21 نوامبر قراره رایگان شه.

این free Weekend عالی بود
یه سالی بود که انقدر زیاد بازی نکرده بودم

من و 4 تا از دوستام میخوایم بازی رو بگیریم با تخفیف
کسی سایتی میشناسه بتونه برامون بگیره(پ.خ بدید)

دقیقا من و دوستم هم دنبال یه جایی ا
هستیم که با تخفیف بشه خرید یعنی حدودا باید بشه ۱۱۰ تومن اینا
ولی اصلا نیست
کاش امکان خرید مستقیم وجود داشت
این گیفت کارت ها هم انقد میکشن روش قشنگ تخفیف بازی از بین میره

بعد چند ماهی دوری از میادین بازگشتم:D(اسمم تو بازی heaven)
چرا تاپیک خوابیده تو bc کم پلیر داره یا دوستان حال بحث در مورد بازی رو ندارن!!!
این هیرو جدیده sobra خیلی خوبه من که راضیم ولی احتمالا ضعیفش کنن خیلی باگه.
اورواچ پلیرا بیان بگن 6تا هیرو ای که ترجیح میدن برای یک گیم چیه؟
یک گروه تلگرامم بود اگه هنوز هست یکی لینکشو بده. Ty

از بین اونایی که خریدن ناراضی هم هست؟
پینگ برای این بازی باید چند باشه؟
سلام ، مثل هر بازی انلاین دیگه ای ممکن بعداز یه مدت خسته کننده بشه . که بعداز یه مدت دوباره میرید سراغش .
قبلا رنک اضافه نشده بود بازی فان تر و بهتر بود ولی از موقعی که رنک اضافه شده مردم همچین جدی میگیرن به خاطر همین دعوا و بحث و اعصاب خورد کردنش زیاد میشه ( مثل دوتا ) ولی ناراضی اونطوری که بگی پشیمون از خرید بشی نه ، فقط ممکنه یه مدت کنار بذاری بعد دوباره میری سراغش .

dota 2 بازی میکنی ؟ اگر بتونی اون رو بازی کنی مطمئن باش که بدون هیچ مشکل خاصی میتونی این رو بازی کنی !! بازی خیلی روون هست شاید تو این 4-5 ماهی که بازی کردم فقط 7-8 بار شد که نتونم بازی کنم

• Like
Reactions: MVT
سلام ، مثل هر بازی انلاین دیگه ای ممکن بعداز یه مدت خسته کننده بشه . که بعداز یه مدت دوباره میرید سراغش .
قبلا رنک اضافه نشده بود بازی فان تر و بهتر بود ولی از موقعی که رنک اضافه شده مردم همچین جدی میگیرن به خاطر همین دعوا و بحث و اعصاب خورد کردنش زیاد میشه ( مثل دوتا ) ولی ناراضی اونطوری که بگی پشیمون از خرید بشی نه ، فقط ممکنه یه مدت کنار بذاری بعد دوباره میری سراغش .

dota 2 بازی میکنی ؟ اگر بتونی اون رو بازی کنی مطمئن باش که بدون هیچ مشکل خاصی میتونی این رو بازی کنی !! بازی خیلی روون هست شاید تو این 4-5 ماهی که بازی کردم فقط 7-8 بار شد که نتونم بازی کنم
نه تنها بازی انلاین که زدم gta بود
یکم راجب این بازی توضیح میدی؟
تخفیف خورده می خوام بگیرم

نه تنها بازی انلاین که زدم gta بود
یکم راجب این بازی توضیح میدی؟
تخفیف خورده می خوام بگیرم

چطوری برات توضیح بدم ؟ tf2 بازی کردی ؟ یه چیزی مثل اون و بقیه بازی های شوتر ولی یکم فانتزی تر :دی چند نوع کلاس وجود داره ، مثلا یه سری هیروها ساپورت میکنن یه سری خیلی جون بالایی دارند یه سری دمیج زیاد میدن ، یه سری تو دفاع خوبن و .. . بعد که هیروت رو انتخاب کردی تو یه تیم 6 نفره با یه تیم دیگه مبارزه میکنی . حالا مبارزه به مپ بستگی داره ، یک سری از مپ ها capture point هستن یک سری attack/defense هستن . هر هیرویی هم یه قابلیت خاص داره با توجه به کلاس هیروش .
و مثل هر بازی انلاین حرفه ای دیگه ای یه مود competitive match هم داره که تو اون با توجه به برد و باختات و عملکردت یه امتیازی میگیری که اون تعیین کننده سطح بازیت هست که چقدر حرفه ای یا نوب هستی . البته دل بخواه هست و میتونی بازی نکنی .

• Like
Reactions: MVT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or