outriders روی ایکس باکس به سرور وصل نمی شه

دوستان چند روزیه outrider نمی تونم بازی کنم.کسی همچین مشکلی رو ایکس باکس وان داره؟ بعد از sign in ارور وصل نشدن به سرور می ده. با هیچ DNS ای هم نمی شه
سلام بله.گویا سرورهای square enix قیلتر شدند. نه outriders نه avengers نه just cause و ... کلا بازیهای این شرکت دیگه وصل نمیشن.
و جالب اینجاست که توی فضای مجازی گیمرهای خارجی هم جدیدا این مشکلو دارند که به سرورهای square enix وصل نمیشند.

• Like
Reactions: amin_witcher
فکر نمیکنم بطی به فیلتر داشته باشه تمام redditدارن مینالن من الان جاست کاز 4 رو تست زدم بدون مشکل بود. اوترایدرز مشکل داره تایید میشه ولی مثل اینکه سرورهاش مشکل دارن از ط ف ما نیست چون تو ردیت همین الان پره از ادم هایی که روی اتونتیکیت اررور میگیرن.

فکر نمیکنم بطی به فیلتر داشته باشه تمام redditدارن مینالن من الان جاست کاز 4 رو تست زدم بدون مشکل بود. اوترایدرز مشکل داره تایید میشه ولی مثل اینکه سرورهاش مشکل دارن از ط ف ما نیست چون تو ردیت همین الان پره از ادم هایی که روی اتونتیکیت اررور میگیرن.
شما با dns وارد سرور just cause شدید؟کنسول xbox ?
لطفا dns ای که به سرور square enix وصل شدیو قرار بده.ممنون

شما با dns وارد سرور just cause شدید؟کنسول xbox ?
لطفا dns ای که به سرور square enix وصل شدیو قرار بده.ممنون
درود الان متوجه شدم جاست کاز هم اررور لاگین داد منتهی چون بخش افلاین هم داره درواقع سینگله( اصلا مفهومی نداره جاست کاز بخش اونلاینش) میره افلاین و اجرا میشه ولی اوت رایدرز که دائم اونلاینه بخش تک نفره اش هم حتی و هیچ افلاین نداره گیر میکنه. بله کلا لاگین نمیشن منتهی جاس کاز من همون قدیم هم حتی روی 3 و این اواخر رو 4 ندیدم هچ وقت لاگین کنه. ولی اوت کار میکرد تا چند روز پیش نمیدونم فکر میکنم مشکل سرور باشه نه ما. این اررور رو خیلی ها میگیرن منتهی ما که ضعیف تریم بیشتر. سر کارم باز ظهر چک میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.

می دونم منظورم همون دو سه تا DNs که کار می کنن بود. با VPN وصل می شه؟ یعنی تست کردی؟ اخه می گن خارجیام مشکل دارن.منم تاا حالا VPN وصل نکردم به کنسول.باید اموزششو یاد بگیرم ببینم چحوریه

اون چیزایی که تو ردیت میبینی برای یکی دوماه پیشه

برای ایکس باکس یک هزینه کن برای روتر و vpn خودتو راحت کن . dns نهایت 3تا در دسترس هست که بتونی باهاش لاگین کنی وعلا با 99% dns ها امکان لاگین وجود نداره

• Like
درود الان متوجه شدم جاست کاز هم اررور لاگین داد منتهی چون بخش افلاین هم داره درواقع سینگله( اصلا مفهومی نداره جاست کاز بخش اونلاینش) میره افلاین و اجرا میشه ولی اوت رایدرز که دائم اونلاینه بخش تک نفره اش هم حتی و هیچ افلاین نداره گیر میکنه. بله کلا لاگین نمیشن منتهی جاس کاز من همون قدیم هم حتی روی 3 و این اواخر رو 4 ندیدم هچ وقت لاگین کنه. ولی اوت کار میکرد تا چند روز پیش نمیدونم فکر میکنم مشکل سرور باشه نه ما. این اررور رو خیلی ها میگیرن منتهی ما که ضعیف تریم بیشتر. سر کارم باز ظهر چک میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.
سلام بله، just cause مثال بود، خواستم بگم سرورهای square enix یکی دو هفتس قیلتر شدند. به هیج بازی ای که ساخته square enix ه وصل نمیشه. امیدوارم اوکی بشه.

• Like
اون چیزایی که تو ردیت میبینی برای یکی دوماه پیشه

برای ایکس باکس یک هزینه کن برای روتر و vpn خودتو راحت کن . dns نهایت 3تا در دسترس هست که بتونی باهاش لاگین کنی وعلا با 99% dns ها امکان لاگین وجود نداره
والا من فقط outriders رو می خوام بازی کنم.به هزینه و VPN روی روتر و اینا نمیرزه.Nord دارم.ولی کلا VPN فعال کردن رو کنسول دردسر داره.منم چند بار خواستم که نشد. فکر کنم حتما هم باید کابل وصل کنی که اونم باز سخت می شه.کلا نهایت روزی یکی دو ساعت بخوام بازی کنم.گفتم اگه قطعا مشکل فیلتره که خب یه جوری VPN راه بندازم رو کنسول.اگه نه که ولش کنم کلا.همچین تحفه ای هم نبود outriders!

والا من فقط outriders رو می خوام بازی کنم.به هزینه و VPN روی روتر و اینا نمیرزه.Nord دارم.ولی کلا VPN فعال کردن رو کنسول دردسر داره.منم چند بار خواستم که نشد. فکر کنم حتما هم باید کابل وصل کنی که اونم باز سخت می شه.کلا نهایت روزی یکی دو ساعت بخوام بازی کنم.گفتم اگه قطعا مشکل فیلتره که خب یه جوری VPN راه بندازم رو کنسول.اگه نه که ولش کنم کلا.همچین تحفه ای هم نبود outriders!
البته قبلا هم سرورهای square enix قیلتر شده بودند گویا زمان بازیtomb raider و بعد یک مدتی درست شدند امیدوارم الان که مشکل هست بعد یک مدتی باز درست بشه، حالا خوبه شما outriders رو تازه شروع کردی، من با لول 21 بازیم همینطوری مونده?

• Like
شیر کردن vpn روی کنسول در حد 3-4 تا کلیک موسه با pc راحت شیر میشه کجاش دردسره

سه چهار کلیکش مشکل نداره.فاصله مودم تا کنسول زیاده . کابل و ... مشکل اصلیه! گویا وایرلس هم نمی شه. چمد ماه پیش که خواستم وایرلس شیر کنم هر کار کردم و هر اموزشی دیدم نشد.چند جا خوندم فقط با لن می شه.حالا نمی دونم درسته یا نه

ویندوزمم 10 هست نمی دونم حالا مشکل چی بود که نشد

آخرین ویرایش:
سه چهار کلیکش مشکل نداره.فاصله مودم تا کنسول زیاده . کابل و ... مشکل اصلیه! گویا وایرلس هم نمی شه. چمد ماه پیش که خواستم وایرلس شیر کنم هر کار کردم و هر اموزشی دیدم نشد.چند جا خوندم فقط با لن می شه.حالا نمی دونم درسته یا نه

ویندوزمم 10 هست نمی دونم حالا مشکل چی بود که نشد
کنسول بزن با کابل به pc یا لپتاپ بعدش تو تنظیمات آداپتور و کانکشن ویندوز روی گزینه vpn کلیک راست تب sharing تیک اول بزن گزینه اترنت انتخاب کن و تمام من از این روش استفاده میکنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or