Overwatch | PC

Overwatch نام بازی جدید بلیزارد است که اینبار در سبک شوتر آنلاین عرضه می شود. کلاس های بازی در چهار دسته Offense ،Defense ،Tank و Support تقسیم بندی می شوند که گیمر با انتخاب هر کدام از این کلاس ها در تیم های 6 نفره در مقابل هم قرار می گیرند. گفته می شود بازی از المان های بازی کنسل شده Titan بهره مند بوده و اتمسفری شبیه به آن دارد. داستان بازی در زمان آینده و بحران زده اتفاق می افتد که گروه مدافع صلح Overwatch منحل شده است.
شخصیت های بازی:
Tracer
نقش: Offense

Reaper

Pharah

Hanzo

Widomaker
نقش: Defense

Torbjörn

Bastion

Winston
نقش: Tank

Reinhardt
نقش: Tank

Symmetra
نقش: Support

Mercy

Zenyatta

لیست بازیکنان
Overwatch PC Players

آخرین ویرایش:
سلام ، دوستان برا خرید چه ورژنی باید بگیرم ؟ ( برا یکی میخوام )

ru battle.net - eu battle.net - us battle.net

کدوم رو باید بگیرم ؟
سلام فرقی نمیکنه

سلام . اونایی که زیاد بازی کردن بازی خسته کننده نمی شه ؟ ساعتی چقدر حجم می بره
20-25 مگ.

الان چند روزه بعد از دو سه تا بازی یهو افت فریم وحشتناکی پیدا میکنم کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
task manager رو یه نگاه بنداز احتمالا آنتی ویروس ویندوز یا یه برنامه دیگه ای cpu رو استفاده میکنه
overwatch بیشتر از cpu استفاده میکنه تا گرافیک

• Like
Reactions: ash.navid
task manager رو یه نگاه بنداز احتمالا آنتی ویروس ویندوز یا یه برنامه دیگه ای cpu رو استفاده میکنه
overwatch بیشتر از cpu استفاده میکنه تا گرافیک
اتفاقا اینو چک کردم نهایتا 30 درصد مموری اینا استفاده شه انگار یه مشکل داخل نرم افزاری درایورمم اپدیت کردم ات تب میزنم خوب میشه

آخرین ویرایش:
سلام. من چند بار تو بازی قطع شد نتم برای رنک بن شدم کلا. راهی نداره بتونم دیگه بازی کنم؟
آخه واقعا سوزش داره واسه سرجمع 5 دقیقه قطع بودن نت از رنک بن بشی. با ساپورتی جایی نمیشه صحبت کرد؟

دوستان من با نت ایرانسل دو روزه نمیتونم به بتل نت وصل شم و حتما باید قندشکن بزنم!ولی با ADSL راحت میتونم وصل شم.چن وقت پیشم مشکل دیگه داشتم که آپدیتا رو نمیتونستم دانلود کنم
کسی میدونه مشکل از چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or