Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
چند ماه پیش این بازی رو برا سیستم قبلیم گرفته بودم ولی مشکلاتی از قبیل فریم و یه سری مسائل دیگه باعث شد بیش تر از نیم ساعت بازییش رو نتونم تجربش کنم ولی حالا مجداد رو سیستم جدیدم نصبش کردم و یه 2-3 ساعتی بازیش کردم
رسیدم به اینجا:

در یک کلام باید بگم یک بازی فوق العاده و بی نظیر هست که عشاق ترس و وحشت نباید به هیچ وجه از دست بدنش!
تو ذره ذره ی بازی حس ترس و تنهایی و اضطراب و دلواپسی از رخ دادن یک خطر بزرگ تا مرز سکته پیش می برتتون و کاری می کنه به شدت غرق دنیای بازی بشید !
تعقیب و گریز ها و مخفی موندن از دست دشمنهای هراس انگیز و رسیدن به نقطه ی مورد نظر بعدی به زیبایی هر چه تمام کار شده!
صدای نفس نفس زدن های شخصیت بازی و ترسی که وجودش رو گرفته باعث میشه گاهی خیلی دلم براش بسوزه!:d
واقعا تیمارستان کابوس واری هست و وقتی غرق بازی میشم دلم برا محیط بیرون تنگ میشه!!
طراحی تیمارستان به خوبی انجام گرفته و به لطف صداگذاری بی نظیر بازی لحظه ای براتون آرامش و امینت خاطر نمی گذاره! خوشبختانه تنوع محیطی هم در نوع خودش خوبه و حس تکرار ر. به شما نمی ده!
از لحاظ گرافیکی هم خیلی خوبه و جو بازی رو به زیبایی به تصویر میکشه!
باز هم می گم لامصب خیلی ترسناکه :d
خیلی خیلی بیشتر از amnesia و سلندر!
تو این نسل یکی این بازی من رو تا حد مرگ ترسونده یکی هم شماره اول دد اسپیس( ایشیمورای ناشناخته, نکرومورفهای نا آشنا و محیط و جوی که برامون تازگی داشت واقعا ترسناکش کرده بود ولی شماره های بعدیش دیگه ترس بالایی نداشتن و بیشتر هیجان می دادن!!)
----------------
تو این چند وقت دو بازی مستقل به شدت تحت تاثیرم قرار داد و نشون داد که عناوین مستقل می تونن پا به پای بازی های AAA بیان و موفق بشن! یکی این و یکی هم BROTHERS:ATOTS!
خلاصه اگه ترس می خواید شدیدا توصیه میشه چون هم این عنصر رو شدیدا دارا هست و هم اینکه گزینه ی دیگه ای در حال حاضر وجود نداره که سمتش برید!
--------
پ ن : من بالاخره ندونستم این اسپویلر چطوری کار میکنه!

دوستان dlc این بازی که اسمش Whistleblower هست دقیقا چقدر مونده عرضه بشه؟!
----------
به شدت تجربه ی لذت بخشی بود و بی صبرانه منتظر دنباله های این بازی هستم:x

آخرین ویرایش:
Escapist به این DLC امتیاز 4 از 5 داده و گفته داستانش از خود بازی اصلی بهتره!

Bottom Line: Outlast: Whistleblower isn't quite as memorable as its parent game, but nonetheless provides plenty of grisly encounters and tells a more complete story

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or