با VPN وصل شد دمتون گرم. فقط نفهمیدم ایران فیلتر کرده سرورا رو یا ااونا IP ایرانو بستن! هرچند به نظر دومی محتملتره با این اوضاعی که داریم
نیازی نیست گلد بگیری تست کنی، دستت دردنکنه، سرورهای square enix قیلتر شدند. من به ساپورتشون هم که ایمیل زدم راهکارهایی گفتند(کنسولو خاموش کن، نتو قطع کن و...) متوجه شدم که گویا از سمت ما قیلتر شده سرورهاشون، احتمالا بعدا درست بشه، احتمالادرود دوستان میدونید که این بازیgold نیاز داره؟ من گلدم تمام شده اینجور که مشخصه بدون گلد لاگین نمیکنه فکر کنم. این اررور فکر میکنم حدس میزنم ربطی چیزی بجز گلد نداره. من الان دیگه گلد نیاز ندارم ولی یک چند روزه میگرم تست کنم کسی از دوستام است الان گلد فعال داشته باشه؟ میتونه امتحان کنه. من فقط فورت میزنم اونلاین اونم گلد دیگه نمیخواد بنابراین اصلا دیگه نیازی نمیبینم. من زمانی که اوت رو بازی کردم همش گلد داشتم. فکر میکنم حدس میزنم دلیل این باشه اگر هم نیست که دیگه کلا این بازی گویا از دسترس خارج شده.
View attachment 207394
من نا لول ۱۸ هم رفتم ولی الان یه مدتی هست کلا وصل نمیشهپس راهی نداره فعلا؟ تازه 17 گیگ اپدیت زدم! مسخره کردن ما رو. افلاین که فکر نمی کنم بشه بازی کرد نه؟ کلا دو سه ساعت بازی کردم من
من تا سال ۲۰۲۳ گیمپس التیمیت دارم که گلد هم شاملش میشه ولی هنوز مشکل وصل شدن به سرور دارمدرود دوستان میدونید که این بازیgold نیاز داره؟ من گلدم تمام شده اینجور که مشخصه بدون گلد لاگین نمیکنه فکر کنم. این اررور فکر میکنم حدس میزنم ربطی چیزی بجز گلد نداره. من الان دیگه گلد نیاز ندارم ولی یک چند روزه میگرم تست کنم کسی از دوستام است الان گلد فعال داشته باشه؟ میتونه امتحان کنه. من فقط فورت میزنم اونلاین اونم گلد دیگه نمیخواد بنابراین اصلا دیگه نیازی نمیبینم. من زمانی که اوت رو بازی کردم همش گلد داشتم. فکر میکنم حدس میزنم دلیل این باشه اگر هم نیست که دیگه کلا این بازی گویا از دسترس خارج شده.
View attachment 207394
پس یعنی کلا بیخیال بشیم؟ اخه حدودا یکماهی بازی میکردم???? یهویی اینجوری شدنیازی نیست گلد بگیری تست کنی، دستت دردنکنه، سرورهای square enix قیلتر شدند. من به ساپورتشون هم که ایمیل زدم راهکارهایی گفتند(کنسولو خاموش کن، نتو قطع کن و...) متوجه شدم که گویا از سمت ما قیلتر شده سرورهاشون، احتمالا بعدا درست بشه، احتمالا
سلام، فعلا بله، ولی ممکنه دوباره درست بشه، چون قبلا هم قیلتر شده بود درست شد، باید صبر کردپس یعنی کلا بیخیال بشیم؟ اخه حدودا یکماهی بازی میکردم???? یهویی اینجوری شد
من اخرین اپدیت رو هم زدم ولی باز مشکل عدم اتصال به سرور هست.دوستانی که بازی کردن سرور ها درست شده ؟
یا هنوز مشکل دارن مشخص نیست که مشکل از طرف داخله یا خارج ؟
بله.دوستان گویا با ف.ش تونستن وصل بشنمن رو پلي استيشن هم وصل نميشم
كلي نتو گشتم نديدم فقط واسه ايران اينجوريه يا چي؟
ميگن فيلتره ظاهرا
حالا رو مودم td lte هم تا جايي كه ميدونم ف شكن نصب نميشهبله.دوستان گویا با ف.ش تونستن وصل بشن