Overwatch | PC

Overwatch نام بازی جدید بلیزارد است که اینبار در سبک شوتر آنلاین عرضه می شود. کلاس های بازی در چهار دسته Offense ،Defense ،Tank و Support تقسیم بندی می شوند که گیمر با انتخاب هر کدام از این کلاس ها در تیم های 6 نفره در مقابل هم قرار می گیرند. گفته می شود بازی از المان های بازی کنسل شده Titan بهره مند بوده و اتمسفری شبیه به آن دارد. داستان بازی در زمان آینده و بحران زده اتفاق می افتد که گروه مدافع صلح Overwatch منحل شده است.
شخصیت های بازی:
Tracer
نقش: Offense

Reaper

Pharah

Hanzo

Widomaker
نقش: Defense

Torbjörn

Bastion

Winston
نقش: Tank

Reinhardt
نقش: Tank

Symmetra
نقش: Support

Mercy

Zenyatta

لیست بازیکنان
Overwatch PC Players

آخرین ویرایش:
سلام بالاخره بازی تا چندروز دیگه دستم میرسه فقط چندتا سوال داشتم ، اول اینکه حجم بازی چقدر هست ؟ سرعت دانلودش خوبه ؟ و اینکه حجم مصرفی هر بازی زیاد هست ؟ حدودی حدسی چیزی میدونید ؟

سلام بالاخره بازی تا چندروز دیگه دستم میرسه فقط چندتا سوال داشتم ، اول اینکه حجم بازی چقدر هست ؟ سرعت دانلودش خوبه ؟ و اینکه حجم مصرفی هر بازی زیاد هست ؟ حدودی حدسی چیزی میدونید ؟
حجمش که 6.8 ـه
من با ایرانسل دانلود کردم سرعت دانلودم زیره 1مگ نبود :دی
حجم مصرفی ام در جریان نیستم :دی

• Like
Reactions: XMohsen
خوب بالاخره منم بازی کردم بعداز هزاران ویدئویی که دیدم :دی باید بگم که همونطور که انتظار داشتم از بازی خوشم اومد فقط ترس اینو دارم که یه موقع زده نشم :دی

در کل بازی شباهت زیادی به tf2 داره ولی با توجه به ساپورتی که ببلیزارد میکنه مطمئن هستم که موفق تر از اون هست .

الان بازی بستگی به هیروهایی که انتخاب میکنیم داره یا اینکه با هر هیرویی میشه برد ؟ یعنی استراتژی میخواد ؟

آقا لینک دانلود نیستش یعنی ؟ نمیشه با خودش دانلود کرد اصلا.

من دانلود کردم با بالاترین سرعت شاید مشکل از طرف شماست ؟!

خوب بالاخره منم بازی کردم بعداز هزاران ویدئویی که دیدم :D باید بگم که همونطور که انتظار داشتم از بازی خوشم اومد فقط ترس اینو دارم که یه موقع زده نشم :D

در کل بازی شباهت زیادی به tf2 داره ولی با توجه به ساپورتی که ببلیزارد میکنه مطمئن هستم که موفق تر از اون هست .

الان بازی بستگی به هیروهایی که انتخاب میکنیم داره یا اینکه با هر هیرویی میشه برد ؟ یعنی استراتژی میخواد ؟

من دانلود کردم با بالاترین سرعت شاید مشکل از طرف شماست ؟!

تیمی بیشتر حا میده :دی
اونکه اره استراتژی میخواد مثله lol و dota2
ولی فعلا بازی های رنک نیومده ملت شخمی بازی میکنن

تیمی بیشتر حا میده :D
اونکه اره استراتژی میخواد مثله lol و dota2
ولی فعلا بازی های رنک نیومده ملت شخمی بازی میکنن

اره ، چندتا بازی همینطوری انتخاب کردم باختیم ولی یکی دوتا رو درست حسابی انتخاب کردم بردیم :دی

الان با tracer , videomaker :d , merci خوب بازی میکنم و ازشون خوشم اومده با یک سری ها یا بازی نکردم یا واقعا بلد نیستم :دی مثل گنجی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or